پاتوق بچه های بیوشیمی

bahar9368

New member
www.roozgozar.com-114.gif

هر چی گشتم ماشین گیرم نیومد با الاغم اومدم و براتون گل آوردم
www.roozgozar.com-1387.gif

leylii

New member
:25r30wi:بهار از دست تو آدم و به خنده وا می داری...ممنونم نازنینم ..تو خودت گلی

amin88

New member
شما از من میترسین گمونم مگه شاخ دارخ که ترسناک؟؟؟قدر اینو بدونین چون یهو یه عکسی از خودوم میزارم که اون به شدت ترسناک

bahar9368

New member
من اومدم جواب سلامم ندادین ومنم بهم برخورد و الان دلم شیکسته و احتمال خیلی زیاد برم خودکشی کنم:dadad4:

سعیده الان شدیدا متاثر شدم
crying-and-sniffling.gif

اما گفته باشم اول پولای بی زبون پاتق رو برگردون بعد خودکشی کن
80.gif

آخرین ویرایش:

konjkave

New member
بهار این الاغ منه واسه چی ورش داشتی زود باش پسش بده میگم چرا عسکش تو فایلام پیدا نمیکنم نگو پیش توئه زود باش پسش بده و الا داد وبیداد راه میندازم.:smilies-azardl (12)

bahar9368

New member
بهار این الاغ منه واسه چی ورش داشتی زود باش پسش بده میگم چرا عسکش تو فایلام پیدا نمیکنم نگو پیش توئه زود باش پسش بده و الا داد وبیداد راه میندازم.:smilies-azardl (12)

سعیده تو چرا میخای همش اموال دیگرانو صاحاب بشی اون از پولای پاتق اینم الاغ بی زبون من
اما اینبارو زدی به کاهدون چون چیزی دستتو نمیگیره

konjkave

New member
سعیده تو چرا میخای همش اموال دیگرانو صاحاب بشی اون از پولای پاتق اینم الاغ بی زبون من
اما اینبارو زدی به کاهدون چون چیزی دستتو نمیگیره

نه به جون ناصر این دفعه قضیه سرقتای خودم نیست باور که من این الاغ رو داشتم هر جا میخواستم برم با همین میرفتم.عسکشم تا حالا واسه خیلی از دوستام فرستادم.:sad:
تازشم پولای تو گاوصندوق پس نمیدم مال خودمه خیلی دلتون پول میخواد مثه من راه و رسم سرقت یاد بگیرید بی زحمت چیزی بدست نمیاد:thumbsupsmileyanim:

بالا