نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MAS00D

New member
سلام به همگی
بابک خودش موضوع میزاره خودش نمیاد!چرا آیا؟

MAS00D

New member
دوستان لطف میکنید جواب این سوال من را بدین

چارک اول و دوم و سوم این مشاهدات را حساب کنید

80-90-50-60-100-70-75-80-70-80-60

من میخوام بدونم این عددهای تکراری را چکار کنیم ؟

چارک اول 65
چارک دوم 75
چارک سوم 80
ریز محاسباتشو ضروریه توضیح بدم؟
آخه با نرم افزار حسابش کردم

عزیزم من حساب کردم ولی نمی دونم این اعداد تکراری را چطوری محاسبه میکنیم یک توضیح کوچولو بدین ممنون میشم

babak.stat1

New member
سلام دوستان ببخشید برام یه کاری پیش اومد نتونستم زودتر بیام. بابت تاخیرم عذر می خوا.

MAS00D

New member
عزیزم من حساب کردم ولی نمی دونم این اعداد تکراری را چطوری محاسبه میکنیم یک توضیح کوچولو بدین ممنون میشم
خوب وقتی حسابش کردی اینارو بدست آوردی پس راه حل رو درست رفتید
تکراری بودن داده ها برای محاسبه فرقی نداره
همشون رو از کوچیک به بزرگ مرتب کن و دقیقا عین حالتی که داده تکراری نداریم بدست میاد
اگه باز متوجه منظورم نشدید تا برایتان تایپش کنم؟

چارک اول :62/5

چارک دوم 75

چارک سوم هم بین دوتا 80 بود که همون 80 میشه

میخواستم ببینم یک عددی بین دو تا عدد که جفتش 80 است چی میشه که شما گفتید 80 میشه

MAS00D

New member
یه نکته جالب داشت
داده هارو به نرم افزار r دادم و چارک اول را 65 بدست آورده در حالی که دستی حساب کردم چارک اول 60 میشود؟ چرا؟
charak.jpg

MAS00D

New member
کی میدونه مشکل از کجاست؟چارک اول 60 درسته یا 65؟
charak1.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------

charak2.jpg

آخرین ویرایش:

hsbabr2012

New member
چارک اول :62/5

چارک دوم 75

چارک سوم هم بین دوتا 80 بود که همون 80 میشه

میخواستم ببینم یک عددی بین دو تا عدد که جفتش 80 است چی میشه که شما گفتید 80 میشه

دوست عزیز سلام.
چارک اول 60 ، پارک دوم 75 و چارک سوم 80 میشه وتوضیح و فرمولیکه اقای مسعود گفتن درسته.فرمول ها به صورت زیر میباشند:
Graphic1.jpg
در فرمول فوق اگر r عدد صحیحی شود که باتوجه به مثالی که اوردید اینطور میشود در نهایت از روش فوق چارکها بدست می اید.
در اگر r عدد صحیح نشود از فرمول زیر برای بدست اوردن پارکها استفاده مینمائیم:
Graphic2.jpg
یعنی در این ص.رن از r جزء صحیح میگیریم.

MAS00D

New member
دوست عزیز سلام.
چارک اول 60 ، پارک دوم 75 و چارک سوم 80 میشه وتوضیح و فرمولیکه اقای مسعود گفتن درسته.فرمول ها به صورت زیر میباشند:
مشاهده فایل‌پیوست 2505
در فرمول فوق اگر r عدد صحیحی شود که باتوجه به مثالی که اوردید اینطور میشود در نهایت از روش فوق چارکها بدست می اید.
در اگر r عدد صحیح نشود از فرمول زیر برای بدست اوردن پارکها استفاده مینمائیم:
مشاهده فایل‌پیوست 2506
یعنی در این ص.رن از r جزء صحیح میگیریم.

دوست عزیز همین داده ها رو به نرم افزار rبده ببین خروجی چارک اول رو 65 بهمون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!
امتحانش کن

MAS00D

New member
دیشب خیلی ذهنم مشغول این شد که چرا نرم افزار R یه همچین محاسبات ساده ای رو ممکنه اشتباه بدست بیاره
تا جایی ذهنم درگیر شد که همون داده های ساده رو به SPSS دادم دیدم جواباش درسته
اینو بگم شاید به درد کسایی که با R کار میکنن بخوره
حالا جالبیش اینه که الان تو یه کتاب آموزشی جلومه هم گفته
جمله خود کتاب(تابع summary() یافتن میانه،چارک اول و سوم و حداقل و حداکثر)
یه تابع quantile()هم درRهست که اونم دقیقاهمین خروجی هارو میده که اشتباس(دلیلش چیه خدا میدونه)
هر کسی در این زمینه تجربه ای داره ممنون میشم در اختیارم بزاره

**************************************************************************************

sps chand.jpg

آخرین ویرایش:
از کتاب آمارو کاربرد آن در مدیریت جلد اول طبق این فرمول که an/4+1/2 که a چارک اول و n تعداد اعداد است جایگذاری میکنم این بدست میاد

یک هواپیما فاصله 4 هزار کیلومتری را با سرعت 900 کیلومتر در ساعت و فاصله 3 هزار کیلومتر را با سرعت 600 کیلومتر در ساعت و فاصله 5 هزار کیلومتر را با سرعت 800 کیلومتر درساعت طی میکند سرعت متوسط این هواپیما را محاسبه نمایید

این مسئله را بگین چطوری میشه حل کرد ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا