نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Minaa.Gh

New member
من اگه بحث خوب و مفیدی با حضور فعال بچه ها باشه دوست دارم فقط باشم.

دیدیم دیگه ! این همه اون شب فراخوان زدیم 23:30 !!!!
کی اومد ؟
من حس میکنم فقط وقتی نتایج اومد بچه ها ذوق میکنن و میان اینجا !!!!

hsbabr2012

New member
شاید !!!
ولی واقعا حضور بچه ها از مرز کمرنگ گذشته ! ناپدید شده کلا"

میشه گفت طبیعی هم هست. بالاخره بین زمان امتحان تا اعلام نتایج میشد پیش بینی کرد افت داشته باشه، بازم فکر کنم انجمن امار زیستی تو این مدت خیلی فعالتر نسبت به رشته های دیگه بوده.
اذان صبح گرگان چه ساعتیه؟

hsbabr2012

New member
بنظرم شما یک پیرهن هم بیشتر از بقیه پاره کردی تجربه بیشتری هم تو تحصیلات تکمیلی دارین.
ارشد کجا خوندین؟

MAS00D

New member
متهم شدیم به حمایت از رشته آمارریاضی دیگه...پستارو مگه دنبال نکردید؟

Minaa.Gh

New member
میشه گفت طبیعی هم هست. بالاخره بین زمان امتحان تا اعلام نتایج میشد پیش بینی کرد افت داشته باشه، بازم فکر کنم انجمن امار زیستی تو این مدت خیلی فعالتر نسبت به رشته های دیگه بوده.
اذان صبح گرگان چه ساعتیه؟

اگه اشتباه نکنم 3:54 !

hsbabr2012

New member
متهم شدیم به حمایت از رشته آمارریاضی دیگه...پستارو مگه دنبال نکردید؟

چرا دنبال کردم. ولی من شما رو متهم نمیکنم به خاطر اون پستهاییکه گذاشتین. بنظرم شماهم دیدی رو که با توجه به تجربه و درکی که تو مدت تحصیلات تکمیلی داشتین بیان کردین.

Minaa.Gh

New member
چرا دنبال کردم. ولی من شما رو متهم نمیکنم به خاطر اون پستهاییکه گذاشتین. بنظرم شماهم دیدی رو که با توجه به تجربه و درکی که تو مدت تحصیلات تکمیلی داشتین بیان کردین.

منم بهشون توضیح دادم که قصدم متهم کردن نبود ! من فقط تعجب کردم که نسبت به آینده ی شغلی تا این حد ناامید هستن و به بقیه هم منتقل میکنن !!!!!
همین !

hsbabr2012

New member
منم بهشون توضیح دادم که قصدم متهم کردن نبود ! من فقط تعجب کردم که نسبت به آینده ی شغلی تا این حد ناامید هستن و به بقیه هم منتقل میکنن !!!!!
همین !

پس شما رو میگن که متهم کردین.:auizz3ffy9vla57584x
من چون اون موقع پیاما هم زیاد شده بود الان یادم رفته بود که شما گفته بودین در پستای ایشون. یادمه در مورد اینده شغلی گفته بودین.

به قول یکی از اساتید ما اماری های یک خونواده خیلی کوچیک هستیم و هر چه بیشتر هوای همدیگرو باید داشته باشیم و سعی کنیم با هم همدل تر بشیم.
فقط سعی کنیم مسائل برای هم دوستانه روشن کنیم تا بتونیم اینده بهتری برای خودمون رقم بزنیم.

babak.stat1

New member
سلام دوستان عزیز من
بابت غیبت دو شب اخیرم عذر می خوام گویا سکوت حکم فرما بود. اما از خواهانان در برنامه امشب دعوت به عمل می آریم البته جمع دوستانه تر و بدون سوتفاهم باشه بهتره.
و می خوایم از با تجربه ها راجبه شبیه سازی با نرم افزار های مختلف بپرسیم.

Minaa.Gh

New member
پس شما رو میگن که متهم کردین.:auizz3ffy9vla57584x
من چون اون موقع پیاما هم زیاد شده بود الان یادم رفته بود که شما گفته بودین در پستای ایشون. یادمه در مورد اینده شغلی گفته بودین.

به قول یکی از اساتید ما اماری های یک خونواده خیلی کوچیک هستیم و هر چه بیشتر هوای همدیگرو باید داشته باشیم و سعی کنیم با هم همدل تر بشیم.
فقط سعی کنیم مسائل برای هم دوستانه روشن کنیم تا بتونیم اینده بهتری برای خودمون رقم بزنیم.

آره راستش من بودم :ph34r-smiley:
حرفتون رو قبول دارم . . .
ولی توو دانشگاه ما همین بحث هم دل و این حرفها مگرح بود ! فقط روو 4 نفر تاثیر داشت !!! بقیه از پشت به هم خنجر میزدن (با اینکه مثلا هم دل بودن)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا