آيا واقعن معني زيبايي همينه؟

محسن ن ک

New member
دخترای ایرونی خوشگلن میخوان خوشگلتر بششن که عمل می کنن...اینم داشته میرفته مسافرت اینقد سادست دیگه..ساکشو نیگا کن....:)

bioshimi@

Well-known member
خب البته كه خودشون خوشگلن بر منكرش لعنت
ووولي آخه عمل ميكنن خوشگل هم ميشن آيا؟؟؟؟؟!!...نه والا زيبايي خدادايي خودشونم از بين ميبرن ......هميناي كه بالا رو ببين آيا به نظرت اينا خوشگل شدن..؟؟؟.

آخرین ویرایش:

leylii

New member
اما خدایش این چهره هایی که گذاشتی خوب خیلی وحشتناکند.....آدمو وهم میگیره :25r30wi:
اما هیچی مثل ساده بودن زیبا نیست ....
ساده پوشیدن هیچ موقع از مد هم نمی افته......

bioshimi@

Well-known member
اما خدایش این چهره هایی که گذاشتی خوب خیلی وحشتناکند.....آدمو وهم میگیره :25r30wi:
اما هیچی مثل ساده بودن زیبا نیست ....
ساده پوشیدن هیچ موقع از مد هم نمی افته......

به جان خودم من يه خانومه رو همين امروز تو خيابون ديدم همينجوري بود

محسن ن ک

New member
خب البته كه خودشون خوشگلن بر منكرش لعنت
ووولي آخه عمل ميكنن خوشگل هم ميشن آيا؟؟؟؟؟!!...نه والا زيبايي خدادايي خودشونم از بين ميبرن ......هميناي كه بالا رو ببين آيا به نظرت اينا خوشگل شدن..؟؟؟.

اون یکی وسطی پایینی که خیلی جیگر شده :)

STRUCTURE 66

New member
اون یکی وسطی پایینی که خیلی جیگر شده :)

نه بابا این ها هم آرایش کردن ولی ساده ! این بهتر نیست ؟؟؟ محسن تو بوگو ...!

images

images

محسن ن ک

New member
ولی بازم همون دختر ایرونیا خودمون خوشگلترن بخدا..اولی چپو نیگا...صورتشو پاک کنه خیلی خو...نی میشه :)

آخرین ویرایش:

STRUCTURE 66

New member
آقا صابر من با نظر شما موافقم......

محسن خوش سلیقه هستی ها !
باور کنید اگر زن کمبود نداشته باشه این کار و نمیکنه !!! زن برای زیبایی ساخته شده ولی این قیافه ها مثل نقاشی رو جلد کتاب قصه ها هستن !

bioshimi@

Well-known member
محسن خوش سلیقه هستی ها !
باور کنید اگر زن کمبود نداشته باشه این کار و نمیکنه !!! زن برای زیبایی ساخته شده ولی این قیافه ها مثل نقاشی رو جلد کتاب قصه ها هستن !

اقا صابر كاملن حق با شماس.
و اين پوچي دروني كه بعضيها رو وادار به اينكارا ميكنه البته گفته باشم اخيرا بعضي از مردا هم از اين كارا ميكننا:wacsmiley:

mohana

Well-known member
زهره م ترکید.. این همه آرایش رو صورتشون سنگینی نمیکنه؟:ph34r-smiley:

am-ml

New member
155-16060.jpg

شاید فقط یه خانم بدونه ،چقدر روی این صورت و موها کار شده ؛می بینین که یه عالمه آرایش داره ؛زشته؟
واقعیت اینه که زیبایی زیباست و همه دوست دارن .
اگه آرایش بد بود ؛باید حرام میشد ولی نیست و بلکه در یه جاهایی ثواب هم داره ...

مشکل جای دیگه است ...

محسن ن ک

New member
155-16060.jpg

شاید فقط یه خانم بدونه ،چقدر روی این صورت و موها کار شده ؛می بینین که یه عالمه آرایش داره ؛زشته؟
واقعیت اینه که زیبایی زیباست و همه دوست دارن .
اگه آرایش بد بود ؛باید حرام میشد ولی نیست و بلکه در یه جاهایی ثواب هم داره ...

مشکل جای دیگه است ...
منظورت ا خیلی یعنی چقد ؟ واقعا...نمیدونستم
یه بار تو که درس عمومی داشتیم نشسته بودیم...یه دختره اومد بی شرف خیلی خوشگل بود..رفیقم با یه چهره مظلوم نگاش میکردی دلت میسوخت نا خداگاه گفت اگه اینو زاییدن مارو پی پی (بی ادبیشو گفتا)کردن..مارو میگی :دی

نوتر

New member
اینکه تو اون عکس تو پست اول عنوان شده دختران سرزمین من اصلا نباید مطلق بش نگاه کرد. همه ی خانومای سرزمین ما که اینجوری نیستند. در هر صورت این افرادی که تو تصویر مشخص بود کاملا غیر طبیعی و غیر عادین.

mahnam

New member
ولی بازم همون دختر ایرونیا خودمون خوشگلترن بخدا..اولی چپو نیگا...صورتشو پاک کنه خیلی خو...نی میشه :)
محسن جان شما اجازه بده مثه عکس اواتارت، خانومتم من انتخاب کنم
نکن اینکااارو با خودت برااااااااادر من !!!

محسن خوش سلیقه هستی ها !

الکی جو ندین!!! بچه حالا فک می کنه خیلی خوش سلیقه اس میره می زنه خودشو بیچاره می کنه
طفلی مامانش !

بالا وسطی شکل خرس پاندا شده ولی برعکسش. خودش سیاس دور چشاش سفید. می دونی کیا از مدل غیر طبیعی خوششون میاد ؟ اونا که تو دنیا غرق شدن! دیگه همین دنیام براشون عادی شده. من که حس میکنم سادگی یا آرایش ملایم و معقول واسه خانما خوشگل ترشون میکنه. واقعا تو اینا زیبایی نمی بینم جز اینکه میخوان جلب توجه کنن. شاید اگه بشوریشون بهتر و نازتر باشن آدم انقد ازشون نترسه.بابا جون آرایش کن که قشنگ بشی چرا با آرایش زیبایی های خدادادی خودتو قایم میکنی دلبندم.

بالا