روان شناسی از دوربین سینما

fanoosi

New member
http://www.imdb.com/title/tt2243973/?ref_=sr_1
اره باحاله. البته داستانش اینه که یه پلیس دنباله یه قاتل زنجیره ای هست... و یه روانپزشک بهش کمک میکنه که با استفاده از علم روانشناسی اون قاتل هارو پیدا کنه... غاقل از اینکه خود اون روانشناس یه قاتل زنجیره ای هست که مقتول هاشو میکشه . میپزه و میخوره.:wacsmiley:
البته میدونم که دل دیدن این صحنه هارو نداری اما نگران نباش تا حالا که فصل اول سریال اومده نشون نداده که چجور میکشه . فقط نشون داده که مثلا کلیه رو پخته و گذاشته جلو همون پلیس و باهم شام خوردن. کسی هم نمیدونه
:smiliess (5):

وای خدا جوووووووون! خیلی چندشناک و ترسناکه خواهر!:wacsmiley:
به گروه خونیم نمیخوره...
من برم برنامه کودکم رو نگاه کنم!:motat:

fanoosi

New member
فانوسی جون از این سایتی که گفتی من نتوستم دانلود کنم نه از لینک مستقمیش نه کمکی .. شما میتونی؟
من اکثرا از سایت persiancamp و takmovie دانلود میکنم. اما این نشد.

چرا؟ چه اروری میده مگه؟
ثبت نام کردی؟

ainazhz

New member
وای خدا جوووووووون! خیلی چندشناک و ترسناکه خواهر!:wacsmiley:
به گروه خونیم نمیخوره...
من برم برنامه کودکم رو نگاه کنم!:motat:
نه اونجور که فکر میکنی نیسن که صحنه قتل و نشون بدن. باجاله. بحثایی که میکنن اون پلیس و روانشناس جالبه..

yazdan

New member
ببخشید دیر شد
اینم نظر من درباره فیلم جکت که اگه جای شما بودم وقتمو باخوندنش تلف نمیکردم:smiliess (8)::whistle:
البته اینم بگما:من چون نظرم خیلی روی فروش فیلما تاثیر میذاره درباره فیلمای جدید اظهارنظر نمیکنم،اینم چون الان خیلی وقته در اومده میگم،امیدوارم کارگردانش از دستم ناراحت نشه چون خیلی باهم رفیقیم

تو برخورد اول استرکس با اون بیمار مرد(رودی مکنزی ) که میخواست زنشو بکشه،توی رفتار اون مرد میشد خلق ناهماهنگ رو در مکنزی دید.خشم از کاری که زنش باهاش کرده و لبخندی که از دور میتونست نشان دهنده رضایتش از اوضاع باشه.
موقعی که پرستار دستشو گذاشت رو شونه اون مرد The Jacket 2005 .JPGمیشد حالت ترکیبی از تحریک پزیری و خودداری از واکنش(تحت تاثیر برخورد مسولین آسایشگاه) رو دید،در صحبتای اون مرد با پرستار اختلال فکر موج میزد(در یک جمله همه جور حرفی زد)

همزمانی صدای موسیقی تلویزیون با سکانسی که در اون مادر جک بعد از تلنگری که خورده بود بچشو بقل میکنه بنظرم تصادفی نبود.

و درنهایت تیتراژ پایانی که تصاویر زمینش بنظرم نشانه آشفتگی دنیای نقش اصلی این فیلم بود وش ایدم درهم تنیدگی زندگی انسانها به هم.

آخرین ویرایش:

rawy

New member
ببخشید دیر شد
اینم نظر من درباره فیلم جکت که اگه جای شما بودم وقتمو باخوندنش تلف نمیکردم:smiliess (8)::whistle:
البته اینم بگما:من چون نظرم خیلی روی فروش فیلما تاثیر میذاره درباره فیلمای جدید اظهارنظر نمیکنم،اینم چون الان خیلی وقته در اومده میگم،امیدوارم کارگردانش از دستم ناراحت نشه چون خیلی باهم رفیقیم

تو برخورد اول استرکس با اون بیمار مرد(رودی مکنزی ) که میخواست زنشو بکشه،توی رفتار اون مرد میشد خلق ناهماهنگ رو در مکنزی دید.خشم از کاری که زنش باهاش کرده و لبخندی که از دور میتونست نشان دهنده رضایتش از اوضاع باشه.موقعی که پرستار دستشو گذاشت رو شونه اون مرد میشد حالت ترکیبی از تحریک پزیری و خودداری از واکنش(تحت تاثیر برخورد مسولین آسایشگاه) رو دید،در صحبتای اون مرد با پرستار اختلال فکر موج میزد(در یک جمله همه جور حرفی زد)

همزمانی صدای موسیقی تلویزیون با سکانسی که در اون مادر جک بعد از تلنگری که خورده بود بچشو بقل میکنه بنظرم تصادفی نبود.

و درنهایت تیتراژ پایانی که تصاویر زمینش بنظرم نشانه آشفتگی دنیای نقش اصلی این فیلم بود وش ایدم درهم تنیدگی زندگی انسانها به هم.
:25r30wi:

به نظر شما سالادکلمات بود؟ حاشیه پردازی بود؟ چی بود؟

fanoosi

New member
اینم اشتراکیه
اولیه نبود
درسته به ظاهر بدون اشتراکم عنل میکنن اما قابل مقایسه با حالت اشتراکیش نیست

متاسفانه همینجوری شده همه ی سایتها
من اینجا اشتراک دارم تا بتونم از هر سایتی هر لینک غیرمستقیمی رو مستقیم کنم
حداقل یه جا پول میدم فقط
فایل گیر - مستقیم کننده لینک ها

yazdan

New member

فکرکنم بی ربط گویی و همون سالاد کلمات بهترین گزینه ها هستن
اون مرد بشکل بی ربط و بدون وقفه ای(همراه با تکلم پرفشار که در شیدایی شایع هست)حرفاشو میزنه.

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
توضیح میدی باید چیکار کنیم؟

چشم عزیزم...
قبل از هر چیز (ثبت نام یا پرداخت پول) برو قسمت راهنماش رو دقیق مطالعه کن و اطلاعات کسب کن
بعدش ثبت نام کن و وارد کاربریت بشو و داخل قسمت خرید ترافیک اون حجمی که میخوای آنلاین یا از طریق بانک پرداخت کن....خوبیش اینه که به صورت زمانی (چند ماهه) نیست و حجمی هس...و تا هر زمان که حجم داشته باشی میتونی استفاده کنی (منظورم اینه که بعد از یه زمان مشخص پولت نمیسوزه)
بعد تو قسمت "خانه" لینکت رو وارد میکنی تا مستقیم بشه...تا بخواد مستقیم بشه میتونی از نت بیای بیرون یا سیستم رو خاموش کنی(البته اگه چند تا لینک با هم بدی مستقیم کنه "قسمت دانلود گروهی رو میگم" باید اینترنتت وصل بمونه....)
با فایلهایی که مستقیم کردی کارهای مختلفی میتونه انجام بدی....مثل اینکه تکه تکه اشون کنی تا راحت تر دانلودشون کنی و از این قبیل...
هر مشکلی هم داشتی تو قسمت پشتیبانی بنویس و بفرست...شب نشده جوابتو میدن....خیلی با حوصله و دقیق!!
از یوتیوب و دیلی موشن هم میتونی دانلود کنی....فقط همون لینکهای غیرمستقیمی که تو سایتهای مختلف به طور رایگان میذاره رو استفاده میکنی....خیلی خیلی راحته
بازم سوالی ازش بود در خدمتم

ainazhz

New member

به نظر من حاشیه پردازی نبود چون به هدف اولیه صحبتش برنگشت... فکر کنم تفکر مماسی بوده... به هر حال تایمه صحبتاش خیلی کم بود و نمیشه با صراحت گفت

فیلمه بدی نبود... انچنان جذبم نکرد... به خصوص سفر زمانی جک زیاد واسم قابل هضم نیست...
645220_wacko2.gif

چیز زیادی واسه گفتن ندارم
600020_scratch_one-s_head.gif

yazdan

New member
فیلم جلیقه The Jacket
(لطفا اول خودتون فیلم رو ببینید بعد نظر من رو بخونید که روی دیدگاه شما تاثیر منفی نگذاشته باشم)
با دیدن شروع فیلم تصور کردم موضوع در مورد نشانگان خلیج فارس هست, اما متاسفانه اشاره ی چندانی بهش نشد. (متاسفانه به دلیل آشنایی بیشتر با این اختلال)
نشانگان خلیج فارس که تو کتاب کاپلان هم جزو اختلالات اضطرابی ذکر شده, به خوبی این تفاوت دنیای غرب رو با ما نشون می ده, که تو خلیج فارسی که عراقی ها درش ساکن هستند, و با اون شرایط شیمیایی که مبتلایان به نشانگان خلیج فارس خودشون ایجاد کننده اش بودند و مدتی موقتا تو خلیج فارس حضور داشتند و مبتلا شدند, زندگی کردند (چه مردم نظامی و چه غیر نظامی) , و برای اونها که درگیر شدند نشانگان روانی ساخته می شه, تقاضای غرامت می شه و ...
اما اینور دنیا برای کسی مهم هست که عراق امنیتش رو از دست داد, عراق هر روزه داره چند نفر انسان بی گناه رو از دست می ده؟ فقط به دلیل اینکه یو اس آی مهربون می خواست بهشون آزادی عطا فرماید.
به نظر من صحنه ای که جک استارکس تو عراق تیر می خوره کاملاااااااا مغرضانه ساخته شده و شاید بشه گفت اصلا به زور تو فیلم گنجوندنش
سرباز امریکایی مهربون که اومده به عراقی ها آزادی بده, میاد که حال یه پسر کوچولی عراقی رو بپرسه ولی اون پسره (حتما چون ژنتیکی تروریسته!) با اسلحه بهش شلیک می کنه!!!
و دقیقااااااا همون لحظه نجوای اذان پخش می شه!!!
لذا مسملونها تروریست هستند که حتی بچه هاشون انقد قصی و القلب هستن که به سربازای امریکایی شلیک می کنن, اما امریکاها که تروریست نیستن, فقط می خوان آزادی برقرار بشه انقدر آزاد که هرکی هرچقدر دلش خواست آدم بکشه :sad:
نکته دیگه این فیلم که به نظر من منفی اومد بد و وحشتناک جلوه دادن بیمارستان روانی بود, من خودم به شخصه هر وقت دیوونه شدم عمرا تیمارستان نمی رم, برم هم حتما فرار می کنم.
این وسط واقعا برام مبهم موند که چراااااااااا؟؟؟؟ "بابک" و "جمیله" تو این فیلم به زور جا داده شده بودند؟؟؟!!!
انقدر که این نکته های فیلم ذهن من رو درگیر کرد خود فیلم نکرد, خود فیلم یه تخیل جالب و بانمک بود از اینکه یکی که از آینده اومد نتونست آینده خودش رو تغییر بده و جلوی مرگش رو بگیره, اما تونست یه خانواده رو خوشبخت کنه.
متنی که نوشتم خیلی منفی تر از حسی شد که به فیلم دارم, فیلم بدی نبود, حد متوسط رو به خوب بود به نظر من اما شخصا فیلمهایی که رگه ای از واقعیت داشته باشن رو بیشتر می پسندم.

چند جمله از فیلم که برام جالب بودن:

- اونها می گن من عصبی ام, اما سوال من اینه : کی عصبی نمی شه اگه واقعا به زندگیش نگاه کنه؟ یعنی زندگیه کی انقدر خوبه؟
- چقدر وقت داریم (آخرین دیالوگ فیلم)

من تو اون پرده که پسره طرفو با تیر زد کاملآ متو جه شدم که بازم ی کار تبلیغاتیه.چون خیلی تابلو بود.اما اصلآ حواسم به نقش بابک نبود که الان که فکرمیکنم میبینم نماد مردم ضعیفیه که فناوری آمریکایی بهشون کمک میکنه.بیشتر سعی میکردم از منظر روانشناسی بتونم برداشتی داشته باشم که دست کم برای من بیفایده بود چون بجز حال و هوای زمینه فیلم که تو ی آسایشگاه روانی بود دیگه چیز خاصی نداشت.و اینکه نقش اول داستان درنهایت زندگی خودشو فدامیکنه میتونه تلاشی برای القای این مفهوم باشه: اون نماینده ارتش آمریکاس و اینطور بنظر میرسه که رسالت این آدما نجات انسانهاست حتی به قیمت فداکردن جون خودشون.

راستی من شنیدم اوضاع بیشتر آسایشگاه ها همینطوره و صبح به صبح مریضارو به صف میکنن تا بهشون شک و بعدم آرام بخشای بسیار قوی بدن. اون بیچاره هام ی گروه دیگه از قربانیان عدم نظارت و بی مسولیتی در بیشتر کشورای دنیا هستن.

yazdan

New member
به نظر من حاشیه پردازی نبود چون به هدف اولیه صحبتش برنگشت... فکر کنم تفکر مماسی بوده... به هر حال تایمه صحبتاش خیلی کم بود و نمیشه با صراحت گفت

فیلمه بدی نبود... انچنان جذبم نکرد... به خصوص سفر زمانی جک زیاد واسم قابل هضم نیست...
645220_wacko2.gif

چیز زیادی واسه گفتن ندارم
600020_scratch_one-s_head.gif

فکرکنم در تفکر مماسی یک جور انسجام به چشم میخوره و فارق از موضوع صحبتاشون که ربطی به بحثشون نداره توی جزییات نحوی مشکلی نداشته باشن و جملاتی که پشت سر هم میان باهم مرتبطند اما در جهتی غیر از موضوع بحث.

yazdan

New member
راستی دوستان حتمآ فیلم تعادل رو ببینید و حتمآ تحلیلشو گوش کنید.خیلی جالبه.دست کم3 یا 4جور برداشت کاملآ متفاوت از فیلم میشه که همشونم روا بنظر میاد.خیلی جالبه.

راوی جان شما که حتمآ گوش دادید؟حرفای اون آقای محسنی خیلی به دل من نشست،تقریبآ همون تفکر نیچه بود

rawy

New member
من تو اون پرده که پسره طرفو با تیر زد کاملآ متو جه شدم که بازم ی کار تبلیغاتیه.چون خیلی تابلو بود.اما اصلآ حواسم به نقش بابک نبود که الان که فکرمیکنم میبینم نماد مردم ضعیفیه که فناوری آمریکایی بهشون کمک میکنه.بیشتر سعی میکردم از منظر روانشناسی بتونم برداشتی داشته باشم که دست کم برای من بیفایده بود چون بجز حال و هوای زمینه فیلم که تو ی آسایشگاه روانی بود دیگه چیز خاصی نداشت.و اینکه نقش اول داستان درنهایت زندگی خودشو فدامیکنه میتونه تلاشی برای القای این مفهوم باشه: اون نماینده ارتش آمریکاس و اینطور بنظر میرسه که رسالت این آدما نجات انسانهاست حتی به قیمت فداکردن جون خودشون.

راستی من شنیدم اوضاع بیشتر آسایشگاه ها همینطوره و صبح به صبح مریضارو به صف میکنن تا بهشون شک و بعدم آرام بخشای بسیار قوی بدن. اون بیچاره هام ی گروه دیگه از قربانیان عدم نظارت و بی مسولیتی در بیشتر کشورای دنیا هستن.

دقیقا من هم همین برداشت رو داشتم
چیزی که من متوجهش نشده بودم و تو فایل تحلیل فیلم گفت این بود که هردوتای این نقش ها رو یه پسر بچه بازی کرده, حتما قصدی توش بوده

ainazhz

New member
فیلم جلیقه the jacket
(لطفا اول خودتون فیلم رو ببینید بعد نظر من رو بخونید که روی دیدگاه شما تاثیر منفی نگذاشته باشم)
با دیدن شروع فیلم تصور کردم موضوع در مورد نشانگان خلیج فارس هست, اما متاسفانه اشاره ی چندانی بهش نشد. (متاسفانه به دلیل آشنایی بیشتر با این اختلال)
نشانگان خلیج فارس که تو کتاب کاپلان هم جزو اختلالات اضطرابی ذکر شده, به خوبی این تفاوت دنیای غرب رو با ما نشون می ده, که تو خلیج فارسی که عراقی ها درش ساکن هستند, و با اون شرایط شیمیایی که مبتلایان به نشانگان خلیج فارس خودشون ایجاد کننده اش بودند و مدتی موقتا تو خلیج فارس حضور داشتند و مبتلا شدند, زندگی کردند (چه مردم نظامی و چه غیر نظامی) , و برای اونها که درگیر شدند نشانگان روانی ساخته می شه, تقاضای غرامت می شه و ...
اما اینور دنیا برای کسی مهم هست که عراق امنیتش رو از دست داد, عراق هر روزه داره چند نفر انسان بی گناه رو از دست می ده؟ فقط به دلیل اینکه یو اس آی مهربون می خواست بهشون آزادی عطا فرماید.
به نظر من صحنه ای که جک استارکس تو عراق تیر می خوره کاملاااااااا مغرضانه ساخته شده و شاید بشه گفت اصلا به زور تو فیلم گنجوندنش
سرباز امریکایی مهربون که اومده به عراقی ها آزادی بده, میاد که حال یه پسر کوچولی عراقی رو بپرسه ولی اون پسره (حتما چون ژنتیکی تروریسته!) با اسلحه بهش شلیک می کنه!!!
و دقیقااااااا همون لحظه نجوای اذان پخش می شه!!!
لذا مسملونها تروریست هستند که حتی بچه هاشون انقد قصی و القلب هستن که به سربازای امریکایی شلیک می کنن, اما امریکاها که تروریست نیستن, فقط می خوان آزادی برقرار بشه انقدر آزاد که هرکی هرچقدر دلش خواست آدم بکشه :sad:
نکته دیگه این فیلم که به نظر من منفی اومد بد و وحشتناک جلوه دادن بیمارستان روانی بود, من خودم به شخصه هر وقت دیوونه شدم عمرا تیمارستان نمی رم, برم هم حتما فرار می کنم.
این وسط واقعا برام مبهم موند که چراااااااااا؟؟؟؟ "بابک" و "جمیله" تو این فیلم به زور جا داده شده بودند؟؟؟!!!
انقدر که این نکته های فیلم ذهن من رو درگیر کرد خود فیلم نکرد, خود فیلم یه تخیل جالب و بانمک بود از اینکه یکی که از آینده اومد نتونست آینده خودش رو تغییر بده و جلوی مرگش رو بگیره, اما تونست یه خانواده رو خوشبخت کنه.
متنی که نوشتم خیلی منفی تر از حسی شد که به فیلم دارم, فیلم بدی نبود, حد متوسط رو به خوب بود به نظر من اما شخصا فیلمهایی که رگه ای از واقعیت داشته باشن رو بیشتر می پسندم.

چند جمله از فیلم که برام جالب بودن:

- اونها می گن من عصبی ام, اما سوال من اینه : کی عصبی نمی شه اگه واقعا به زندگیش نگاه کنه؟ یعنی زندگیه کی انقدر خوبه؟
- چقدر وقت داریم (آخرین دیالوگ فیلم)

منم این جمله هارو دوس داشتم. وقتی اون جمله اول و گفت یه لبخند اومد رو لبام

با نظرت موافقم راوی . به نظر من تصویر بدی نشون میدن . دکتر بکر رو یه روانشناس با غرایز سادیستی نشون دادن... و بیمارستان رو محیطی نشون دادن که وحشتناک است و ادمای عادی که از بیرون به این فیلم نگاه میکنن به این باور میرسن که پس روانپزشک یعنی یه ادمه ترسناک که روت ازمایش انجام میده...جالب نبود

ainazhz

New member
منکه میخوام tranc ببینیم. پنجره مخفی و دانلود نکردم هنوز لینکشم ندارم .یکمم تنبلم که برم دنبالش بگردم
894520_unknown.gif

ainazhz

New member
راستش مستر بروکو من ندارم اگه لطف کنید ی لینک پرسرعت بدید امشب میگیرمش
فانوسی دست به کارشو

پس اگه موافق باشی فعلآ رو فیلمایی که هردو داریم متمرکز بشیم.آیناز که رسمآ اعلام استقلال کرده.
پنجره مخفی رو ببینیم؟من چون تو دفه قبل اینو و باجه تلفن و127 ساعتو پیشنهاد دادی گذاشتمشون تو اولویت دانلود.الان پنجره مخفی حاضره
رخصت؟
http://takmovie19.in/دانلود-فیلم-mr-brooks-2007/
:25r30wi: اخه من چیکار کنم خب. 127 که دیدم . پنجره مخفی هم ندارم.. لینکشم به من نمیدین امشب بزارم دانلود:tonguesmiley:

بالا