پاتوق بچه های بیوشیمی

konjkave

New member
سلام سعیده .خوشملی از خودته عزیزم .این عکس در برابر زیبایی تو چیزی نیس گلم.:25r30wi:
میخای بیا به جا من برو طرح .من که اصلا حوصلشو ندارم

از کجا فهمیدی من خوشملم البته درست فهمیدی اگه منو ببینی تا سه روز خوابت نمیبره بس که زیبام اصن سیندرلا داستان زندگی منه.جدی میشه منم برم طرح؟؟ خوش به حالت منم طرح میخوام محیط آزمایشگاه به آدم زندگی میده.:smilies-azardl (113

roman30

New member
سلام به همه دوستای گل و کم پیدای خودم خوبین
وای سعیده جونم خوشبحالت من که هر آزمایشگاهی رفتم گفتن چون سابقه کار نداری نمیشه میخواستم تا اعلام نتایج سرگرم بشم ویه چیزایی یاد بگیرم ولی نشد تو حتما از این فرصتی که داری استفاده کن

roman30

New member
روی هر پله که باشی خدا از تو بالاتر است نه به خاطر اینکه خداست برای اینکه دستت را بگیرد ....

bahar9368

New member
من نمیدونم شماها کجا میرید...! یهو هیشکی نیست ... اینجا تنها میمونم... گناه دارم.. میخواستم باهاتون درمورده ازمون و محیط اینجا صحبت کنم ولی کسی نست:sad:

عزیزم اینا بی ذوقن بیا با خودم درد دل کن .:motat:

bahar9368

New member
سلام به همه دوستای گل و کم پیدای خودم خوبین
وای سعیده جونم خوشبحالت من که هر آزمایشگاهی رفتم گفتن چون سابقه کار نداری نمیشه میخواستم تا اعلام نتایج سرگرم بشم ویه چیزایی یاد بگیرم ولی نشد تو حتما از این فرصتی که داری استفاده کن

سلام عشقم .خوفی؟
images

BBT

New member
بهار امروز یعنی همه ابتکارت رو بخرج میکنی برای انتخاب عکس ها
واقعا ادم شکفت زده میشه از این همه نبوغ

roman30

New member
امروز رفتم تن ماهی بخرم 6500 فکر کنم توش به جای ماهی پری دریایی بوده !!!!!!!!!!:25r30wi:

konjkave

New member
یعنی الان فهمیدم حس زیبایی شناختیت صفره اگه منفی نباشه
سلام رمان مرسی از احوال پرسیت

امین کجایی ببینی من چه توهینایی بابت دفاع از آواتارت باید بشنوم.بهار سعیده شما نمیخواین چیزی به ناصر بگین دلم شیکوند:New (6):
سلام رمان جون خوبی؟

بالا