پاتوق بچه های بیوشیمی

fatalist

New member
بچه ها یه سوال دارم به نظرتون واسه بیوشیمی اطلاعات علوم آزمایشگاهی داشتن خوبه یعنی کار با دستگاها و نحوه آزمایش و این چیزا. اگه میشه جواب بدین مخصوصا بهار تو که رشتت هست بگو

bahar9368

New member
images

bahar9368

New member
بچه ها یه سوال دارم به نظرتون واسه بیوشیمی اطلاعات علوم آزمایشگاهی داشتن خوبه یعنی کار با دستگاها و نحوه آزمایش و این چیزا. اگه میشه جواب بدین مخصوصا بهار تو که رشتت هست بگو

اول سلام سعیده جونم .خب به هر حال کسی که وارد رشته بیوشیمی بالینی شده باید کار با دستگاههای بیوشیمی و روش انجام تستاشو بدونه حتی اگه نخواد کار کنه تو ازمایشگاه .
اگه استاد بیوشیمی بشی میخای تو دانشگاه علوم پزشکی باشی و ازمایشگاه بیوشیمی رو باید بتونی برا دانشجو هات بگی و اصلا خوب نیس اینا رو بلد نباشی .
یاد گرفتن تست های بیوشیمی و تفسیرش هم برا اینده کاریت خوبه و هم برا خودت بدونی هم خیلی خوبه بتونی برگه ازمایش بیوشیمی رو تفسیر کنی.
تو تاپیک نکات ازمایشگاه میتونی سوالات بیوشیمی رو بنویسی بهش جواب بدن .

fatalist

New member
آخه من بابام خودش علوم آزمایشگاهیه همش اصرار داره که تا نرفتم دانشگاه برم بیمارستان پیشش تا بهم یاد بده ولی من زیاد حوصلم نمیشه خواستم ببینم اگه واقعا لازمه تا برم

21Tir

New member
سلام به دوستان بیو عزیز...
پارسال دوست امسال برو بابا...
غرض از مزاحمت ...عرض ادب...
بای.. شب خوبی داشته باشین...

bahar9368

New member
آخه من بابام خودش علوم آزمایشگاهیه همش اصرار داره که تا نرفتم دانشگاه برم بیمارستان پیشش تا بهم یاد بده ولی من زیاد حوصلم نمیشه خواستم ببینم اگه واقعا لازمه تا برم

برو عزیزم .حتما یاد بگیر .
حتی اگه به کارت هم نیاد حداقلش اینه اگه کسی ازت یه تست بیوشیمی پرسید بتونی جواب بدی .چون با توجه به رشتت بده بگی نمیدونم.

fatalist

New member
باش عزیزم مرسی بهار جونم. البته من الانم جواب آزماش و بلدم بخونم و تفسیر کنم به لطف بابام فقط کار با دستگاشو نمیدونم که اونم میرم چون تو گفتی:smilies-azardl (113

konjkave

New member

وااااااااای چقد خوشمله چقد نازه وااای خیلی خیلی خوشمله
سلاااااااام به همه بچه های گل بیوشیمی. سعیده جان من جای توبودم با کله میرفتم همش دنبال یه جایی میگردم این تستا رو بهم یاد بدن.برو هر چی یاد گرفتی بیا تو همون تاپیکی که بهار زده بگو.من که عاشق هر چیزیم که به آزمایشگاه مربوط بشه.
امین آواتار جدیدت مبارک به حرفای ناصر گوش نکن حسادت میکنه.:25r30wi:

fatalist

New member
سلام سعیده 2 خوبی؟ بیا جای من برو عزیزم اگه شیراز بودی میگفتم بری پیش بابام

bahar9368

New member
وااااااااای چقد خوشمله چقد نازه وااای خیلی خیلی خوشمله
سلاااااااام به همه بچه های گل بیوشیمی. سعیده جان من جای توبودم با کله میرفتم همش دنبال یه جایی میگردم این تستا رو بهم یاد بدن.برو هر چی یاد گرفتی بیا تو همون تاپیکی که بهار زده بگو.من که عاشق هر چیزیم که به آزمایشگاه مربوط بشه.
امین آواتار جدیدت مبارک به حرفای ناصر گوش نکن حسادت میکنه.:25r30wi:
سلام سعیده .خوشملی از خودته عزیزم .این عکس در برابر زیبایی تو چیزی نیس گلم.:25r30wi:
میخای بیا به جا من برو طرح .من که اصلا حوصلشو ندارم

BBT

New member
سلام سعیده اخه من کجام حسادت میکنم واقعا کجای اون اواتار قشنگه که تو میگی قشنگنه ؟

saya

New member
من نمیدونم شماها کجا میرید...! یهو هیشکی نیست ... اینجا تنها میمونم... گناه دارم.. میخواستم باهاتون درمورده ازمون و محیط اینجا صحبت کنم ولی کسی نست:sad:

بالا