بروبچ شیراز

sa@@ra

New member
اصحاب کهف یه عده شیرازی بودن که دنبال بهونه می گشتن که بیگیرن بخوابن شاه ظالم رِ بهونه کردن و رفتن گرفتن خوابیدن.
این نشون می ده اگر سر و صدا نباشه یه شیرازی تا ۳۰۰ سال قدرت خوابیدن داره

sanaz

New member
ها کاوه امین درست میگه من که عکست دیدم زهرم ترکید

leylii

New member
امین خیلی با حال بود:25r30wi::25r30wi::25r30wi:خوب بد نیست که شیرازیا هم به عبادتشون مشغولند هم به تفریح

sa@@ra

New member
82502537229511421178.jpg
[/URL][/IMG]

mahsa.

New member
من وقتی میام اینجا انگار دارم سریال روزی روزگاری میبینم
بچه ها اونجا هم شیرازی حرف میزدن؟

sa@@ra

New member
79156609183749920260.jpg
[/URL][/IMG]
پرواز شیراز
قبل از تیک آف
در حال شکاندن قولنج

TaTi

مدیر بخش
ووی تاتی همی که پاشدم به صورت دمر لپ تاپو باز کردوم بیبینم 24 ساعت خاب بوددوم چه خبر شدهه
:25r30wi:
ووی ........ ها ....
خوب حال دوشتی در لپ تابو ر باز کنی ... من که از خواب پا میشم اقد خستم که حوصله ی ای کارو ر دیگه ندارم ... درو همیشه بازه ... ولش کن عامو هی باز کنم هی ببندم ک چی!!!!
:whistle:

sa@@ra

New member
ووی ........ ها ....
خوب حال دوشتی در لپ تابو ر باز کنی ... من که از خواب پا میشم اقد خستم که حوصله ی ای کارو ر دیگه ندارم ... درو همیشه بازه ... ولش کن عامو هی باز کنم هی ببندم ک چی!!!!
:whistle:

ووویییییییییییییی تاتی نمیدونم کدومم بلا گرفتهی اومدده درو بسه کار ایی خارر کوچیکوو ایی تهرانی اصلهههههوگرنهه من با لپتاپوو میخابم
بابام اومده میگه اخر سرظان مغز میگیری

:25r30wi::25r30wi:

TaTi

مدیر بخش
وووووووووووووووی عامو بچا ای تایپیکو همی جور که داره میره...........حالو چیکار کنیم؟؟ پَ خواب و خوراکمون چیطو میشه؟؟؟؟؟؟

میگم یکی ام نَمیاد ببندتش...عامو نفسوم گرفت خب ... چقد زبون میسونید از آدم!!!!!!
:sad:

sa@@ra

New member
وووووووووووووووی عامو بچا ای تایپیکو همی جور که داره میره...........حالو چیکار کنیم؟؟ پَ خواب و خوراکمون چیطو میشه؟؟؟؟؟؟

میگم یکی ام نَمیاد ببندتش...عامو نفسوم گرفت خب ... چقد زبون میسونید از آدم!!!!!!
:sad:

تاتییییییییییییییییییییییی
وویییییییییییییییی من گشنم شد اقو دوسی جونیییییییییییییییی برم من یه سری بیرون
:smiliess (10):

sa@@ra

New member
:25r30wi:سارا من اینطوریم
از حرفات
وویییییییییییییی شاناز م الان افتادم زمین نمیتونم جم کنم خودمووو
عامووووووووووووو کاسه کوزاتون جمع کنید بریم نهههههههههههههههههه

amin88

New member
ووویییییییییییییی تاتی نمیدونم کدومم بلا گرفتهی اومدده درو بسه کار ایی خارر کوچیکوو ایی تهرانی اصلهههههوگرنهه من با لپتاپوو میخابم
بابام اومده میگه اخر سرظان مغز میگیری

عامو فلج شدی کمت نبودد...........حالا سرطان میخوی بگیریی........ووووی دوراز جون خدا نکنه........من بوووووام بهم میگه بدبخت تو دیووووووونه شدی.....ووووویییی ابجی شمو هم اینجویی خوش اومدی پالوده بیارم خدمتون

بالا