سارا حالو خوبه مامانت خودش میاد من که هی مجبورم ای لپ تاپو رِ بزنم زیر چلُم برم ای پستا ر بری مامانم بوخونم!!!! آخرشم میخنده میگه برو خودتو مسخره کن!!!!:25r30wi:
دو تو تو ای دو تو تو او
تجویز یک پزشک شیرازی برای قطره چشمی
ینیییییییییییی میگیییییییی بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad:عامو شکا چرو این جوووووووووووررررررررررهههههههه ول نمیکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینیییییییییییی میگیییییییی بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad:
نه عامو کجو بیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگم مامانتم پایسا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیر خودت ایی تاپیکو زدی کجوو در رفتیییییییییی؟به به میبینم ک بچه های گل شیراز ترکوندین.... ایول دمتون گرم...
من که حوصلم نمیشه همشو بخونم فقط صفحه های اخر میخونم... دمتون گرم هرکی بعد من میخاد پیام بیذاره ی خلاصه ای هم بذاره تا ببینم چی ب چیه...
عامو یه شب تو تختو دراز کشیده بودیم اتفاقا خیلی هم خستمون بود. کم کم این چشا داشت گرم میشد که ییهو . . . .
عاموو و و . . . .
یی پشه ای (قیومت به سرش) اومد بیدارم کرد. چندتایی حرکت دست تو هوا رفتم تهدیدش کردم که بترسه بره دیدم نه ، باید پاشم بکشمش.
بعد یهو یه حالت روحانی بر من وارد شد یه صدایی از درونم گفت: خوب عامو گیریم پاشدی ایی پشو رو امشب کشتی ،
فردا شب چی؟؟؟
شب های بعدش؟؟؟
پشه های بعدی چی؟؟
این شد که راحت گرفتم خوابیدم تخت مثه یِی خانی . . . .
اینهمه نوشتم خودمو خسته کردم که شومو هم استفاده کنین.
:25r30wi:
کیلیلاکو»
آیا نام یک آتشفشان است ؟
آیا نام یک رشته کوه است ؟
آیا نام یکی از مشاهیر است ؟
آیا نام یک اژدها است ؟
نه...
نجوای یک پیرزن شیرازیست که کلید های خود را گم کرده ...
چرا عزیزم ،کی گفته نمیتونه؟!!!:28: اتفاقا خیلی هم خوشحال میشیمغیر شیرازی نمی تونه کامنت بذاره؟؟؟
:auizz3ffy9vla57584x
هیچی عامو میاد یه سری به ما میزنه ،ی فالوده ای هم میخوره و میره!!!!وووووووییییییی پناه بو خدا ای دیگه این جو چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
نه آبجی. خونوادگیه هاااااااااغیر شیرازی نمی تونه کامنت بذاره؟؟؟
نه آبجی. خونوادگیه هااااااااا