اگه نفر قبليتو برق 3 فاز بگيره،چیکار ميکني...?!

شفيع

Well-known member
شادی ایشالا رعد برق بگیرتت برق 3 فاز کمه

امين رعد كه چيزي نيس جز صدا حالا در اين بين ميمونه برقش كه اينم بستگي به جنس انسان اثر ميكنه از اونجاييكه شادي ضد برق هست اثري نميكنه

amin88

New member
امين رعد كه چيزي نيس جز صدا حالا در اين بين ميمونه برقش كه اينم بستگي به جنس انسان اثر ميكنه از اونجاييكه شادي ضد برق هست اثري نميكنه

شفی از سوختن با برق خوشت میاد ..............میدونی جذغاله میشی در حالی که من دارم بهت میخندم:25r30wi:

شادی 25

New member
منم 100%نجاتت ميدم باشه اگه برق گرفتتش ميرم يه خط برق 1000 مگاواتي از نيروگاه اتمي بوشهر هم بهش وصل ميكنم شايد حالش جا اومد

خوبه عالیه. فکر کنم به اورانیوم و پروتونیوم و .. هم نیاز پیدا کنیم بزن قدش.:smilies-azardl (113

شفيع

Well-known member
خوبه عالیه. فکر کنم به اورانیوم و پروتونیوم و .. هم نیاز پیدا کنیم بزن قدش.:smilies-azardl (113

تازه اون كيك زرده رو كه ميگنم يادت رفته بايد يه سريم به نيروگاه اب سنگين اراك بزنيم ببينيم چيزي ميتونيم اونجا گير بيارم تا باهاش اين امينو نيستش كنيم

شادی 25

New member
تازه اون كيك زرده رو كه ميگنم يادت رفته بايد يه سريم به نيروگاه اب سنگين اراك بزنيم ببينيم چيزي ميتونيم اونجا گير بيارم تا باهاش اين امينو نيستش كنيم

به بابا برقی میگیم کل نیروگاههای اتمی و آبی کشورو بذاره در اختیارمون بعد ما میدونیم و این امین.:25r30wi:
.:25r30wi:.:25r30wi:.:25r30wi:

amin88

New member
شادی دختر خوبیه که چرا اونو برق بگیره .............حالا که فک میکنم میبینک گناه داره:25r30wi:

شادی 25

New member
خواهش می کنم لطف داری. اگه تو رو هم برق بگیره من خودمو به هر آب و آتیش می زنم که نجاتت بدم.:28:

ZOT

New member
می ایستم نگاه می کنم ببینم وقتی کسی رو برق می گیره چه شکلیه!

sa@@ra

New member
اگه امین برقوو بگیرتتااااااااااااااا من که میدونیییییییییییییی فلجمم نمیتونم کاری کنم شرمندهی اخلاقتتتت
:25r30wi:

amin88

New member
اگه امین برقوو بگیرتتااااااااااااااا من که میدونیییییییییییییی فلجمم نمیتونم کاری کنم شرمندهی اخلاقتتتت
:25r30wi:

دور از جون چرو برق بگیرتش............برقوررررههههه زودتر میگیرمش
سالا فلج:25r30wi:

sa@@ra

New member
دور از جون چرو برق بگیرتش............برقوررررههههه زودتر میگیرمش
سالا فلج:25r30wi:[/QUOT
ووویییییییییییی دور از جونننننننننننننننن من همی یه بچه غولووووووووووووو:25r30wi: دارم می نمیدونی؟خدا نکنهههههههه:28:

بالا