شادی 25
New member
شايد نجاتش دادم
شفیع من حتما نجاتت میدم به کمکت علیه این امین نیاز دارم.
شايد نجاتش دادم
باشه حتما اين كارو ميكنم حالا چون زنو بچه داره شايد دلم ه رحم اومد در دقيقه اخر بهش رحم كردم اما بايد تا آخر عمرش ويلچر نشين باشه
شادی ایشالا رعد برق بگیرتت برق 3 فاز کمه
امين رعد كه چيزي نيس جز صدا حالا در اين بين ميمونه برقش كه اينم بستگي به جنس انسان اثر ميكنه از اونجاييكه شادي ضد برق هست اثري نميكنه
منم 100%نجاتت ميدم باشه اگه برق گرفتتش ميرم يه خط برق 1000 مگاواتي از نيروگاه اتمي بوشهر هم بهش وصل ميكنم شايد حالش جا اومد
خوبه عالیه. فکر کنم به اورانیوم و پروتونیوم و .. هم نیاز پیدا کنیم بزن قدش.:smilies-azardl (113
شفی از سوختن با برق خوشت میاد ..............میدونی جذغاله میشی در حالی که من دارم بهت میخندم:25r30wi:
تازه اون كيك زرده رو كه ميگنم يادت رفته بايد يه سريم به نيروگاه اب سنگين اراك بزنيم ببينيم چيزي ميتونيم اونجا گير بيارم تا باهاش اين امينو نيستش كنيم
به بابا برقی میگیم کل نیروگاههای اتمی و آبی کشورو بذاره در اختیارمون بعد ما میدونیم و این امین.:25r30wi:
.:25r30wi:.:25r30wi:.:25r30wi:
بوي خيانتي دارد ميايد من متاسفم از اين كارا.وقت بخيرنه شفیع این حرفا چیه؟
دوست شدیم. دوست دوست.
با تو هم دوست.
اگه امین برقوو بگیرتتااااااااااااااا من که میدونیییییییییییییی فلجمم نمیتونم کاری کنم شرمندهی اخلاقتتتت
:25r30wi:
دور از جون چرو برق بگیرتش............برقوررررههههه زودتر میگیرمش
سالا فلج:25r30wi:[/QUOT
ووویییییییییییی دور از جونننننننننننننننن من همی یه بچه غولووووووووووووو:25r30wi: دارم می نمیدونی؟خدا نکنهههههههه:28: