اگه نفر قبليتو برق 3 فاز بگيره،چیکار ميکني...?!

Zendegi

New member
وای میسم ببینم بعد برق گرفتگی چه شکلی می شی!!!!!!!!!!!!!!!شاید صورتت کامل شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

sa@@ra

New member
هیجی نیگاش میکنم از بچگی دوس داشتم ببینم چطور میشن برق میگرتشون
:25r30wi:

Asoo

New member
سلام . . .

من از بس جیغ می زنم تا خودمم همونجا بیفتم
:j58r36j3gcr4suxymup

آخرین ویرایش:

mini

New member
منم وایمستم نگاش میکنم تا ته ببینم چطور میشه!!!
ولی مثل مارکوپولو ولتاژ نمیبرم بالاااااااااا:motat:

شادی 25

New member
آخی بمیرم. این کوچولو رو برق بگیره من میرم به هر جون کندنی هست نجاتش میدم. خودمو فنا میکنم.
گریهههههه برای خودم.

amin88

New member
شادی خیییییلی دوس دارم کمکت کنم ولی نمیشه دیگه ..........شاید حکمت الهی ادمم خوب نیس مانع حکمت بشه.....ولی قول میدم تو مراسم ختم جبران کنم:25r30wi:

شادی 25

New member
چه شانسی من دارم که با این همه فداکاری تو به پستم خوردی.
آروم آروم ولتازو زاد میکنم که زجر کش شی. تو ختمت جبران نمی کنم. دهع.
تازه فیلمم ازت میگیرم میارم میزارم تو انجمن که بقیه عبرت بگیرن.
فکر کنم صورت کجت در خالت برق گرفته خیلی جذاب شه شاید بعد فوتت خواهان پیدا کردی.
آخی دلم خنک شد.

amin88

New member
چه شانسی من دارم که با این همه فداکاری تو به پستم خوردی.
آروم آروم ولتازو زاد میکنم که زجر کش شی. تو ختمت جبران نمی کنم. دهع.
تازه فیلمم ازت میگیرم میارم میزارم تو انجمن که بقیه عبرت بگیرن.
فکر کنم صورت کجت در خالت برق گرفته خیلی جذاب شه شاید بعد فوتت خواهان پیدا کردی.
آخی دلم خنک شد.
حالا که این جوری شد تو مراسم ختمتم جبران نمیکنم برق روهم بیشتر میکنم که کلا تبخیر شی زمسون با بارون بیای پایین

شفيع

Well-known member
برق بگيرتش؟!اگه خوابم بياد كه ميرم يه چرتي ميزنم بعد ميامم ببينم چيزيش شده يا نه؟اگه ديدم هنوز چيزيش نشده ميرم يه دوشم ميگيرم بعد ميام ببينم چيش شده؟اگه چيزيش نشده باشه ميرم يه فوتباليم ميزنم ميام باز ميرم يه دوش بگيرم ببينم چيش شده؟اينطور ادامه ميدم تا نتيجه بگيرم:smiliess (8):

شادی 25

New member
حالا که این جوری شد تو مراسم ختمتم جبران نمیکنم برق روهم بیشتر میکنم که کلا تبخیر شی زمسون با بارون بیای پایین
میبرم میزارمت تو حموم دوش آب گرم رو هم باز می کنم. در رو هم روت قفل می کنم.تا هم از برق گرفتگی هم سوختگی و هم خفگی تلف شی. یه ماه بعد میام نتیجه کارمو تحویل میگیرم.

شادی 25

New member
برق بگيرتش؟!اگه خوابم بياد كه ميرم يه چرتي ميزنم بعد ميامم ببينم چيزيش شده يا نه؟اگه ديدم هنوز چيزيش نشده ميرم يه دوشم ميگيرم بعد ميام ببينم چيش شده؟اگه چيزيش نشده باشه ميرم يه فوتباليم ميزنم ميام باز ميرم يه دوش بگيرم ببينم چيش شده؟اينطور ادامه ميدم تا نتيجه بگيرم:smiliess (8):

آفرین شفیع.
حال این امینو بگیر. خیلی روش زیاد شده.

بالا