پاتوق بچه های بیوشیمی

BBT

New member
آبجی غمت نباشه .هر چی بخای باهاتم .حقوق زنان که دیگه بحث نداره چون همیشه حق با ماست ..
طرح براندازی حکومت پاتق هم باشه من هستم .خخخخخخخخخخخخخ دولتش تا مرداد پایداره
.تو دولت جدید بهار میآید :25r30wi:
:25r30wi:

battle-6.gif

darab

New member
ینی من موندم زنا ای همه حقوق دارن
وظیفه هیچی ندارن
چرا هیچکی نمیاد از وظایف خانما ها چیزی بگه
از خود خانم ها
بله حق با شماست. مثلا یکی از وظایف خانم ها دفاع از حقوق خانم هاست:25r30wi:

BBT

New member
نه داداش ما هم رشته کش نیستیم:motat:
چوب شکستم که عصبانی نشم

نه جون من بیا بکش
حالا بذار اونا که کشی رو خاک کنن همینطور موندن الان

از چی عصبانی بشی خواهر حرف حق شنیدی عصبانی شدی ؟؟؟

Hamidvet

New member
**توجه توجه **
آقایون / خانوما ، وسط حرفتون یک سوال داشتم و عرض میکنم فقط خواهشا جواب بدید چون مهمه!!
یه سوال: من خرداد سال دیگه درسمو تموم میکنم و ایشالا فارغ میشم! حالا من که میخام پی اچ دی شرکت کنم، امسال میتونم امتحانشو بدم آبان ماه یا نه باید واسه سال یعد بذارم؟ ...
با توجه به اینکه هنوز ترم آخر نیستم، پایان نامم دفاع نکردم و مدرک زبانم ندارم :)
ممنون میشم جواب بدید!

bahar9368

New member
ینی من موندم زنا ای همه حقوق دارن
وظیفه هیچی ندارن
چرا هیچکی نمیاد از وظایف خانما ها چیزی بگه
از خود خانم ها

راس میگیا ولی خب حقوقشون متناسب با وظایفشونه دیگه .
اینهمه کار انجام میدن چه تو خونه چه اجتماع .بهتر از من میدونی که توناییشون کمتر از مردا نیس و همه جا پا به پای آقایون کار میکنن.
تو خونه هم که همه آرامش خونه از برکت وجود زنه .چه تو زمینه شوهر داری چه بچه داری و چه خانه داری .
توضیح دیگه باشه بگم
:motat:

BBT

New member
**توجه توجه **
آقایون / خانوما ، وسط حرفتون یک سوال داشتم و عرض میکنم فقط خواهشا جواب بدید چون مهمه!!
یه سوال: من خرداد سال دیگه درسمو تموم میکنم و ایشالا فارغ میشم! حالا من که میخام پی اچ دی شرکت کنم، امسال میتونم امتحانشو بدم آبان ماه یا نه باید واسه سال یعد بذارم؟ ...
با توجه به اینکه هنوز ترم آخر نیستم، پایان نامم دفاع نکردم و مدرک زبانم ندارم :)
ممنون میشم جواب بدید!

سلام حمید بهت پیام دادم

leylii

New member
**توجه توجه **
ممنون میشم جواب بدید!

اینو بهتر نیست از کسی بپرسی که ارشد داره؟؟؟؟؟؟اما فک کنم بتونی امتحان بدی آبان و چون خرداد فارغ التحصیل می شی پس مهر میری برا پی اچ دی ....فک کنم بتونی دکتری امتحان بدی...

darab

New member
نه جون من بیا بکش
حالا بذار اونا که کشی رو خاک کنن همینطور موندن الان

از چی عصبانی بشی خواهر حرف حق شنیدی عصبانی شدی ؟؟؟
حالا جدا از شوخی کمی حق با تو بود.فقط در مورد درصد کمی از خانم ها:smiliess (7):

darab

New member
بچه ها من رفتم. بهار جون مسائل امنیتی پیش اومد صدام کن:smilies-azardl (113

bahar9368

New member
بچه ها من دیگه برم
آبجی جون با اجازت .موقع دعا منو یادت نره
:riz304:

بالا