بیایید در ماه میهمانی خدا، همدیگه رو حلال کنیم!

STRUCTURE 66

New member
یکی تو انجمن هست !!! نمیگم کی ها !! ولی فکر کنم خیلی از دستم ناراحته !
نمیدونم به کی و به چی قسمش بدم که منو حلال کنه ! شاید به برکت این روزهای عزیز منو ببخشه !
انشا الله

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

میگـــن بخـشـــش از بزرگــانـــســــتــــو ...

اگه کسی رو ناراحتـــ کردیـــم ... :riz513:

حلال ــــمون بفرمـاییـــن آلــــــــی وشــــــه ...
:smiliess (8):

ممنـــونیــوم...

کلا :

zErOOn3 همیشه گفته و بازم می گه :

مــا 23 نداریـــم کسی رو بناراحتیـــم و همچنین 23 نداریم کسی از د3 مـو ناراحت باشه(...)

پارتـــ 2 :

تا حالا دیدیــن از د3 کسی دلخور باشیــم ؟!!!!!!!!

بابا بخندیــن تا بخندیــم ...

:smilies-azardl (113

شنگول باشیــن همیشه ...

jeghele68

New member
ميدنم ادم بايد ببخشه تا بخشيده بشه.شايد مواقعي از ادما ناراحت بشم ولي در اون حد نيست كه بگم حلال نميكنم.بچه هاي اينجا و دوستان گلمم كه فوق العاه هستند.ولي ميدونم تا عمر دارم يك نفر رو نميتونم ببخشم.هيچوقت

دوستان اگر بدي ديدين حلال كنيد

ghazal26

New member
ممنونم دكتر جان تاپيك خوبيه توي اين ماه عزيز...
توي اين چند ماهي كه بين شما عزيزان هستم از هيچ كس بدي نديدم، نميدونم تاحالا شده با حرفام كسي رو ناراحت كرده باشم يا نه؟؟؟؟؟ فقط اميدوارم اگر بوده به حرمت اين ماه از من بگذريد...
يكي از عزيزا هست كه انگار از دستم دلخوره اما نميدونم چرا؟ اگر منو ميبخشه لايك كنه تا خيالم راحت بشه..
خيلي دلم ميخواد هميشه از مادرم حلاليت بگيرم چون فكر ميكنم گاهي با چشمام و نگاهم بداخلاقي ميكنم باهاش..اما خجالت اجازه نميده ازش بخوام منو ببخشه اگه ناخواسته دلشو شوندم..مادرم همه زندگي منه..خدايا همه گناهاي مادرمو به پاي نامه اعمال من بنويس..من هيچ چيزي ندارم كه جواب خوبي هاي اين دردانه رو بدم...

mj1919

New member
ممنونم دكتر جان تاپيك خوبيه توي اين ماه عزيز...
توي اين چند ماهي كه بين شما عزيزان هستم از هيچ كس بدي نديدم، نميدونم تاحالا شده با حرفام كسي رو ناراحت كرده باشم يا نه؟؟؟؟؟ فقط اميدوارم اگر بوده به حرمت اين ماه از من بگذريد...
يكي از عزيزا هست كه انگار از دستم دلخوره اما نميدونم چرا؟ اگر منو ميبخشه لايك كنه تا خيالم راحت بشه..
خيلي دلم ميخواد هميشه از مادرم حلاليت بگيرم چون فكر ميكنم گاهي با چشمام و نگاهم بداخلاقي ميكنم باهاش..اما خجالت اجازه نميده ازش بخوام منو ببخشه اگه ناخواسته دلشو شوندم..مادرم همه زندگي منه..خدايا همه گناهاي مادرمو به پاي نامه اعمال من بنويس..من هيچ چيزي ندارم كه جواب خوبي هاي اين دردانه رو بدم...
خواهرم به نظر من این دعای خوبی نیست،
خدا بی نهایت خوب است، اونقدر مهربان هست که با اینجور دعاها برای خدا ظرف تعیین میشه،
خداوند خودش همه ی ماها مشمول رحمت و لطف واسعه اش قرار بده و انشاالله دلهای هممون رو نسبت به هم بامحبت و با گذشت بفرمایید،

ghazal26

New member
خواهرم به نظر من این دعای خوبی نیست،
خدا بی نهایت خوب است، اونقدر مهربان هست که با اینجور دعاها برای خدا ظرف تعیین میشه،
خداوند خودش همه ی ماها مشمول رحمت و لطف واسعه اش قرار بده و انشاالله دلهای هممون رو نسبت به هم بامحبت و با گذشت بفرمایید،

آمين....
خدا اونقدر بزرگه كه وعده داده از همه حق خودش ميگذره اما از حق الناس..هرگز...
توي كتاب پاكش كلي سفارش پدر و مادر رو كرده..وحتي گفتن كلمه اوف رو بر اونها شقاوت ميدونه و داراي مجازات..
شنيدم نگاه خشمگين به پدر و مادر (حتي بدون حرف) عرش خدارو ميلرزونه... نميدونم تا به حال چندبار عرش خدا رو لرزوندم و باز يه جا شنيدم وقتي در آخرت حقي به گردنت باشه، اگر اعمال نيكي داري به صاحب حق ميدن و اگر عمل نيكي نداري از عذاب صاحب حق به تو ميدن تا حقش ادا بشه..اينه عدالت بدون نقص خداي يكتا..
حرف شما رو قبول دارم داداش گلم خدا نهايت كرم ولطفه و ترس من از همين كرمشه! اميدوارم يا به من قدرتي بده كه به جاي عيد تا عيد بوسيدن دست ما
درم، روزي چند بار براي خودم عيد بسازم با بوسدن دستهاي پينه بستش..و اگر نه همين دنيا قبول كنه اعمال نيكم رو به مادرم هديه كنم..

reza.n

New member
من تا جایی که تونستم همیشه سعی کردم که حقی از کسی به گردنم نباشه.ولی خب ادمیه دیگه... پس همینجا از همه ی کسایی که ازم کدورتی به دل دارن میخام که حلالم کنن و ببخشن منو.اگه جایی تند رفتم اگه جایی کوتاهی کردم.اگه جایی ظلمی در حقشون کردم به حق این ماه عزیز ببخشن منو.از همه ی دوستان ممنونم.

obstetrician88

New member
امیدوارم که برای همه ماه پر برکتی باشه............پر برکت از همه نظر..............تمام اعضای بدنمان از تمام نظر روزه باشه..........................

خیلی این ماه را دوست دارم چون برام با ماههای دیگه فرق میکنه از خیلی نظر..............امیدوارم خدا بر همه قبولش کنه
اگر جاایی چیزی گفتم یا رفتاری باعث آزار دوستان انجمن شد منم به نوبه خود طلب حلالیت میکنم...................

پاینده باشید

بالا