تغذیه سالم

t.gh

New member
انگور خشک شده که همه به نام کشمش مي شناسند، قرن ها پيش به وجود آمده است... کشمش در ايران و مصر در 2000 سال قبل از ميلاد، توليد شده بود.

1- کشمش، ميوه خشک مغذي است و مانند ديگر خشکبارها در تمام سال يافت مي شود. يک غذاي پر انرژي، کم چرب و کم سديم مي باشد. بنابراين براي افرادي که رژيم هاي کم سديم را بايد رعايت کنند، خوردن کشمش بسيار مفيد مي باشد.

2- کشمش داراي خاصيت آنتي اکسيداني مي باشد و از تخريب سلولي جلوگيري مي کند.

3- کشمش براي سلامت استخوان ها و جلوگيري از پوکي استخوان نقش مهمي را بر عهده دارد، به همين دليل مصرف آن براي زنان قبل از يائسگي بسيار مفيد است..

4- منبع خوب ويتامين d و هورمون استروژن مي باشد.

5- کشمش باوجودي که شيرين و چسبناک مي باشد، بر دندان اثر مخربي ندارد و باعث خرابي دندان نمي شود، حتي مي توان گفت اين ميوه خشک از فساد دندان جلوگيري مي کند... کشمش براي سلامت دندان و لثه بسيار مفيد مي باشد.

6- کشمش منبع خوب ويتامين ها و عناصر مغذي بدن مي باشد. عناصر و ويتامين هايي همچون آهن، پتاسيم، کلسيم و ويتامين b در کشمش موجود است.

7- کشمش محتوي مقدار زيادي آهن مي باشد... 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نياز روزانه بدن را تأمين مي کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1ميلي گرم آهن دارد، در حاليکه 100 گرم گوشت گاو بين 4-2 ميلي گرم آهن دارد.

8- کشمش، منبع خوب فيبر، آنتي اکسيدان و همچنين منبع خوب انرژي مي باشد.

9- فيبر باعث جلوگيري از سرطان کولون، کمک در جلوگيري از رشد غير معمول سلول ها، بيماري ها و همچنين کنترل قند خون را مي شود.

10- کشمش را به گوشت اضافه کنيد تا مقدار چربي غذا را کم کند و مقدار فيبر و آهن را افزايش و مقدار سديم را کاهش دهد.
11- آنتي اکسيدان از پيري و بيماري هاي حاصله از آن مي کاهد.

12- کشمش از سرطان جلوگيري مي کند.

13- کشمش ميزان ldl يا کلسترول بد را در خون کم مي کند و باعث کاهش بيماري قلبي مي گردد.

14- اگر به مدت 4 هفته هر روز کشمش مصرف کنيد، آنتي اکسيدان در خون افزايش و کلسترول بد( ldl) کاهش مي يابد.

15- کشمش موجب کاهش استرس مي گردد.

16- اين ميوه خشک باعث عملکرد صحيح رگ هاي بدن مي شود.

17- کشمش براي درمان بي نظمي معده و يبوست مصرف مي شود.. براي جلوگيري از اين ناخوشي ها مي توانيد، 6-5 عدد کشمش را خيس کنيد و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشيد...

18- تحقيقات نشان داده است که ورزشکاراني که قبل و در حين ورزش، حدود يک فنجان کشمش مصرف مي کنند، بهتر از بقيه سلول هاي بدن را از آسيب حفظ مي کنند.

19- کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، داراي خاصيت مصرف سريع انرژي و کاهش وزن نيز مي باشد.

20- کشمش مانند هويج، براي سلامتي چشم نيز خوب است..

21- کشمش باعث تقويت اعصاب مي شود.

22- کشمش، سستي و رخوت را از بدن دور مي کند.

23- با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنيد..

24- کشمش موجب از بين رفتن آب اضافي بدن مي گردد.

25- کشمش، دهان را خوشبو مي کند.

26- کشمش، اسپاسم يا گرفتگي عضلاني را کم مي کند.

27- منتظريد کشمش دیگه چه کاری انجام بده؟
می خواین بیاد ایمیل هاتون رو هم چک کنه و گزارش بده؟
پس از همين حالا، کشمش را به ماست يا سالاد خود اضافه کنيد و از خوردن آن لذت بريد..

t.gh

New member
یكی از روش‌های بسیار مفید برای حفظ سلامت بدن، مصرف دانه‌های طبیعی است.

سایت اینترنتی مدگورو در مقاله جدیدی نوشته است: مصرف دانه‌های خوراكی یكی از ضروریات رژیم غذایی انسان است و نباید آنها را از برنامه‌های تغذیه‌ای حذف كرد. دانه‌ها، منبع غنی از آنتی‌اكسیدان‌ها و ویتامین‌ها هستند كه مصرف انواع آنها برای سلامت بدن و ذهن حیاتی است.

تخمه آفتابگردان، دانه كتان، تخمه كدو و كنجد همگی خوراكی‌های طبیعی، خوشمزه و حاوی چربی‌های مفید اشباع نشده هستند.

تخمه‌های آفتابگردان غنی از ویتامین e هستند. این ویتامین می‌تواند به بهبود فعالیت دستگاه گردش خون كمك كند. همچنین تخمه آفتابگردان تاثیر آرام بخش روی مغز دارد، چون منبع غنی از تریپتوفان است كه موجب ایجاد آرامش می‌شود.

تخمه كدو نیز می‌تواند بدون عوارض جانبی التهاب را برطرف كند. تخمه كدو در برطرف كردن افسردگی بدون عوارض جانبی داروها، موثر است.

تخمه هندوانه نیز كه اغلب همراه میوه آن خورده نمی‌شود، معمولا پس از خشك كردن در آفتاب به عنوان یك خوردنی جداگانه مصرف می‌شود.

تخمه هندوانه منبع غنی از آهن، پتاسیم، ویتامین‌ها و چربی‌هایی است كه برای تغذیه روزانه ضروری هستند. برای بهره‌مند شدن از خواص تخمه هندوانه حتما باید آنها را پیش از قورت دادن خوب بجوید.

كنجد هم به‌عنوان غنی‌ترین منبع غذایی املاح معدنی در جهان شناخته شده است. دانه كنجد سرشار از كلسیم، منگنز، مس، آهن، منیزیم، روی، ویتامین‌ها و فیبر خوراكی است. همچنین یك ماده قوی ضد سرطانی موسوم به «لیگنین» به وفور در دانه كنجد یافت می‌شود.

am-ml

New member
in hame tulani? Kasi mikhune inhamaro?

من می خونم .
هر وقت خسته شدم می رم بعدا میام بقیه اش رو می خونم.:whistle:

:smiliess (4):: من شنیدم این خواصی که برای کشمش میگن در واقع برای همون مویز خودمون هست و انواع دیگه که سبز و پلویی و ... هستن خواص خیلی پایینی نسبت به مویز دارن،درسته خانم مهندس؟

220px-Dried_Muscat_Grapes_-_Robin.jpg

آخرین ویرایش:

t.gh

New member
من می خونم .
هر وقت خسته شدم می رم بعدا میام بقیه اش رو می خونم.:whistle:

:smiliess (4):: من شنیدم این خواصی که برای کشمش میگن در واقع برای همون مویز خودمون هست و انواع دیگه که سبز و پلویی و ... هستن خواص خیلی پایینی نسبت به مویز دارن،درسته خانم مهندس؟

220px-Dried_Muscat_Grapes_-_Robin.jpg
اینکه خواص پایینی دارن رو من نشنیدم اگه شما جایی خوندین مطلبشو واسه مون بذارین

negar91

New member
دوست عزيزم بهتر نيست مطالبي كه مربوط به رشته تخصصي تون هست رو براي ما بذارين و ارائه مطالب تغذيه اي رو به عهده خود بچه هاي تغذيه انجمن بگذارين
و يه خواهش ديگه:
رفرنس اين مطالب رو هم عنوان كنيد اميدوارم صرفا كپي پيست از اينترنت نباشه

t.gh

New member
دوست عزيزم بهتر نيست مطالبي كه مربوط به رشته تخصصي تون هست رو براي ما بذارين و ارائه مطالب تغذيه اي رو به عهده خود بچه هاي تغذيه انجمن بگذارين
و يه خواهش ديگه:
رفرنس اين مطالب رو هم عنوان كنيد اميدوارم صرفا كپي پيست از اينترنت نباشه

اگه مطالب منو خونده باشین اکثرش مربوط به رشته تخصصی خودم هست شاید آشنایی نداشته باشین ولی بیشترین فعالیت ما بهداشت محیطی ها در کار، مربوط به بهداشت مواد غذایی هست و اگه هم چندتا مطلب در زمینه مواد غذایی گذاشتم واسه شما متخصصیین تغذیه نذاشتم شما خودتون استادید این مطالب رو واسه دوستان دیگه ای گذاشتم تا مواد غذایی رو صرفا از نظر بهداشتی نگاه نکنن و یه کم هم تنوع داشته باشه مطالبم. حالا اگه شما در صحت مطالب من تردید دارید اصلاحش کنید نه اینکه از من توقع داشته باشین هیچی ننویسم و از نظر من کپی پیست کردن از اینترنت هم هیچ اشکالی نداره تا زمانی که منبعی داشته باشه مطلب، اگه شما قبول ندارین مطالب بی منبع رو نخونید فقط اونایی که منبع دارن رو بخونین

بالا