پاتوق بچه های بیوشیمی

BBT

New member
یه وقت هایی هست که آدم باید مبارزه کنه و گاهی هم باید سرنوشتش رو قبول کنه و بپذیره که چیزی رو از دست داده . این جور مواقع فقط یه احمق به تلاشش ادامه میده . راستش من همیشه آدم احمقی بودم!
فقط این قسمت رنگی رو قبول دارم
خب همیشه تشخیص این قضیه که راحت نیست
که بفهمی دیگه اون چیزی که میخواستی از دست دادی
ولی وقتی فهمیدی خب دیگه باید قبول کنی اگه کسی اینجا بگه منطقی رفتار کن خیلی سخته ولی چاره ای نیست

BBT

New member
یه وقت هایی هست که آدم باید مبارزه کنه و گاهی هم باید سرنوشتش رو قبول کنه و بپذیره که چیزی رو از دست داده . این جور مواقع فقط یه احمق به تلاشش ادامه میده . راستش من همیشه آدم احمقی بودم!
فقط این قسمت رنگی رو قبول دارم
خب همیشه تشخیص این قضیه که راحت نیست
که بفهمی دیگه اون چیزی که میخواستی از دست دادی
ولی وقتی فهمیدی خب دیگه باید قبول کنی اگه کسی اینجا بگه منطقی رفتار کن خیلی سخته ولی چاره ای نیست

BBT

New member
ما هوای همه رو داریم:tsimuzpzwoap1t9y3o7
خوب دوست خوب نباید بذاره دوستش تو فضای غم بمونه زیاد

مرسی اجی
اره خب همیشه ادم شاد نیست که
دوست هم اونه که تو خوشی و ناخوشی با دوستاش باشه نه این که وقت شادی دوستشو بخواد وقتی هم اینطور نیست ولش کنه

darab

New member
جاده ی زندگی نباید صاف و مستقیم باشد و گرنه خوابمان می گیرد دست اندازها نعمتند

darab

New member
مرسی اجی
اره خب همیشه ادم شاد نیست که
دوست هم اونه که تو خوشی و ناخوشی با دوستاش باشه نه این که وقت شادی دوستشو بخواد وقتی هم اینطور نیست ولش کنه
کاملا درست میگی. اما یه وقتایی باید زود حال دوستمون رو عوض کنیم وگرنه.... من یک بار وقتی یکی از بهترین دوستام غمگین بود باهاش همنوا شدم و به درد دلش گوش کردم و غصه خوردم. ولی کاش حواسش رو به چیزای خوب جلب می کردم تا اتفاقات بد داغونش نمی کرد

mohana

Well-known member
فقط اومدم سلامی عرض کنم...:ad54ad:
اصلنم اسپم نیس:rolleyessmileyanim:

21Tir

New member
ناراحتی بسه

%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A6%D9%84.gif

konjkave

New member
سلام دوستای گلم بنده تشریف آوردم ناصر پاشو یه لیوان شربت خنک بده خیلی گرم:(40):

BBT

New member
کاملا درست میگی. اما یه وقتایی باید زود حال دوستمون رو عوض کنیم وگرنه.... من یک بار وقتی یکی از بهترین دوستام غمگین بود باهاش همنوا شدم و به درد دلش گوش کردم و غصه خوردم. ولی کاش حواسش رو به چیزای خوب جلب می کردم تا اتفاقات بد داغونش نمی کرد
اره ولی خب شرایط فرق میکنه همیشه این طور نمیشه کرد
بعضی موقع ها خودم حالم خوب نمیشه یا هر کس دیگه شاید درباره اون قضیه حرف بزنم بیشتر دوست داشته باشم
تو شرایط سخت معمولا فکر کردن سختتر میشه

بالا