پاتوق بچه های بیوشیمی

m.r

New member
سلام بچه ها.m.r و بقیه دوستای گلم با عشق درستون رو بخونین. مطمئن باشین همشیه فرصت کاری برای هرکسی که تخصص واقعی داره مهیا میشه. در ضمن متاسفانه تو اینجا قوانین همیشه یا صوری تصویب میشن یا عوض میشن یا شونصد تا تبصره دارن.به توهین دیگران هم اهمیت ندین هرکی نون دل خودش رو می خوره:rose:

سلام حرفتونو قبول دارم اما من تنها انگیزم کاره چون بهش احتیاج دارم واقعا حالم گرفته:14:

BBT

New member
سلام رمان
عضی وقتا آدما الماسی تو دست دارن

بعد چشمشون به گردویی می افته

دولا میشن تا گردو رو بردارن،

الماس می افته تو شیب زمین قل می خوره

و تو عمق چاهی فرو میره

میدونی چی می مونه ؟

یه آدمو یه دهن باز با گردوی پوک و یه دنیا حسرت

darab

New member
وَلَا تَدْعُ مَعَ اللَّهِ إِلَهًا آخَرَ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هَالِكٌ إِلَّا وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ

و معبود ديگري را با خدا مخوان كه هيچ معبودي جز او نيست، همه چيز جز ذات پاك او فاني مي‏شود، حاكميت از آن اوست و همه به سوي او بازمي گرديد
سوره قصص آیه 88

bahar9368

New member
در لجنزار گل لاله نخواهد رویید
در هوای عفن آواز پرستو به چه کارت آید
فکر نان باید کرد
و هوایی که در آن نفسی تازه کنیم
گل گندم خوب است
گل خوبی زیباست
ای دریغا که همه مزرعه دلها را علف هرزه کین پوشانده اس
هیچ کس فکر نکرد که در آبادی ویران شده دیگر نان نیست
و همه ی مردم شهر بانگ برداشته اند که چرا سیمان نیست
و کسی فکر نکرد که چرا ایمان نیست
و زمانی شده است که به غیر از انسان هیچ چیز ارزان نیست
:sad:

darab

New member
سلام حرفتونو قبول دارم اما من تنها انگیزم کاره چون بهش احتیاج دارم واقعا حالم گرفته:14:
منم مثل شما و خیلی های دیگه واقعا کار برام مهمه. به خدا توکل کن ایشالله یه کار توپ گیر میاری:smilies-azardl (113

konjkave

New member
مرسی عزیزم.سعی میکنم بهش فکر نکنم چون تمام انگیزه درس خوندنمو گرفت

سلام به همه دوستای گلم.عسل جون منم واقعا ناراحت شدم و از موقعی که خبر خوندم همش دارم گریه میکنم ولی راهش غصه خوردن و گریه نیست عزیزم حق گرفتنی است من به شخصه کوتاه نمیام باید به همه بچه های زیست یا حتی اونایی که غیر زیستن اطلاع بدیم ودسته جمعی به وزارت بهداشت شکایت کنیم.

darab

New member
در لجنزار گل لاله نخواهد رویید
در هوای عفن آواز پرستو به چه کارت آید
فکر نان باید کرد
و هوایی که در آن نفسی تازه کنیم
گل گندم خوب است
گل خوبی زیباست
ای دریغا که همه مزرعه دلها را علف هرزه کین پوشانده اس
هیچ کس فکر نکرد که در آبادی ویران شده دیگر نان نیست
و همه ی مردم شهر بانگ برداشته اند که چرا سیمان نیست
و کسی فکر نکرد که چرا ایمان نیست
و زمانی شده است که به غیر از انسان هیچ چیز ارزان نیست
:sad:
عالی بود بهار جون:(40):

konjkave

New member
مرسی عزیزم.سعی میکنم بهش فکر نکنم چون تمام انگیزه درس خوندنمو گرفت

سلام به همه دوستای گلم.عسل جون منم واقعا ناراحت شدم و از موقعی که خبر خوندم همش دارم گریه میکنم ولی راهش غصه خوردن و گریه نیست عزیزم حق گرفتنی است من به شخصه کوتاه نمیام باید به همه بچه های زیست یا حتی اونایی که غیر زیستن اطلاع بدیم ودسته جمعی به وزارت بهداشت شکایت کنیم.

BBT

New member

مــن خوبـم

خسـته نیســتم

فـقط گـاهـی

دســتم بـه ایـن زندگـی نمــی رود !!

عسل 69

New member

منم سر درد گرفتم.از خبر بدتر رفتار اون دوستان بود

bahar9368

New member
حاصلضرب "توان"در "ادعا" مقداری ثابت است
هر چه "توان" انسان کمتر باشد "ادعا"ی او بیشتر است
و هر چه "توان" انسان بیشتر شود "ادعا"یش کمتر میگردد ....

darab

New member
روزها افق را به دنبال یافتن کمک از نظر مي گذراند اما كسي نمي آمد. سر انجام خسته و از پا افتاده موفق شد از تخته پاره ها كلبه اي بسازد تا خود را از باد و باران محافظت كند و دارا يي هاي اندكش را در آن نگه دارد.

روزي كه پس از پرسه روزانه و جستجوي غذا در حال برگشتن به كلبه بود با دیدن دود غلیظی که از آنجا بلند می شد با شتاب خود را به کلبه رساند و آنجا را در حال سوختن دید. همه چيز از دست رفته بود. در جا خشكش زد. از شدت خشم و اندوه فرياد زد:«خدايا تو چطور راضي شدي با من چنين كاري بكني؟»

صبح روز بعد با بوق كشتي اي كه به ساحل نزديك مي شد از خواب پريد. خود را به سرعت به ساحل رساند و وقتی با ملوانان روبرو شد پرسيد: «شما ها از كجا فهميديد من اينجا هستم؟» ملوانان با تعجب جواب دادند: « خوب ما متوجه علايم دودی که می فرستادی شديم!»

همیشه به خدا امیدوار باش:thanks:

BBT

New member
میگویند شکستنی رفع بلاست

ای دل تحمل کن شاید حکمتیست . . .

bahar9368

New member
جاده های زندگی را خدا هموار میکند...

کار ما فقط برداشتن سنگ ریزه هاست.
:rose:

بالا