پاتوق بچه های بیوشیمی

عسل 69

New member
واقعا بعضی جا ها ادم نمیدونه به اینطور ادما چی بگه
خب قانون گذاشتن مبارکه دیگه چرا این طور عقده ای بازی درمیاری

آخه یکی از اینها تو تاپینگ بیوشیمی هم بود گیر داده بود چرا بچه های شیمی میان بیوشیمی.اصلا اینها بجز خودشون کس دیگه رو قبول ندارن

m.r

New member
بممنون.اور کن اصلا نفهمیدم چی گفته میشه منظورشونو بگی؟

BBT

New member
آخه یکی از اینها تو تاپینگ بیوشیمی هم بود گیر داده بود چرا بچه های شیمی میان بیوشیمی.اصلا اینها بجز خودشون کس دیگه رو قبول ندارن
من حالا زیاد کار به قانونش ندارم
تا اندازه ای خب منطقی تره
کسایی که علوم ازمایشگاهی خوندن در اولویت باشن برای انجام کارای ازمایشگاهی
بیشتر از اون لحن توهین امیزشون ناراحت شدم

BBT

New member
بممنون.اور کن اصلا نفهمیدم چی گفته میشه منظورشونو بگی؟

خب صفحه اول که بخونی واحه که کسایی که تو ازمایشگاه های دولتی مشغول میشن کارشناسی علوم ازمایشگاهی باید داشته باشن
البته فکر نکنم درباره ازمایشگاه های خصوصی که مهمتر هم باید باشن به نظر چون بیشترن اینطور باشه

roman30

New member
زن حیف نون میمیره زیر تابوت زنشو میگیره میگه لا اله ای ولا!!!!!!!!!!!!!!!!!!:riz481:

m.r

New member
خب صفحه اول که بخونی واحه که کسایی که تو ازمایشگاه های دولتی مشغول میشن کارشناسی علوم ازمایشگاهی باید داشته باشن
البته فکر نکنم درباره ازمایشگاه های خصوصی که مهمتر هم باید باشن به نظر چون بیشترن اینطور باشه

پس ربطی به ادامه تحصیل ما و تاسیس ازمایشگاه اینا نداره

m.r

New member

پس ربطی به ادامه تحصیل ما و تاسیس ازمایشگاه اینا نداره

BBT

New member
راستش دقیق نمیدونم ایون باز باید پرسو جو کنم
ولی این طور که تو متنش هست درباره مراکز دولتی بود
نمیدونم خصوصی هم اینطور باشه یا نه
یا برای دکتری رشته بالین با کارشناسی غیر علوم ازمایشگاهی هم این طور باشه یا نه
بعدن بهتون میگم اگه دونستم
ولی احتمالا فرقی نکنه

m.r

New member
راستش دقیق نمیدونم ایون باز باید پرسو جو کنم
ولی این طور که تو متنش هست درباره مراکز دولتی بود
نمیدونم خصوصی هم اینطور باشه یا نه
یا برای دکتری رشته بالین با کارشناسی غیر علوم ازمایشگاهی هم این طور باشه یا نه
بعدن بهتون میگم اگه دونستم
ولی احتمالا فرقی نکنه
آره لطفا بچه ها هر ک خبر موثقی پیدا کرد در این زمینه بیاد بگه.کلا:p7977cujr38iyymsu8:

darab

New member
سلام بچه ها.m.r و بقیه دوستای گلم با عشق درستون رو بخونین. مطمئن باشین همشیه فرصت کاری برای هرکسی که تخصص واقعی داره مهیا میشه. در ضمن متاسفانه تو اینجا قوانین همیشه یا صوری تصویب میشن یا عوض میشن یا شونصد تا تبصره دارن.به توهین دیگران هم اهمیت ندین هرکی نون دل خودش رو می خوره:rose:

بالا