بجه ها كي حاضره اين تابستون بيايم با هم كزارش روزانه بديم و كتاب لغات ضروري براي تافل تموم كنيم؟
rojiin New member 2012-06-23 #1 بجه ها كي حاضره اين تابستون بيايم با هم كزارش روزانه بديم و كتاب لغات ضروري براي تافل تموم كنيم؟
H hirkania New member 2012-06-23 #2 salam man daram manabe khode vezarat behdashto mikhoonam biain baham bekhoonim
marava New member 2012-06-23 #5 سلام منم هستم فقط برنامه رو به من هم بگيد چه جوري؟؟؟؟؟؟؟؟:bunnyearsmiley:
شکلات New member 2012-06-23 #6 لطفا اول کتاب را با انتشارات و کل مشخصاتش معرفی کنید یه برنامه ی کلی بگید که با هم شروع کنیم
karshenasgh New member 2012-06-24 #10 :ad54ad:سلام. منم هستم. ولی لطفاً یکی کتابشو کامل بهم معرفی کنه تا بتونم بخرمش...
karshenasgh New member 2012-06-24 #11 الهه87 گفت: سلام منم هستم ولی چرا با لزگی شروع نکنیم کلیک کنید تا باز شود... ولی به نظر من بهتره اول کتابای دیگه رو بخونیم، بعد بریم سر لزگی... :riz277:
الهه87 گفت: سلام منم هستم ولی چرا با لزگی شروع نکنیم کلیک کنید تا باز شود... ولی به نظر من بهتره اول کتابای دیگه رو بخونیم، بعد بریم سر لزگی... :riz277:
M mamai86 New member 2012-06-24 #12 karshenasgh گفت: ولی به نظر من بهتره اول کتابای دیگه رو بخونیم، بعد بریم سر لزگی... :riz277: کلیک کنید تا باز شود... باهات موافقم..اول باید دامنه لغات و مهارتمون بره بالا.لزگی برای دو ماه مونده به کنکوره
karshenasgh گفت: ولی به نظر من بهتره اول کتابای دیگه رو بخونیم، بعد بریم سر لزگی... :riz277: کلیک کنید تا باز شود... باهات موافقم..اول باید دامنه لغات و مهارتمون بره بالا.لزگی برای دو ماه مونده به کنکوره
M mamai86 New member 2012-06-24 #13 Essential Words for the TOEFL_3ed-email دانلود ● دانلود از سایت تخصصی آموزش زبانhttp://icivil.ir/up/do.php?id=467 اینجا یه لینک برا دانلود کتاب گذاشتم.دانلود کنین قبل خرید..یه نگاه بندازین.بعدا تصمیم بگیرین بچه ها..شما جز این..جلد دیگه هم سراغ دارین؟
Essential Words for the TOEFL_3ed-email دانلود ● دانلود از سایت تخصصی آموزش زبانhttp://icivil.ir/up/do.php?id=467 اینجا یه لینک برا دانلود کتاب گذاشتم.دانلود کنین قبل خرید..یه نگاه بندازین.بعدا تصمیم بگیرین بچه ها..شما جز این..جلد دیگه هم سراغ دارین؟
M mamai86 New member 2012-06-24 #14 دانلود کتاب واژگان ضروري تافل به این آدرسم سر بزنین. برا تافل دو تا دانلود داره.حجمشم کمه.زود دانلود میشه
دانلود کتاب واژگان ضروري تافل به این آدرسم سر بزنین. برا تافل دو تا دانلود داره.حجمشم کمه.زود دانلود میشه
نفس New member 2012-06-24 #15 لزگی چون جواب تستای 4جوابی رو نداره اول تدریس فایده نداره.ابتدا دایره لغات رو با اسنشال و 504بالا ببرید بعد لزگی بخونید.موفق باشید
لزگی چون جواب تستای 4جوابی رو نداره اول تدریس فایده نداره.ابتدا دایره لغات رو با اسنشال و 504بالا ببرید بعد لزگی بخونید.موفق باشید
marava New member 2012-06-24 #16 من هم موافقم چون زبان لزگي خيلي گسترده و جامع روش مهارت آموزي رو ياد داده و رو آموزش و افزايش ظرفيت و دامنه لغات كار نكرده.پس اول با تافل و 504 شروع كنيم.موفق باشيد
من هم موافقم چون زبان لزگي خيلي گسترده و جامع روش مهارت آموزي رو ياد داده و رو آموزش و افزايش ظرفيت و دامنه لغات كار نكرده.پس اول با تافل و 504 شروع كنيم.موفق باشيد
marava New member 2012-06-24 #17 من ويرايش چهارم رو دارم نوشته Steven j.Matthiesen همون لينكي كه mamai86 زحمتشو كشده.
YekRaha New member 2012-06-24 #18 نفس گفت: لزگی چون جواب تستای 4جوابی رو نداره اول تدریس فایده نداره.ابتدا دایره لغات رو با اسنشال و 504بالا ببرید بعد لزگی بخونید.موفق باشید کلیک کنید تا باز شود... لزگی جواب ها رو داره/ من خودم امسال کل این کتاب رو خوندم و زبان هم بد نزدم پیشنهاد می کنم اول کتاب لغات ضروری برای تافل رو کامل بخونید و واژه ها را کامل حفظ کنید و بعد حداقل 4 ماه باید برای لزگی وقت بذارید
نفس گفت: لزگی چون جواب تستای 4جوابی رو نداره اول تدریس فایده نداره.ابتدا دایره لغات رو با اسنشال و 504بالا ببرید بعد لزگی بخونید.موفق باشید کلیک کنید تا باز شود... لزگی جواب ها رو داره/ من خودم امسال کل این کتاب رو خوندم و زبان هم بد نزدم پیشنهاد می کنم اول کتاب لغات ضروری برای تافل رو کامل بخونید و واژه ها را کامل حفظ کنید و بعد حداقل 4 ماه باید برای لزگی وقت بذارید
M monamona New member 2012-06-24 #19 سلام منم هستم لطفا مشخصات کتاب بگذارید برنامه رو هم مشخص کنید...