اگه استاد بودی و نفر قبلیت دانشجوی تو بود، بهش چند میدادی؟

baran1001

New member
زهی خیال باطل...
همین الان از دانشگاه به من زنگ زدند گفتند از این درس 3 گروه ارائه شده ، هر 3تاش هم دادند به من ،آخه بقیه استادایی که این درس را ارائه میدادن از این دانشگاه رفتن ، فک کنم دوباره باید این درس را با خودم بگیری ، ولی این دفعه درس بخونی ، نمره میگیری... یعنی نیاز به حذف کردن نیست[/QUOTE

استاد شما که میدونی شما دیگه چرا

من همیشه درسمو خوندم خودم 20 گرفتم

bioelectric

Active member
کجا20 میگیری؟ انگار یادت رفته میانترم همین ترمتو از 6 ،4 گرفتی... یعنی نهایتا میشی 18
البته برا ترم بعد هنوز فرصت هست، آره...فک کنم بتونی اونجا 20 بگیری

pashmak

New member
امین 20 چون مشاعره اش با حاله حالا اون تخم مرغ بده منجانم نشکنیش تو برو پای مشاعره ات

bioelectric

Active member
پشمک جان شما 17
اما چون دوستدار شعر و ادب فارسی هستی، اگه یه موقع نمره بالاتر میخای بیا تو دفترم، ببینم چکار میتونم برات بکنم

بعدم دیگه برا تخم مرغ من نقشه نکش... میدونی این تخم مرغ را با دلار چند هزار تومانی گرفتم؟؟؟؟؟

pashmak

New member
ای باباشما چه استاد سخت گیری هستید شرمنده من دنبال نمره نیستم هدف از تحصیل فقز کسب علمه استاد پس جون من بذار ش یه جای ا من

matin

New member
سلام استاد امین به دلیل مشغله ی زیاد شما من رو آوردن عضو هیئت علمی کردن ،
دو تا از گروه هاتو رو دانشگاه به من داده

matin

New member
استاد امین میخواد منو بندازه تا واسه ترم بعد بمونم :sad:وگرنه من که خودم 20 میشم:dadad4:

شما الان این امتحان من رو بده ببینم چطور میشه اگه خوب بود ترم بعد فقط واحد بر دار سر نیا همین نمره رو رد میکنم
لابد سر های استاد امین شیطنت کردین !!! وگرنه ایشون یکی از بهترین استاداس ، به همین خاطر هست که این درس رو مسلط هستین

matin

New member
نه من شیطنت نکردم
ایشون منو شب شعر نبردن دهوامون شد

پس مسئله شخصیه !!! بالاخره مشغلشون زیاد بوده ، حالا ایشالله با حضور بنده مشغلشون کمتر میشه میبرتتون
مساله ای نیست نمرتون شد 19.76 که ترم بعد واستون رد میکنم
موفق باشین

bioelectric

Active member
شما الان این امتحان من رو بده ببینم چطور میشه اگه خوب بود ترم بعد فقط واحد بر دار سر نیا همین نمره رو رد میکنم
لابد سر های استاد امین شیطنت کردین !!! وگرنه ایشون یکی از بهترین استاداس ، به همین خاطر هست که این درس رو مسلط هستین

متین جون خوشم اومد. مسلما شما استاد با سوادی بودی که همکار ما شدی... اومدی تو دانشگاه ، بیا پیش خودم اتاق من طبقه سوم،کریدور سمت راست...بیا پیدا میکنی

matin

New member
متین جون خوشم اومد. مسلما شما استاد با سوادی بودی که همکار ما شدی... اومدی تو دانشگاه ، بیا پیش خودم اتاق من طبقه سوم،کریدور سمت راست...بیا پیدا میکنی

از آشنائی با شما خوشبختم ، چشم حتما ،

baran1001

New member
پس مسئله شخصیه !!! بالاخره مشغلشون زیاد بوده ، حالا ایشالله با حضور بنده مشغلشون کمتر میشه میبرتتون
مساله ای نیست نمرتون شد 19.76 که ترم بعد واستون رد میکنم
موفق باشین

استاد اون ترم که بهم 20 دادی تازشم گفتی 1000هم کمه حالا چرا 19.76؟:sad:

bioelectric

Active member
نه من شیطنت نکردم
ایشون منو شب شعر نبردن دهوامون شد

باران من دیگه هر موقع شب شعر بود شما را خبر میکنم باهم بریم
بعدم ما این استاد متین رو از اون ور آب آوردیم این قدر باش چونه نزن.میره ،اونموقع باید بیای با من درس بگیری، شمام که یه بار میان ترمتو با من خراب کردی پس هر چی بهت داد بگو چشم...

matin

New member

این درس چون ی درس حیاتی هست باید بیشتر سخت گیری کرد ، حالا وقت داری ی تحقیق خوب راجع به این درس انجام بده ، ن که فقط کپی پیست باشه احتمال افزایش دادنش هست ،

بالا