اگه استاد بودی و نفر قبلیت دانشجوی تو بود، بهش چند میدادی؟

leylii

New member
امین استاد به من 25 . 0 داد می بینی ..........اصرار نکن برو حذفش کن .....

bioelectric

Active member
آشل 20
تازه برا ترم بعدم اگه با من درس بگیره ، نمرش 20 میشه، چون ارزش شعر را فهمیده:rose:

bioelectric

Active member
امین استاد به من 25 . 0 داد می بینی ..........اصرار نکن برو حذفش کن .....

امین.... مثل یه مرد نمره بگیر.... دوست ندارم دانشجو التماس کنه... غرورت از نمره ای که من بخوام بدم مهم تره...

ته تهش 18... دیگه اصرار نکن

شیطونک آخه این چه نمره ایه شما به لیلی دادی ؟ مطمئنی برگشو صحیح کردی ؟ برو یه نگاه بنداز- فک کنم فقط یه صفحشو صحیح کردی
بعدم من گفتم پروزه میخام بیارم؟ یعنی یه وسیله ای اختراع میکنم میارم.... التماس چیه؟؟ دارم مثل یه مرد تقاضای کمک میکنم

حسان

Well-known member
اره خب برگه سفید داده... فقط بزرگ بالاش با قرمز نوشته لیلی.....
واسه خودت هم باشه.. اختراعتو زود بیار تا توسایت تایید نکردم نمره ها رو:motat:

leylii

New member

اشتباه می کنی استاد مطمئینی عینک زده بودی؟؟؟؟؟؟؟

bioelectric

Active member
بچه ها نمره هاتونو رو بورد زدم

فقط اینجا بالاترین و پایین ترین نمرات رو اعلام میکنم:

بالاترین نمره: شیطونک 20

پایین ترن نمره: امین 1.75 ( توضیح::riz277: پسرم تنها رفتی شب شعر و دوستاتو نبردی حالا اونا خوندن نمره خوب گرفتن ولی شما....)
باران اشتباه شده...من نخونده بیام سر جلسه 10 را میگیرم،شما یه بار دیگه برو برگه منو صحیح کن
تازه میان ترم هم ماکس بودم... 3 نمره هم که پروژه داشت.اشتباه شده ، چطوری شده 1.75 حتما 17.75 هست

حسان

Well-known member
به به بالاخره نمردیم یه جا قرعه به نام من شد..... این امضا یکی بود تو انجمن... کی بود؟؟؟؟ :33:

bioelectric

Active member

استاد همین دست الکترونیکیه را میارم براتون ولی من فقط 20 میخام گفته باشم

leylii

New member
آشیل جونم بهترین استاد می شی تو .....:rose:
استاد شیطونک یاد بگیر از همکارت............از استاد اشل جون

.

baran1001

New member
باران اشتباه شده...من نخونده بیام سر جلسه 10 را میگیرم،شما یه بار دیگه برو برگه منو صحیح کن
تازه میان ترم هم ماکس بودم... 3 نمره هم که پروژه داشت.اشتباه شده ، چطوری شده 1.75 حتما 17.75 هست

من الان برگتو نگا کردم آقای امین همش شعر نوشته بودی با ارفاق 1.75 شدی این چه وضعیه 1کم به درس و مخشت توجه کن همش شعر...

میان ترمو اثر ندادم

mw.ashel

New member
باران چون از رشتش خوشم میاد بهش با فعالیت ک ل ا س ی 20

آخرین ویرایش:

bioelectric

Active member
امین بیا با آشیل بگیر استاد شیطونک از اون استاداست ......:25r30wi:

برا ترم بعد حتما
اما برا این درس ، نه ، همین جا باید شر کارو بکنم... آخه من اینقدر از این درس بدم میاد که حاضر نیستم دیگه اسمشو بیارم ، چه برسه به این که بخام یه بار دیگه بخونمش

bioelectric

Active member
باران اصلا نیا امتحان بده
تو زمان استادیت برگه ها را درست صحیح نمیکردی، میان ترمها و پروژه هاتم کشکی بود
بیخود زحمت نکش ... بیای و نیای نمرت 0 هست

leylii

New member
برا ترم بعد حتما
اما برا این درس ، نه ، همین جا باید شر کارو بکنم... آخه من اینقدر از این درس بدم میاد که حاضر نیستم دیگه اسمشو بیارم ، چه برسه به این که بخام یه بار دیگه بخونمش

پس برات دعا می کنم که زود از شر این استاد بد قلق خلاص شی به امید پیروزی و رو کم کردنه استاد شیطونک .....................

bioelectric

Active member
چشم استاد امین میرم با ی استاد دیگه برمیدارم:whistle:

زهی خیال باطل...
همین الان از دانشگاه به من زنگ زدند گفتند از این درس 3 گروه ارائه شده ، هر 3تاش هم دادند به من ،آخه بقیه استادایی که این درس را ارائه میدادن از این دانشگاه رفتن ، فک کنم دوباره باید این درس را با خودم بگیری ، ولی این دفعه درس بخونی ، نمره میگیری... یعنی نیاز به حذف کردن نیست

بالا