پاتوق بچه های بیوشیمی

bahar9368

New member
دست دوستم یه گوشی آیفون دیدم حسودیم شد.اومدم خونه به مامانم میگم من اپل میخام.یه لبخند مرموزی زد .
روز بعد مامانم میره خرید و وقتی برمیگرده دستش یه پلاستیک سیبه.میگه تو فک کردی من انگلیسی بلد نیستم؟:thumbsupsmileyanim:

bahar9368

New member
20سال بعد بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس میخوری تا بابت کارهایی که کرده ای.
بنابراین روحیه تسلیم پذیری را کنار بگذار.
از حاشیه امنیت بیرون بیا
جستجو کن
بگرد
آرزو کن
کشف کن .
:bunnyearsmiley:

bahar9368

New member
کیسه برنج محسن چیست؟
کیف سامسونت ایرانیها برای حمل قلیان به نقاط مختلف کشور.:bunnyearsmiley:

bahar9368

New member
گدا داشتیم تو محلمون هر چی خیابون شلوغ تر میشد این فلج تر میشد
یه بار راهپیمایی شد این رفت تو کما
:auizz3ffy9vla57584x

bahar9368

New member
پسر داییم امتحان فارسی داشته
متضاد استقلال رو نوشته بوده پرسپولیس
:painting:

bahar9368

New member
یارو نشسته بوده پشت بنز آخرین سیستم، داشته صد و هشتاد تا تو اتوبان میرفته، یهو میبینه یک موتور گازی ازش جلو زد!خیلی شاکی میشه، پا رو میگذاره رو گاز، با سرعت دویست از بغل موتوره رد میشه.یک مدت واسه خودش خوش و خرم میره، یهو میبینه دوباره موتور گازیه قیییییژ ازش جلو زد!دیگه پاک قاط میزنه، پا رو تا ته میگذاره رو گاز، با دویست و چهل تا از موتوره جلو میزنه.همینجور داشته با آخرین سرعت میرفته، یهو میبینه، موتور گازیه مثل تیر از بغلش رد شد!!طرف کم میاره، راهنما میزنه کنار به موتوریه هم علامت میده بزنه کنار.خلاصه دوتایی وامیستن کنار اتوبان، یارو پیاده میشه، میره جلو موتوریه، میگه: آقا تو خدایی! من مخلصتم، فقط بگو چطور با این موتور گازی کل مارو خوابوندی؟!موتوریه با رنگ پریده، نفس زنان میگه: والله … داداش…. خدا پدرت رو بیامرزه که واستادی… آخه … کش شلوارم گیر کرده به آینه بغلت !!!!​

bahar9368

New member
من دیگه در پاتق رو قفل میکنم .
کلید رو خواستین صدام بزنین هر کی هم بلده سوت بزنه فوری میام .یدکش دست ناصر هم هست:motat:

bahar9368

New member
ناصر تو که یدک داری .سوت چرا؟
صدا اذ ن میاد.برم نماز.التماس دعا

fatalist

New member
بهار پس بقیه کوشن لیلی فتال گلاب بی بی تیم که غیب شد.من که هنوز اسم نگفتم چه بلایی سرشون اومده؟
من دیشب برقمون رفت یهو شوت شدم بیرون جام خالی بودها دیشب . کنجکاو چه خوبه که هم اسمیم ولی یه چیز جالب من فکر میکردم تو پسری:(50):

bahar9368

New member
سلام راحیل جون .خوبی عزیزم؟
به جمعمون خوش اومدی
:riz304::riz304::riz304::riz304:

بالا