فکر کن با نفر قبلی باید بری مهمونی !!!!!

حسان

Well-known member
آره شیطونک بیا بریم.
فقط اونجا که میریم سالن یه مقدار تاریکه.افراد هم ظاهرای خاصی دارند،یه موقع نری موهای یه آقایی را به بند کفشش گره بزنی

نه امین تجربه شب شعر دارم... خصوصا شبای زمستون...
یه دفعه یه شب شعر رفتم یه اقای ژنده پوش اومده بود با جورابای پشمی بلند... اگه بیرون میمدمشون فکر نمیکردم شاعر باشه اونم این گونه.... شعراش خیلی زیبا و عمیق بود....بعد دکور شب شعر هم جالب بود... یه کتری گذاشته بودن وسط توش یه شاخه اکالیپتوس....

حالا امین میای.. یه تیپ شاعرانه بزن.....

موهای اقاهه قول نمیدم.. چرا موهاشو بلند کرده خب...:New (6)::p7977cujr38iyymsu8:

leylii

New member
شیطونک فقط صاف می شینی ورجه ورجه نمی کنیاااااااااااا::riz277:

حسان

Well-known member
اکو جان نکن این کارا رو... بابا تا افطار کلی مونده... ملاحظه نمیفرمایید چرا؟؟:wacsmiley:

bioelectric

Active member
خب امین میام اونجا از هر شعری خوشم بیاد به عنوان لایک دست میزنم خب.....این که مشکلی نیست....:black_eyed:

ولی به نظرم شب شعر با شما خوش بگذره حسابی...

خوبه پس اهل همه جور لایکی هستی،من گفتم اونجا که میریم یه موقع دنبال دکمه لایک نگردی،یه موقع هم اونجا حرف از خال لب و این چیزها میشه،شما هم که شیطونی خال لب یه نفرو به جا دکمه لایک فشار میدی:tonguesmiley:
البته شب شعر که همیشه خوش میگذره ولی میترسم وقتی من میرم اون بالا کل سالن آتیش بگیره

bioelectric

Active member
اکوجان شما هم این غذاهای خوشمزه و این شیرینی جاتو بزار برا بعد افطار ،بچه ها روزه اند

حسان

Well-known member
خوبه پس اهل همه جور لایکی هستی،من گفتم اونجا که میریم یه موقع دنبال دکمه لایک نگردی،یه موقع هم اونجا حرف از خال لب و این چیزها میشه،شما هم که شیطونی خال لب یه نفرو به جا دکمه لایک فشار میدی:tonguesmiley:
البته شب شعر که همیشه خوش میگذره ولی میترسم وقتی من میرم اون بالا کل سالن آتیش بگیره

:25r30wi:نه بابا خیالت راحت ... خال لب یکی از آپشن های خانوم های زمان حافظو سعدی بوده... الانا پیدا نمیشه !!!:thumbsupsmileyanim:

bioelectric

Active member
لیلی مهمونیه آ....

باشه من که صاف میشینم اما نمیدونم چرا بقیه دلشونو گرفتن...تا کمر خم شدن؟؟؟:whistle:

نمیدونم والا ؟چرا خم شدند ؟
یا اینه که شعر طنزه دارن میخندن،یا این که شما یه بلایی سرشون آوردی ،شایدم یه بلایی سر اون مو بلنده آوردی همه دارن برا اون میخندن دلشونو گرفتن

حسان

Well-known member
بیا بریم زهرا جونم...کلی بهت خوش میگذره خیالت راحت...

bioelectric

Active member
زهرا میخای بیای مهمونی یا شب شعر؟
مهمونی امشبه،شب شعر فردا شب

BBT

New member
باران
bomb-034.gif

بالا