غذا که بش نمیدم هیچی میگم پاشو خونه رو هم تمیز کن. یه چیزم درست کن بخوریم مردیم از گشنگی. والاه.
نوتر New member 2013-07-07 #41 غذا که بش نمیدم هیچی میگم پاشو خونه رو هم تمیز کن. یه چیزم درست کن بخوریم مردیم از گشنگی. والاه. آخرین ویرایش: 2013-07-07
bioshimi93 New member 2013-07-07 #42 نفر قبلیم خیلی به به تناسب اندامش اهمیت میده رژیم داره اونقدر گشنه نگرش ميدارم تا بميره:25r30wi:
نوتر New member 2013-07-07 #45 bioshimi93 گفت: نفر قبلیم خیلی به به تناسب اندامش اهمیت میده رژیم داره اونقدر گشنه نگرش ميدارم تا بميره:25r30wi: کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا رژیم نداره. وقتی اون یه نفر بم گشنگی داد بم غذا نداد. میرم یعک جوجه ای میگیرم میام تو بالکن کباب میکنم که اونم هوس کنه. وختی هم اومد که به منم بده منم میگم نمیشه. تو رژیم داری!!:a2d3:
bioshimi93 گفت: نفر قبلیم خیلی به به تناسب اندامش اهمیت میده رژیم داره اونقدر گشنه نگرش ميدارم تا بميره:25r30wi: کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا رژیم نداره. وقتی اون یه نفر بم گشنگی داد بم غذا نداد. میرم یعک جوجه ای میگیرم میام تو بالکن کباب میکنم که اونم هوس کنه. وختی هم اومد که به منم بده منم میگم نمیشه. تو رژیم داری!!:a2d3:
نوتر New member 2013-07-07 #47 eco.bio گفت: یتیم چه کلیک کنید تا باز شود... اکو بیو یا میری کباب و جوجه و ماهی میگیری یا :mad_majidonline: من یتیم چه دوس ندااااااااااااااااااااااااااااااارم
eco.bio گفت: یتیم چه کلیک کنید تا باز شود... اکو بیو یا میری کباب و جوجه و ماهی میگیری یا :mad_majidonline: من یتیم چه دوس ندااااااااااااااااااااااااااااااارم
نوتر New member 2013-07-07 #51 عاغا رژیمم کجا بود؟؟؟؟؟ رژیم برا بقیه س برا پسرای تغذیه رژیم معنی نداره:25r30wi: این همه دختر اینجاس : مهسا ، اکو بیو ، آشل و .. اونوخ میگن رژیم رژیم. پاشین یه چیزی درست کنید :sad:
عاغا رژیمم کجا بود؟؟؟؟؟ رژیم برا بقیه س برا پسرای تغذیه رژیم معنی نداره:25r30wi: این همه دختر اینجاس : مهسا ، اکو بیو ، آشل و .. اونوخ میگن رژیم رژیم. پاشین یه چیزی درست کنید :sad:
helena New member 2013-07-07 #53 بابا ولم کن من که سیرم میل ندارم.تو هم اگه گشنته برو توی یخچالو بگرد یه چیز پیدا کن بخور
Hossein2468 New member 2013-07-07 #56 املت سبزیجات که خودم تو درست کردنش حرفه ای م مشاهده فایلپیوست 1927
ش شهاب New member 2013-07-07 #58 بستگی داره چی دوست داشته باشه. اگه دوست داشته باشه قرمه سبزی تووپپپپپپ.
varia Well-known member 2013-07-07 #60 mahsa. گفت: بوقلمون.................... کلیک کنید تا باز شود... یه خروس براش سر میبریدم!!