شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

bioshimi93

New member
:riz481: داشتيم داداش نوتر؟؟؟ حالا چرا به جاي خنديدن كنار هم بعضي ها بحثو جدي گرفتن؟؟ اينجا كه جاي بي احترامي نيست دوستاي گلم... (منظورم بعضي از آقايون و خانومها بود)

نوتر جان نصف بيشتر نكته هايي كه گفتي رو واقعا ما دخترا نميتونيم انجام بديم و سوالم اينجاست مگه پسراي خوب ميتونن؟؟ حالا افتخار ميكنن به انجامشون آيا؟

8. دزدي از بانك :shocked: 17. عوض كردن دنده با انگشت (مزيتش چيه دكتر؟ براي سرانگشتان مفيد است؟)
خ
24. فحش ناموسي!!!!!!!!!!!!!!! :eek:t0837h0nn8zfqu8ult37. تف كردن!!!!!!! :smiliess (5): (منم بچه بودم تف زياد ميكردم اما يادم نمياد مايه افتخارم شده باشه خخخخخخخخخ)

29.سيگار كشيدن!!! البته شنيدم براي ريه مفيده آفرين داداشاي گلم.....

خوب آقایونی که این کارهارو انجام میدن به چه چیز اینا افتخار می کنن؟چه مزیتی داره این کارها که دخترا ازون بی بهره اند.ما دخترا حتی اگر بتونیم هم این کارارو نمیکنیممممممممم

kasraa

New member
خوب آقایونی که این کارهارو انجام میدن به چه چیز اینا افتخار می کنن؟چه مزیتی داره این کارها که دخترا ازون بی بهره اند.ما دخترا حتی اگر بتونیم هم این کارارو نمیکنیممممممممم

یعنی سیگار نمی کشین ؟؟؟

قلیون میوه ای ؟؟؟؟؟

BBT

New member
kap.gif

ghazal26

New member

هزارتا لايك داداشي...:applause: از بچگي هم وقتي با پسراي كوچه كل كل ميكرديم اونا اين شكلي ميشدن..وگرنه با جاروي كمر نواز مادران غيور و دلسوز روبرو ميشدن..:25r30wi:
به خاطر اين حركت زيبا ميگم زنده باد همه ي داداشاي سايت...:auizz3ffy9vla57584x نوتر جان و آقا ضياء عزيز يه كم ياد بگيريد از BBT

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

نوتر

New member
من سیگار نمیکشم ولی یه کم علاقه دارم.قلیون میوه ای هم اگه پسرای جمع مهلتی به ما دخترا بدن پایه ام اساسی...............

اینا همش ادعاس. هر کدومتون یه پک بزنید به سیگار یا قلیون تا فردا عصرش سرفه میکنید و چشاتون قرمز میشه.

از قدیم گفتن مرد و سیگارش:motat:

kasraa

New member
من سیگار نمیکشم ولی یه کم علاقه دارم.قلیون میوه ای هم اگه پسرای جمع مهلتی به ما دخترا بدن پایه ام اساسی...............

حتما بعدش هم یک استامینوفن میخورین سردرد تون برطرف شه

:thumbsupsmileyanim:

kasraa

New member
:smiliess (12):بی بی تی به این زودی فروختیمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از قبل هم حدسش رو میزدم . قبلا هم گفته بود دنبال کار پر درآمدی هست .اصلا بابتش یک تاپیک زد

با مرام دیگه چرا مارو فروختی .....

:sad:

STRUCTURE 66

New member

قلیون نکش . سیگار بهتره !!! البته جفتش زهره ماره !!!
غلظت خون میاره جفتشون . سیگار هم میکشی پایه کوتاه بکش !

STRUCTURE 66

New member
اینا همش ادعاس. هر کدومتون یه پک بزنید به سیگار یا قلیون تا فردا عصرش سرفه میکنید و چشاتون قرمز میشه.

ای بابا قدیم چیه الان دخترا از پسرا قشنگ تر میکشن . دیدم که میگم . فقط پسرا بهمن میکشن دخترا more!!!

kasraa

New member

قلیون نکش . سیگار بهتره !!! البته جفتش زهره ماره !!!
غلظت خون میاره جفتشون . سیگار هم میکشی پایه کوتاه بکش !

الان دارین توصیه اخلاقی می کنین ؟؟؟

دوستان سیگار کشیدین حتما بعدش مسواک هم بزنین این رو بهش اضافه کن :smiliess (3):

MAHSABANOO

New member

کی گفته سرفه میکنیم تازه از شما بهتر میکشیم دخترا خودشون نمیخوان وگرنه همیشه سرتر از اقایونه گلو بلبل هستن اگه بخوایم
green-smiley-019.gif

حیف من تو ترکم وگرنه بهتون نشون میدادم کی بلده قلیون بکشه
1356970109.png

helena

New member
مهسابانو ولشون کن این پسرا رو.....
مرد هست و ادعای الکیش....
بذلر خوش باشن خووووو.....
ما که میدونیم اینا عرضه هیچی ندارن...

STRUCTURE 66

New member
الان دارین توصیه اخلاقی می کنین ؟؟؟

دوستان سیگار کشیدین حتما بعدش مسواک هم بزنین این رو بهش اضافه کن :smiliess (3):

نه گفتم چاه و چاله رو نشون بدم . بعدش هم سیگار بد هست ولی مردم ما عادت بد کم ندارن که ده برابر سیگار بدتره !!! ندارن ؟؟؟/

kasraa

New member

کی گفته سرفه میکنیم تازه از شما بهتر میکشیم دخترا خودشون نمیخوان وگرنه همیشه سرتر از اقایونه گلو بلبل هستن اگه بخوایم
green-smiley-019.gif

حیف من تو ترکم وگرنه بهتون نشون میدادم کی بلده قلیون بکشه
1356970109.png

فقط یه توضیح بدین قلیون رو میکشن یا فوت میکنن اگه میکشن این آب داخلش رو هم باید قورت داد . این حباب ها از کجا میاد ؟؟؟ عایا فوت علت تشکلیل حباب هست ؟؟؟:ph34r-smiley:

بالا