هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

biostat

New member
اين كه چقدر زمان داري مهم نيست،چگونه ميگذراني مهم است.

shayeste

New member
حیران جون کلید نهایی پاک نا امیدمون کرد. :New (6):
تنها امیدی که دارم اینه که امسال نمره همه پایین اومده باشه و خیلیا همه شهرا رو نزده باشن. ظاهرا خیلیامون نمرمون بین 100 تا 110 شده
من که عشق زبان بودم و همیشه دوس دارم بخونم :smilies-azardl (181 انگیزمو از دس دادم با این کنکور لعنتییییییییییییی :smiliess (9):
حالا باید بمونیم ببینیم چی میشه خدا اگه اینقدر بی دقتی نکرده بودم حالا خیالم راحت بود :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

sanaz

New member
ای بابا شایسته جون من یکی دلم به روحیه تو قرصه خرابش نکن دیگهههههههههههه:sdasdasd:
منم بینهایت بی دقتی کردم مخصوصا تو کاربردی 4 تا تستو خیلی خیلی الکی اشتباه زدم کافی بود برگردم یبار دیگه نگاشون کنم.کلا نمیدونم چم شده بود سره جلسه:14:ولی خوب گذشت دیگه تا امروز خیلی خودمو اذیت کردم ولی نمیشه کاریش کرد همه چی که تموم نشده:thumbsupsmileyanim:

sts92

New member
ناراحت نباشید دوستان عزیز گاهی شکست پلی برای پیروزی
نشنید میگن آنگاه که باختم مسیر را یافتم
هر اتفاقی به نوعی به نفع ماست

ضمنا پیامبر اکرم میفرمایند: کافر امیدوار به درگاه خدا نزدیکتر است تا عابد ناامید
امیدوار باشید
اما وقع بین هم باشید
پیروز و سربلند باشید

hairin

New member
تجربه من میگه همممه کسانیکه ناامیدن بهترین جاها قبول میشن ممکنه که چند نفر نمره 150 یا 160 بیارن ولی بقیه بچه ها در یک سطح هستن
فقط خواهشا اونایی که نمیخوان این رشته بیان و آمارریاضی رو دوس دارن مثل دوست من 4 ماه نیان وقتیکه تازه یادشون افتاد به آمارمحض علاقه دارن انصراف بدن و بیخودی جای یه نفر دیگه که یکسال تلاش کرده رو اشغال کنن از الان چند ماه وقت دارن که به علایقشون فکر کنن

sanaz

New member
چهار راه رسیدن به آرامش :

1 . نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا

2 . نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا

3 . نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا

4 . نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

rahele.t

New member
اگر میخواهید از توانایی واقعی نهفته خود کمال بهره برداری را کنید و انسانی موفق باشید، "زندگی خود را به دست گیرید"...

rahele.t

New member
بعضی ها با زندگی بازی میکنند اما با یک اشتباه بزرگ میبازند،
بعضی ها در استفاده از توانایی افراط میکنند،
و بعضی ها به اندازه کافی از توانایی خود استفاده نمیکنند.
در حالیکه بعضی ها نیز با ممارست کامل به موفقیت اجازه میدهند
تا در زندگی آنها جریان یابد و از آنها انسانی موفق بسازد...

baran1001

New member
نسلی هستیم که هرگز در آینده

نخواهیم گفت:

کجایی جوانی که یادت بخیر!!!

هیچ یاد خیری نداریم...

rahele.t

New member
نسلی هستیم که هرگز در آینده

نخواهیم گفت:

کجایی جوانی که یادت بخیر!!!

هیچ یاد خیری نداریم...

بنظر من هرکسی خودش ساعتها و عمر خودشو میسازه. پس دست خودتونه که جوونیتونو با خاطره خوش پشت سر بذارین یا نه. حرفای ناامیدانه بیشتر ناامیدتون میکنه دوست عزیز.

آخرین ویرایش:

shayeste

New member
الان که کلی حرف واسه گفتن داریم
دیگه زنگ انشا نداریم . . !

sanaz

New member
سلام راحله جون خوبی؟خیلی دوس دارم زبان شروع کنم حسشو ندارم:65d6a5d6s:

sanaz

New member
اولای که شروع کردم خوندن خیلی مطمئن بودم شهره خودمو میارم.ولی با اون بی دقتیای افتضاحی که کردم...هیچکسم مقصر نیس همش تقصیر خودمه.امیدش به خدا عزیزم:heart:

yekta_63

New member
منم دوست دارم زبان شروع کنم .به نظر شما زبان برم یا خودم 504 یا تافل رو شروع کنم به خوندن بهتره؟البته نصف504رو قبلا خوندم که باید لغاتش رو که دارم مرور کنم.دیروز رفتم کانون زبان برا پرسیدم یه ی میگفت داریم که من اسمشو نشنیده بودم.گفت پیش نیاز تافل هست و رو هر4مهارت کار میکنه.

rahele.t

New member
منم دوست دارم زبان شروع کنم .به نظر شما زبان برم یا خودم 504 یا تافل رو شروع کنم به خوندن بهتره؟البته نصف504رو قبلا خوندم که باید لغاتش رو که دارم مرور کنم.دیروز رفتم کانون زبان برا پرسیدم یه ی میگفت داریم که من اسمشو نشنیده بودم.گفت پیش نیاز تافل هست و رو هر4مهارت کار میکنه.

سلام. اگه وقتشو داری که خیلی خوبه بری. من چند سال پیش میرفتم زبان بعد به دلایلی که الان میبینم همچین خوبم نبودن ولش کردم و الان واقعا پشیمونم:13: اگه ادامه داده بودم شاید تا الان تافلم داشتم.
معمولا تمام آموزشگاههای زبان روی چهارتا مهارت کار میکنن.

بالا