7تا از شاهکارترین سوالات کنکور!!!!!!!!

!SeCreT!

New member

کنکور در ایران یک غول است که همیشه به همراه یک قیف ( ! ) تعریف می شود. امتحانیست که سرنوشت انسان ها را تغییر می دهد. اما علاوه بر سختی هایی که برای داوطلبین وجود دارد، سختی هایی نیز برای برگزار کنندگان آن و طراحان سوال وجود دارد. در این امتحان که سوال های سخت و آسان طرح می شود، بعضا سوالات واقعا خنده داری به چشم می خورد که برای نشاط روح آدم واقعا مفیدند ! در این مطلب بعضی از این سوال های شاهکار رو می توانید ببینید.

۱- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«به نام خدای ............
بیانداخت شمشیر را شاه دین»
1) جهان آفرین
2) مهربان
3) کریم
4) رحیم
یعنی گزینه‌ها آن‌قدر تابلوست که طرف اگر شعر را در عمرش هم نشنیده باشد، به‌راحتی و با توجه به وزن شعر، می‌تواند گزینه‌ی درست را پیدا کند. اما این سوال، تازه خوب است! صبر کنید برسیم به جالب‌ترهایش!

۲- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«بهرام که گور می‌گرفتی همه عمر
دیدی که چه‌گونه گور ........... گرفت»
1) شهرام
2) مهرام
3) بهرام
4) آرام
به خدا این سوال‌های کنکور بوده است ها! فکر نکنید من این‌ها را از خودم درآورده‌ام. باور نمی‌کنید، خودتان بروید سایت سازمان سنجش را ببینید. توی این سوال فقط کم مانده بود یکی از گزینه‌ها را هم می‌گذاشت "دل‌پذیر" یا "تبرک" ! تست بعدی را داشته باشید:

۳- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«که گوید برو ...... رستم ببند
نبندد مرا دست، چرخ بلند»
1) دست
2) پا
3) کمر
4) چشم‌های
دقت دارید که، طراح محترم گزینه‌ی 2 را «پای» ننوشته که خدای نکرده داوطلبین عزیز کوچک‌ترین شکی نکنند. آن گزینه‌ی 4 هم که آخرش است. اما سوال بعدی:

۴- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
« ............ پرده‌ی پندار دریدند
یعنی همه‌جا غیر خدا هیچ ندیدند»
1) مردان خدا
2) مردم همه‌جا
3) مردم همیشه
4) مردان و زنان
باز این سوال نسبت به قبلی‌ها خوب است! گزینه‌ی 3 را دارید که! خُب دیگر وقتش است برویم سراغ شاه‌کارها!

۵- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«گل همی پنج روز و ....... باشد
وین گلستان همیشه خوش باشد»
1) هفت
2) چهار
3) شش
4) هشت
یعنی من عاشق طراح این سوال هستم! خدایی دل خجسته‌ای داشته! فکر کنید! مثلاً یکی با خودش بگوید : گل همین پنج روز و هفت باشد! ای جان! اما حالا که با سوالات ادبیات آشنا شدید، بد نیست یک نگاهی هم به دو سوال از درس معارف بیاندازیم:

۶- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«ارزش هر کس به درک و ......... وی از حقیقت هستی و جای‌گاه انسانی در کاردانی آفرینش دارد.»
1) فهم
2) پرهیز
3) دوری
4) جدایی
و اما به نظر من در میان همه‌ی این سوالات نبوغ‌آمیز، جایزه‌ی ویژه تعلق می‌گیرد به سوال درخشان، بی‌نظیر و شگفت‌انگیز زیر:

۷- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«رویاهای صادقانه : هر کدام از ما هنگام ........... رویاهایی را مشاهده می‌کنیم. این رویاها انواع مختلف دارند.»
1) دویدن
2) ایستادن
3) خواب
4) نشستن
آیا کسی هست که هنگام دویدن رویا ببیند ؟!

آخرین ویرایش:

dr.alireza

New member
این سوال اخری نشون میده که احتمالا دچار absence seizure هستی ... بسیار خندیدم عالیییییی

!SeCreT!

New member
این سوال اخری نشون میده که احتمالا دچار absence seizure هستی ... بسیار خندیدم عالیییییی

دوست عزیز من نیستم نویسنده اصلی میباشد...ویرایش شد!
شایدم طراح سوال تشنج داشته...

آخرین ویرایش:

dr.alireza

New member
چرا ویرایش کردی ؟! الان دیگه اصن خنده دار نسیت !!! :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

bioelectric

Active member
2 سوال اول ادبیات مربوط میشه ب کنکور سراسری رشته ریاضی سال 86،اون سال برای دروس عمومی به جا 25 سوال 24 سوال طرح کردن وبه جای سوال25 یه سوال نظر سنجی گذاشتند.

البته تو دفترچه سوال هر نفر فقط یکی از این 2سوال بود و سر جلسه هم هر کی این سوال را میدید همون موقع یه شوک :j58r36j3gcr4suxymupبش وارد میشد.بعد میگفت:خدایا خوابم یا بیدار؟!کم مونده بود به کناریش بگه 2:تا بزن تو گوش من تا من از خواب بیدار شم:sdasdasd:بعد دوباره سوال را میخواند و زیر لب یه چیزهایی در مورد طراح سوال میگفت...

نمیدونم این سوال قرار بود چطوری فرق بین داوطلب ضعیف و قوی و متوسط را مشخص کنه؟؟؟؟اصلا نمیدونم کسی بود که اون سال این سوالات را غلط ج داده باشه؟!

سخت تر از همه این بود که بعد از امتحان وقتی در مورد این سوال حرف میزدی یه عده از داوطلبا میگفتند اصلا چنین سوالی نداشتند ولی یه سوال دیگه به همین مسخرگی داشتند،اون موقع بود که دوباره فک میکردی داری خواب میبینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZIYA1366

New member

کنکور در ایران یک غول است که همیشه به همراه یک قیف ( ! ) تعریف می شود. امتحانیست که سرنوشت انسان ها را تغییر می دهد. اما علاوه بر سختی هایی که برای داوطلبین وجود دارد، سختی هایی نیز برای برگزار کنندگان آن و طراحان سوال وجود دارد. در این امتحان که سوال های سخت و آسان طرح می شود، بعضا سوالات واقعا خنده داری به چشم می خورد که برای نشاط روح آدم واقعا مفیدند ! در این مطلب بعضی از این سوال های شاهکار رو می توانید ببینید.

۱- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«به نام خدای ............
بیانداخت شمشیر را شاه دین»
1) جهان آفرین
2) مهربان
3) کریم
4) رحیم
یعنی گزینه‌ها آن‌قدر تابلوست که طرف اگر شعر را در عمرش هم نشنیده باشد، به‌راحتی و با توجه به وزن شعر، می‌تواند گزینه‌ی درست را پیدا کند. اما این سوال، تازه خوب است! صبر کنید برسیم به جالب‌ترهایش!

۲- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«بهرام که گور می‌گرفتی همه عمر
دیدی که چه‌گونه گور ........... گرفت»
1) شهرام
2) مهرام
3) بهرام
4) آرام
به خدا این سوال‌های کنکور بوده است ها! فکر نکنید من این‌ها را از خودم درآورده‌ام. باور نمی‌کنید، خودتان بروید سایت سازمان سنجش را ببینید. توی این سوال فقط کم مانده بود یکی از گزینه‌ها را هم می‌گذاشت "دل‌پذیر" یا "تبرک" ! تست بعدی را داشته باشید:

۳- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«که گوید برو ...... رستم ببند
نبندد مرا دست، چرخ بلند»
1) دست
2) پا
3) کمر
4) چشم‌های
دقت دارید که، طراح محترم گزینه‌ی 2 را «پای» ننوشته که خدای نکرده داوطلبین عزیز کوچک‌ترین شکی نکنند. آن گزینه‌ی 4 هم که آخرش است. اما سوال بعدی:

۴- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
« ............ پرده‌ی پندار دریدند
یعنی همه‌جا غیر خدا هیچ ندیدند»
1) مردان خدا
2) مردم همه‌جا
3) مردم همیشه
4) مردان و زنان
باز این سوال نسبت به قبلی‌ها خوب است! گزینه‌ی 3 را دارید که! خُب دیگر وقتش است برویم سراغ شاه‌کارها!

۵- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«گل همی پنج روز و ....... باشد
وین گلستان همیشه خوش باشد»
1) هفت
2) چهار
3) شش
4) هشت
یعنی من عاشق طراح این سوال هستم! خدایی دل خجسته‌ای داشته! فکر کنید! مثلاً یکی با خودش بگوید : گل همین پنج روز و هفت باشد! ای جان! اما حالا که با سوالات ادبیات آشنا شدید، بد نیست یک نگاهی هم به دو سوال از درس معارف بیاندازیم:

۶- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«ارزش هر کس به درک و ......... وی از حقیقت هستی و جای‌گاه انسانی در کاردانی آفرینش دارد.»
1) فهم
2) پرهیز
3) دوری
4) جدایی
و اما به نظر من در میان همه‌ی این سوالات نبوغ‌آمیز، جایزه‌ی ویژه تعلق می‌گیرد به سوال درخشان، بی‌نظیر و شگفت‌انگیز زیر:

۷- جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«رویاهای صادقانه : هر کدام از ما هنگام ........... رویاهایی را مشاهده می‌کنیم. این رویاها انواع مختلف دارند.»
1) دویدن
2) ایستادن
3) خواب
4) نشستن
آیا کسی هست که هنگام دویدن رویا ببیند ؟!

اينجا ايران است !

farshad25

New member
اقا این سوالات مال مرکز ازمون دانشگاه ازاده... این که عادیه:motat:

bioelectric

Active member

نه عزیزم 2 تا شاهکار اولی مربوط میشه به کنکور سراسری ریاضی 86.البته احتمال این که بقیه سوالها هم مربوط به کنکور سراسری همون سال تو رشته های دیگه باشه کم نیست!
من که فک میکنم این سواها بیشتر به ضرر داوطلبین قوی و متوسطه چون این سوالا هیچ تفاوتی بین اونا با داوطلبین ضعیف و حتی خیلی ضعیف هم ایجاد نمیکنه و یه جورایی برا اونا توهین محسوب میشه

bioelectric

Active member

بیچاره مرکز آزمون دانشگاه آزاد ؛هر اتفاقی میوفته دیوار کوتاه تر از آزمون دانشگاه آزاد پیدا نمیکنن:tsimuzpzwoap1t9y3o7
همین حرفها را بش زدیند که دیگه رفت و پشت سرشم نگاه نکرد،راستی اگه زنده بود همین فردا پس فردا یه حال اساسی به داوطلبینش میداد!یعنی الان دقیقا باید براش مراسم سالگرد بگیریم:sad:

بسه دیگه پشت سر مرده غیبت نکنیم،شکوم نداره

ROJO

New member
یعنی اگه طرف ندونه 5 روزو 6 باشد نباید قبول شه :25r30wi: یعنی همچین سدیه بر سر راه قبولی قربون طراحش :25r30wi::25r30wi::25r30wi: خیلی باحال بود تشکر

!SeCreT!

New member
وزارت بهداشتم دست کمی ازین خلاقیت در طرح سوال نداره ها...سوال متن کتابم اشتباه میده!

maxian

New member
اینم ی سوال دانشگا آزادی
دو طفلان مسلم چند نفر بودن ونام پدرشان چه بود؟
1_ 72نفر- ابوذر
2_ 110نفر-عمار
3_ 2 نفر-مسلم
4_ 313 نفر-سلمان فارسی

farshad25

New member
اینم ی سوال دانشگا آزادی
1_ 72نفر- ابوذر
2_ 110نفر-عمار
3_ 2 نفر-مسلم
4_ 313 نفر-سلمان فارسی

واوووووو این دیگه شاهکاره جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bioelectric

Active member
اینم ی سوال دانشگا آزادی
1_ 72نفر- ابوذر
2_ 110نفر-عمار
3_ 2 نفر-مسلم
4_ 313 نفر-سلمان فارسی

واوووووو این دیگه شاهکاره جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه فرشاد اینا جوکهای چندسال پیشه،دوستمون شوخی میکنه.یعنی شما خودتان سوالات دانشگاه آزاد را ندیدید!؟
بعدهم اگه قرار نشد درمورد این خدابیامرز دیگه حرف نزنید:smiliess (6):

بالا