جذاب ترین مردان در کدام کشورها هستند؟

sara77

New member
میگم بچه های تیم ملی والیبال یه قد بلند و خوبشو از ایتالیا واست بیارن .خوبه؟یکی دارن کاپیتان تیم ملیشون! قد 210 . خوبه؟؟؟ نون اضافه و نوشابه و پیتزای ایتالیا هم که دارن ؟؟/؟

با اجازه ی بزرگترا بعععععععله....یکم الان خجالت میکشم وووووی علق شرم ریختم .ولی ینی میشه عایاااااااااا؟/:(40):

MAHSABANOO

New member
از حق نگذریم راست میگن ایتالیایی ها خوشملن
1357329688.png

AWWA

New member
از حق نگذریم راست میگن ایتالیایی ها خوشملن
1357329688.png

میدونستی شبیه ترین مردم به ایرانیا، ایتالیاییا هستن؟ من قبلا اینو شنیده بودم..... بعدش که تو فیلماشون دقت کردم دیدم آره واقعا شبیه ایرانیان

سیدعلی

New member

میدونستی شبیه ترین مردم به ایرانیا، ایتالیاییا هستن؟ من قبلا اینو شنیده بودم..... بعدش که تو فیلماشون دقت کردم دیدم آره واقعا شبیه ایرانیان

سلااااااااااااااااااااااااام به همه. خب مگه نمیدونستین پادشاه هخامنشی ما(دقیق نمیدونم کدوم) 2000 پسر رومی(ایتالیایی) و 2000 دخترشونو میاره ایران و با 4000 پسر و دختر ایرانی زوجشون میکنه و اختلاط ژنتیک باهاشون داریم؟؟؟؟ فامیلمونن:motat: نادر شاه افشارم با هندیا همین کارو کرد. یک شاه دیگه انجام دادن دقیق یادم نیس. یکی از بچه ها زحمت تحقیقشو بکشه!!!!

سیدعلی

New member
با اجازه ی بزرگترا بعععععععله....یکم الان خجالت میکشم وووووی علق شرم ریختم .ولی ینی میشه عایاااااااااا؟/:(40):

شما کهقصد تجمیع پولو پله تونو داشتین جهت مسافرت به خارج؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب یبارکی وایسین همونجا میان استقبالتون!!! اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!:tonguesmiley:

AWWA

New member
سلااااااااااااااااااااااااام به همه. خب مگه نمیدونستین پادشاه هخامنشی ما(دقیق نمیدونم کدوم) 2000 پسر رومی(ایتالیایی) و 2000 دخترشونو میاره ایران و با 4000 پسر و دختر ایرانی زوجشون میکنه و اختلاط ژنتیک باهاشون داریم؟؟؟؟ فامیلمونن:motat: نادر شاه افشارم با هندیا همین کارو کرد. یک شاه دیگه انجام دادن دقیق یادم نیس. یکی از بچه ها زحمت تحقیقشو بکشه!!!!

به نظر من اصلا نیازی به این اختلاط ژنتیکی نبود ..مگه ایرانیا خودشون چشون بود!:smiliess (7)::motat:

sara77

New member
شما کهقصد تجمیع پولو پله تونو داشتین جهت مسافرت به خارج؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب یبارکی وایسین همونجا میان استقبالتون!!! اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!:tonguesmiley:

اااااااااااااااا راس میگی اینم فکر خوفیه حالا بذار مکسین هم یکی بیاره سلیقشو بسنجیم:smiliess (11):

Zendegi

New member
لطفا یکی به من بگه عاقل ترین مردها مال کدوم کشور هست؟:21:

MAHSABANOO

New member

اوا جان منم شنیدم ایتالیایی ها از نژاد اریایی هستن نمیدونم تا چه حد صحت داره

بالا