شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

setareh58

New member
روش های شوهريابي دخترها !

۱- روش جوادی:
یه بار یه جایی که توی دید طرف باشه و بتونه با دو تا شلیک خودشو بهت برسونه یهو غش می کنی و ولو می شی کف زمین.پس از چند دقیقه هذیون گفتن راجع به اینکه پسر پسر اصغر قصاب اومده خواستگاریت اما تو نمی خواهی با اون شوهر کنی/ مثلا به ضرب آب قند به هوش می آیی و وقتی چشمت به طرف می افته یهو بغضت می ترکه و گریه. وقتی خوب گریه هاتو کردی و پاشدی که بری طرف کلی اصرار میکنه که برسونت.اما از اون اصرار و از تو انکار.خلاصه راه می افتی که بری اما یجوری راه می ری که مطمئن بشی طرف می تونه تا خونتون تعقیبت کنه… تا اینجا تو کار خودتو کردی اما از اینجا به بعدش دیگه با خداس.

۲- روش یاهو مسنجری:
این روش اخیرا کاربرد زیادی پیدا کرده و عمدتا هم به خاطر اینه که لازم نیست مستقیم توی چشمای طرف نگاه کنی و این برای آماتورها هم کمک خبلی بزرگیه.از آیکونهای گوگولی مگولی هم می تونی برای رسوندن مفهوم استفاده کنی.اما بدیشم اینه که بعضی وقتها توی چت یه سو تفاهم هایی پیش می آد که ... بیار و باقالی بار کن!!
نکته: این روش فقط وقتی کاربرد داره که مطلب بطور صریح ادا بشه اما به علت اینکه هیچكي این کاره نیست پس بهتره که اصلا قیدشو زد!

۳-روش بچه ... خونی: همون داستان و این که خودت واردی.
نکته: متاسفانه از اونجایی که مجموع دو متغیر زیبایی و ... خونی در مورد دختر جماعت همیشه یه مقدار ثابته بنابراین بهتر که روی این روش خیلی حساب نکنی

۴-روش ..:
معذوریم

۵-روش مذهبی خفن: چهل شب جمعه جلوی در خونتون رو جارو می کنی و آجیل مشکل گشا پخش می کنی . توی این مدت به هر چی امامزاده و صاحب کرامات هست متوسل میشی و نذر می کنی که اگه حاجتت روا شد هر شب تو سقا خونه یه شمع روشن کنی …ایشالا که حاجتتو میگیری.
نکته: خواهر التماس دعا

۶-روش از ما بهتران:
لازم نیست کاری بکنی. فقط انتخاب کن!

۷-روش بچه مثبت:
طرف و به یه کافی شاپ دعوت می کنیو اونجا خیلی معقول و منطقی مساله رو بهش می گی.اونم احتمالا یه فرصتی می خواد که فکر کنه و بعدشم ایشالا که بله رو می گه.
نکته: تا حالا چیزی خنده دار تر از این شنیده بودی؟

۸-روش عرفانی:
میری لب چشمه که آب بیاری می بینی از قضا اونم انجاست.یه جوری که انگار حواست نیست پات می خوره به کوزه طرف و کوزه خورد و خاکشیر می شه.بعد لپات گل می اندازه و با عجله کوزتو پر می کنی و میری. اینجاست که طرف با خودش فکر می کنه:
اگر با من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی
خلاصه خیالت تخت باشه که کارت درسته!

نکته: این روش در طی تاریخ امتحانشو بخوبی پس داده و بنا براین بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران معتقدن که بحران امروز ازدواج در اثر لوله کشی شدن آب بوجود اومده.

۹-روش لوس گری:
یه دفعه یه سوسک می بینی و بنا میذاری به جیغ! آی جیغ نکش کی بکش.طرف هم که وضع و اینطور می بینه به هر قیمتی شده سوسک و به دیار باقی می فرسته. حالا تو همچین تحویلش می گیری که انگار شیر شکار کرده! و بعدشم مثلا از ترس سوسک یه مدتی خودتو بهش می چسبونی و ازش جدا نمی شی! اگه کارا تا اینجا خوب پیش بره ما بقیش تضمین شدست.

۱۰-روش شهرستانی: یه بار با چشم گریون و تن لرزون طوری که طرف بشنوه برای دوستت درد دل می کنی که چطوری وقتی داشتی می اومدی یه پسره ی چشم نا پاک تو رو دید زده و بهت متلک پرونده. بعدشم می زنی زیر گریه. اینجاست که دیگه رگ غیرت طرف باد می کنه و حساب یارو با کرام الکاتبینه!
نکته: اگه کار به خون و خونریزی نکشه می تونی روی موفقییت حساب کنی. اما اصولا زندگی با این آدم توصیه نمی شه.
وااااااااااااااای نوتر جان فک کنم همه کار و زندگیت شده تحقیق درباره دخترا!!!!!!!!! بامزه بودن:25r30wi:یکیم بیا درباره پسرا بگه بخندیم:tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

sakar

New member
من موندم نه خدایی موندم
3D_emoticon_146.gif
چرا این پسرا اصلا خلاقیت ندارن واقعا چرا حتی یکم اسم تاپیکو عوض نکردن پسرو کردن دختر واقعا که
http://www.lifeshore.com/smiley/data/thumbnails
/2/3D_emoticon_138.gif
یکی از کارایی که آقا پسرا نمیتونن انجام بدن

زندگي با طعم دخترانه
5 صبح: دیدن رویای شاهزاده سوار بر اسب در خواب…..

۶صبح: در اثر شکست عشقی که در خواب از طرف شاهزاده می خوره از خواب می پره .

۷صبح: شروع می کنه به آماده شدن . آخه ساعت ۱۲ ظهر داره!!!!!!!!

۸صبح: پس از خوردن صبحانه مفصل (علی رغم ۱۸ کیلو اضافه وزن) شروع می کنه به جمع آوری وسایل مورد نیاز:
جوراب و مانتو و کیف و لوازم آرایش و لوازم آرایش و لوازم آرایش و لوازم آرایش و…​

۹صبح:
آغاز عملیات حساس زیر سازی بر روی صورت (جهت آرایش)

۱۰
صبح: عملیات زیرسازی و صافکاری و نقاشی همچنان با جدیت ادامه دارد .​

۱۱
صبح: عملیات آرایش و نقاشی و لنز کاری و فیشیل و فوشول با موفقیت به پایان می رسد و پس از اینکه دختر خودش رو به مدت نیم ساعت از زوایای مختلف در آیینه بررسی کرد و مامان جون ۱۹ تا عکس از زوایای مختلف ازش گرفت، به امید خدا به سمت دانشگاه میره .​

۱۲
ظهر: شروع شده و دختره وارد میشه تا یه جای خوب برا خودش بگیره . ( جای خوب تعابیر مختلفی داره . مثلا صندلی بغل دستی پولدارترین پسر دانشگاه – صندلی فیس تو فیس با استاد: در صورتی که استاد کم سن و سال و مجرد باشد و … )​

۱
ظهر: وسط موبایل دختر می زنگه و دختر با عجله از خارج میشه تا جواب منیژه جون رو بده. و منیژه جون بعد از ۱٫۵ ساعت که قضیه خاستگاری دیشبش رو + قضیه شکست عشقی دوست مشترکشون رو براش تعریف کرد گوشی رو قطع می کنه. اما دیگه تموم شده .​

۲
ظهر: تموم شده و دختر مجبوره از یکی از پسرا ج زوه بگیره. توجه داشته باشین دختر نباید از دخترا ج زوه بگیره. آخه ج زوه دخترا کامل نیست!!!!!!!!!!!​

۳
ظهر: دختر همچنان در جستجوی کیس مناسب جهت دریافت ج زوه !!!!!​

۴عصر:
دختر نا امید در حرکت به سمت خانه.​

۵
عصر: یکدفعه ماشین همون پسر پولداره که هاشم خیلی کامله جلوی پای دختره ترمز می کنه و ازش می خواد که برسونتش.​

۶
عصر: دختر به همراه شاهزاده رویاهاش در کافی شاپ گل زنبق!!! میز دوم. به صرف سیرابی گلاسه.​

۷
عصر: دختر دیگه باید بره خونه و پسر تا دم خونه می رسونتش.​

۸
غروب:
دختر در حال پیاده شدن از ماشین اون پسره: راستی ببخشید ج زوه تون کامله؟؟؟ امروز انقدر از عشق سخن گفتی مجالی برای تبادل نموند.ج زوه و رو از پسر می گیره.

۹
شب: دختر در حال چیدن میز شام در خانه سه تا ظرف چینی گل سرخی جهیزیه مامانش رو میشکونه (از عواقب عاشقی)​

۱۰شب:
دختر در حال تفکر به اینکه ماه عسل با اون پسره کجا برن ؟؟!!؟!؟!؟!؟!​

۲شب:
دختر داره خواب میبینه رفته ماه عسل.​

۵
صبح: دختره بیدار میشه و میبینه اون پسره sms داده که: برای نامزدم کلی از تو تعریف کردم. خیلی دوست داره امروز با من بیاد دانشگاه ببینتت!!! و امروز دختر باید کمی زودتر به دانشگاه برود. شاید جای مناسب تری در نصیبش شد​

عمرا فک نکنین شوخیه

:p

چرا فک میکنید تنها فکر آدما شوخیه نگران نباشید فک نمیکنیم شوخیه فک میکنیم خیالی بیش نیست .......

نوتر جان روشهای شوهریابیت ناقصه عزیز اطلاعاتت در عهد بوق باقی مونده چن سالته مگه... یکم بروز باش جانم چه وضشه ولی معنی جوابای ردکردنت بد نبود امیدوار باش ادامه بدی یه چیزی میشی ....چه پسر فعالی چقد به خانما علاقه داره... واسشون زحمت میکشه.. آفرین پسر خوب و شجاع خسته نباشی

نوتر

New member
یکی از کارایی که آقا پسرا نمیتونن انجام بدن

چرا فک میکنید تنها فکر آدما شوخیه نگران نباشید فک نمیکنیم شوخیه فک میکنیم خیالی بیش نیست .......

نوتر جان روشهای شوهریابیت ناقصه عزیز اطلاعاتت در عهد بوق باقی مونده چن سالته مگه... یکم بروز باش جانم چه وضشه ولی معنی جوابای ردکردنت بد نبود امیدوار باش ادامه بدی یه چیزی میشی ....چه پسر فعالی چقد به خانما علاقه داره... واسشون زحمت میکشه.. آفرین پسر خوب و شجاع خسته نباشی

ممنونم شما اگه احیانا اطلاعات به روزی داشتی به من بگو به دخترای عزیز بگم. ثواب داره. البته معلوم نیستا روشت جواب بده. ظاهرا تجربتونم زیاده:riz481::riz481: به دل نگیریا شوخی کردم.

نوتر

New member
وااااااااااااااای نوتر جان فک کنم همه کار و زندگیت شده تحقیق درباره دخترا!!!!!!!!! بامزه بودن:25r30wi:یکیم بیا درباره پسرا بگه بخندیم:tonguesmiley:

:riz481:ممنونم بله دقیقا میخوام یه طرح در مورد وضعیت شوهریابی بانوان عزیز با یکی از دوستای جامعه شناسی بردارم.طرح هم اسمش اینه: :riz481:وضعیت شوهر یابی و بررسی علل شکست دختران دم بخت در تور کردن شوهر بر اساس روش های مبتنی بر شاهد

sakar

New member
ممنونم شما اگه احیانا اطلاعات به روزی داشتی به من بگو به دخترای عزیز بگم. ثواب داره. البته معلوم نیستا روشت جواب بده. ظاهرا تجربتونم زیاده:riz481::riz481: به دل نگیریا شوخی کردم.
بله روش که زیاده ولی من که نگفتم بری از دخترا بگیری نکنه تحقیقت همینجوری برپایه اطلاعات دخترا باشه روش باید علمی باشه جانم نمیشه ممکنه قضیه لب چشمه و برگشتن تشنه.... باشه ینی در واقع به نفع خودته اگه اطلاعاتت بر مبنای اطلاعاتیه که از خانما گرفتی یه چن درصد احتمال استخدامی و اینارو بده آخه اقایون خیلی خوب استخدام میشن...... مث اینکه تجربه شما از مابیشتره آخه تشخیصت خوبه آقای با تجربه...... به دل نگیریا یه وقت .....

sakar

New member
:riz481:ممنونم بله دقیقا میخوام یه طرح در مورد وضعیت شوهریابی بانوان عزیز با یکی از دوستای جامعه شناسی بردارم.طرح هم اسمش اینه: :riz481:وضعیت شوهر یابی و بررسی علل شکست دختران دم بخت در تور کردن شوهر بر اساس روش های مبتنی بر شاهد
میبنم که واقعا از کت و کول افتادی از بس رفتی خواستگاری ج رد شنیدی الهی .... حالا میخوی خانما تورت کنن روش ارایه میدی ...... آرزو بر جوانان عیب نیست... نا امید نشو طرحتو انجام بده شاید فرجی شد

sara77

New member

اااااااااوف عسیسمی بچمون زن میخاد روش نمیشه بگه داره با زبون ایما و اشاره به ما میفهمونه بچه ها با احساساتش بازی نکنین خب زن میخاد جرم که نکرده

نوتر

New member
اااااااااوف عسیسمی بچمون زن میخاد روش نمیشه بگه داره با زبون ایما و اشاره به ما میفهمونه بچه ها با احساساتش بازی نکنین خب زن میخاد جرم که نکرده
راستی سارا خواستی نتایج مطالعات اون تحقیقم بت میدماااااا:riz481:

نوتر

New member
میبنم که واقعا از کت و کول افتادی از بس رفتی خواستگاری ج رد شنیدی الهی .... حالا میخوی خانما تورت کنن روش ارایه میدی ...... آرزو بر جوانان عیب نیست... نا امید نشو طرحتو انجام بده شاید فرجی شد

خخ بابا خودت داری میگی تور شدن توسط دخترااا. نه من زن نمیخام به فکر شمام. ثواب داره بوخودا

kaveh1316

New member
یا الله یا اله یا اله

ببخشید کسی موهاش بیرون نباشه

یعنی میگین دختری هم هست که بتونه این کارا رو بکنه

اخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ تف کردن کار همه کس نیستا!!!!!!!!!!!!

حالا سیگار کشیدن بازم یه چیزی!!1

sara77

New member
یا الله یا اله یا اله

ببخشید کسی موهاش بیرون نباشه

یعنی میگین دختری هم هست که بتونه این کارا رو بکنه

اخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ تف کردن کار همه کس نیستا!!!!!!!!!!!!

حالا سیگار کشیدن بازم یه چیزی!!1
ههههههه ما همیشه اماده باشیم اینم چادر عینک بذار ببینی مارو:sarma::sarma:تف کردن خو در مواقعی لازمه هااااااااااااااا

بالا