الویت های زندگیت چیه؟؟

bahar9368

New member
و اما نظر بهار...
بهار خانوم چرا کار برات اینقدرا مثل بیشتر خانوم ها مهم نیست؟؟؟ اون اندیشه پشت رسیدن به این فکر چیه؟ چه موضوعاتی اهمیت بیشتر از کار برای خانوم ها داره؟؟

خب چون اولویت های مهمتر از کار برام وجود داره .اول گذاشتم ارشد چون الان منتظر نتیجش هستم .
هر کسی نیاز به ازدواج داره و سن الان ماها برا ازدواج مناسبه و من هر وقت مورد مناسبی باشه ازدواج میکنم .نیاز عاطفی برا مخصوصا برا دختر از نیاز مالی مهمتره .
کار هم اگه باشه خیلی خوبه باهاش موافقم اما بسته به شرایط زندگیم داره و نمیتونم قطعا بگم اولویت اول .

bioshimi93

New member
یه موردی هم بگم استادمون میگفت شاید بعضی از اهدافتون باعث بشه یک سری از موقعیت های خوب رو از دست بدین. مثل همین ازدواج..مثلن یه دختر برای اینکه میخواد دکترا بگیره همه ی خواستگاراشو رد می کنه و فکر می کنه اگه ازدواج کنه نمی تونه به اهدافش برسه چه بسا که بعد از 10 سال که دکتراشو گرفت و به بهترین موقعیت شغلی رسید در زندگیش احساس کمبود می کنه. از زندگیش رضایت نداره.

bluerosy

New member
ممنون بلوروس... این جواب یعنی اگه موقعیت خوبی باشه اونو بر الویت های دیگه ترجیح میدی؟؟ و اگه نباشه همون روند الویت هایی که گفتی... تا این جا درست؟؟
حالا اومدیو یه مورد خوب به همون روش سنتی پیش اومد و شرایطی ایجاد شد که نتونی به الویت هات برسی... چه چیزی باعث میشه که تو اون احساس سرخوردگی برای عدم دست یافتن به الویت هارو نکنی؟؟

آخه میدونی شیطونک شاید من اینا رو بگم باز بچه ها فکر کنن شعار دارم میدم. ولی من اولویت اول و دومم فقط از سر شکم نیست که! کلی فلسفه پشتش دارم. همون فلسفه ها رو که اکثرش دینیه برای مورد ازدواج هم دارم. لذا اون موقع می تونم با بکار گیری همون اصول اولویت هامو تغییر بدم.

حسان

Well-known member
نظرتون راجع به این نظرات چیه؟؟
شناخت واقعی خدا و عاشق خدا شدن.................

1. خدا
2 و 3 و ... رو خودش هر طوری بخواد برام پیش میاره.
پ.ن: معنی این حرفم این نیست که هیچ هدف و برنامه ای برای زندگیم ندارم ولی اولویتی که خواسته شده در این سوال...جواب من همینه. دلیلش هم اینه:
هر كس كه ترا شناخت جان را چه كند فرزند و عیال و خانمان را چه كند
آنان که همه چیز دارند به جز خدا انگار چیزی ندارند و آنانکه خدا را دارند همه چیز را دارند.

الويتهاي زندگي من:
به آرامش رسيدن (معنوي و مادي)

bluerosy

New member
جانع هست و کامل. مثل یک سر فصل ولی باید باز بشه. چه بسا اگر باز بشه مواردی که بقیه ذکر کردن ازش بیرون بیاد ولی چون با نیت خداییه در همون راستا قرار میگیره و زیر همون سرفصل کلی. به طور کلی عالیه.

حسان

Well-known member
بذارین کم کم بحث رو جمع کنیم...
تا این جا متوجه شدم جنسیت رو الویت ها اثر داره..... اقایون کارو بر ازدواج ارجح دونستن

نیاز کار برای اقایون برای این الویت داشت چون هم طبق دینمون هم طبق عرفمون مرد ها باید خرج زندگی رو بدهند.... و خانوم ها هم مثل بهار گفتن مسائل مهمتری از کار براشون مطرحه و طبق فطرت زنانه الویت هارو انتخاب کردن...

نتیجه این شد که فطرت ها هم برای تعیین الویت ها مهمه و باید اونو مد نظر قرار بدیم تا بعد ها احساس پشیمونی نکنیم...

حسان

Well-known member
بذارین کم کم بحث رو جمع کنیم...
تا این جا متوجه شدم جنسیت رو الویت ها اثر داره..... اقایون کارو بر ازدواج ارجح دونستن

نیاز کار برای اقایون برای این الویت داشت چون هم طبق دینمون هم طبق عرفمون مرد ها باید خرج زندگی رو بدهند.... و خانوم ها هم مثل بهار گفتن مسائل مهمتری از کار براشون مطرحه و طبق فطرت زنانه الویت هارو انتخاب کردن...

نتیجه این شد که فطرت ها هم برای تعیین الویت ها مهمه و باید اونو مد نظر قرار بدیم تا بعد ها احساس پشیمونی نکنیم...

bluerosy

New member
من باز باید برم. کاش بازم بیام.:heart:
صدمین پست من بود. منم کاربر فعال شدم.:4d564ad6:
نت من مرتب قطه می شه

خیلی عالیه ادامه بدیم.

حسان

Well-known member
اما چند سوال:
ما الویت های زندگیمونو بر چه اساسی تعیین میکنیم؟
کدوم کارو اول انجام بدیم بهتره؟ اینو از کجا بفهمیم؟
کدوم ( چه نوع)اهداف و الویت ها روی الویت های دیگه اثر داره؟

اصلن هدف اصلی و نهایی از این الویت ها چیه؟؟
ته تهش به چی میخوایم برسیم؟

آخرین ویرایش:

shoeleh.

New member
ارشد ایمنی
ارشد ایمنی
ارشد ایمنییییییییییییییییییییییییییییییی

Nr1

Well-known member
اما چند سوال:
ما الویت های زندگیمونو بر چه اساسی تعیین میکنیم؟
کدوم کارو اول انجام بدیم بهتره؟ اینو از کجا بفهمیم؟
کدوم ( چه نوع)اهداف و الویت ها روی الویت های دیگه اثر داره؟

اصلن هدف اصلی و نهایی از این الویت ها چیه؟؟
ته تهش به چی میخوایم برسیم؟

شیطونک حتما اون کتابی رو که بهت معرفی کردم دانلود کن گوش بده... مثه اینکه تو هم مثه من این چیزا واست دغدغه شده و توش گیر کردی... من خودم خیلی گیر کردم

سیدعلی

New member

خب معلومه که a_67و golchin همون هدف غایی منظورشونه. ما تو دعا میخونیم که اللهم وفِّقنا لما تحب و ترضی یعنی همین. یعنی اینکه آدم به درجه ای از "بندگی" میرسه که باید برسه و تمام کارشو به خدا واگذار میکنه و ضمن تلاش خودش نتیجه رو به خدا واگذار میکنه و میگه : خدایا اون چیزی رو به من بده که خودت راضی هستی و دوس داری!!!! درجه رضایت خیییلی مهمه. مال اهل واقعی ایمانه. یعنی همون رضی الله عنهم و رضوا عنه . یعنی همون راضیه مرضیه!!!! اینا همه چون خدادادیه پس آرامش آوره و آرامش کمال آرزوهاست که در قرب به حضرت حق منجلی مشه!!! (خیلی که فلسفس نشد بچه ها؟؟):smiliess (11):

سیدعلی

New member

خب معلومه که a_67و golchin همون هدف غایی منظورشونه. ما تو دعا میخونیم که اللهم وفِّقنا لما تحب و ترضی یعنی همین. یعنی اینکه آدم به درجه ای از "بندگی" میرسه که باید برسه و تمام کارشو به خدا واگذار میکنه و ضمن تلاش خودش نتیجه رو به خدا واگذار میکنه و میگه : خدایا اون چیزی رو به من بده که خودت راضی هستی و دوس داری!!!! درجه رضایت خیییلی مهمه. مال اهل واقعی ایمانه. یعنی همون رضی الله عنهم و رضوا عنه . یعنی همون راضیه مرضیه!!!! اینا همه چون خدادادیه پس آرامش آوره و آرامش کمال آرزوهاست که در قرب به حضرت حق منجلی مشه!!! (خیلی که فلسفس نشد بچه ها؟؟):smiliess (11):

حسان

Well-known member

ممنون اقا سید علی گرامی... من هم که نظرات رو خوندم بهترین و کامل ترین جواب برای الویت های زندگی رو نظر گلچین دونستم:
الويتهاي زندگي من:
به آرامش رسيدن (معنوي و مادي)

با کمترین جملات عمیقترین مفهومو منتقل کردن...همه ی الویت های زندگی که بچه ها گفتن مثل کار........ ادامه تحصیل.......ازدواج........ بچه........ پول گنده....... رفتن به اون ور آب......... تقویت مهارت هایی چون زبان... نقاشی.... ورزش و..... همه و همه برای رسیدن به ارامشه واقعیه... و ما باید در روند زندگی به این برسیم که کدوم الویت ها این هدف رو راحت تر و سریع تر محقق میکنند...

BBT

New member
حالا مثلا نمیشه خودمون پیش بیاریم خانم بخشی

بالا