ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AWWA

New member
آوا خانم الان من سوره ی سجده رو قرائت کنم؟؟
بله ..شما لطفا سوره سجده رو قرائت کنین

پ ن: سوره بعدی احزاب هست که 73 آیه داره. نفر بعدی میتونه نصف یا همشو قبول کنه.

آخرین ویرایش:

setareh58

New member
سلام آوا جان منم هستم یه سوره برام تعیین کن قربونت! بگو که مهلت خاصی داره؟:ad54ad:

setareh58

New member

بله ..شما لطفا سوره سجده رو قرائت کنین

پ ن: سوره بعدی احزاب هست که 73 آیه داره. نفر بعدی میتونه نصف یا همشو قبول کنه.

عزیز من سوره احزاب همش بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به کسی قولش ندادی؟

AWWA

New member
عزیز من سوره احزاب همش بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به کسی قولش ندادی؟

سلام ستاره جان...بله شما سوره احزاب رو قرائت کنین.تا قبل از ماه مبارک رمضان فرصت هست برای خوندنش.ولی اگه خواستین میتونین زودتر تمومش کنین و یه قسمت دیگه رو به عهده بگیرین.
پ ن:سوره بعدی سبا هست که 54 آیه داره

TUMS

Well-known member
سلام به همگی و به صورت ویژه به آوا خانم:riz304::riz304::riz304::riz304:
یه پیشنهاد دارم
افرادی که اون قسمتی که می خونن یه نکته از اون قسمت بزارن تا بقییه هم استفاده کنن
البته اگر اینجا شلوغ میشه آوا میتونید یه تاپیک بزنید و اونجا به صورت یکجا گذاشته بشه و همه هم استفاده کنند
فقط آیه و معنیش را بزارن . . . . .
این پیشنهاد را واسه ماه رمضان داشتم ولی گفتم حالا هم میشه اینکارو بکنیم. . . .

k-b

New member

سلام ستاره جان...بله شما سوره احزاب رو قرائت کنین.تا قبل از ماه مبارک رمضان فرصت هست برای خوندنش.ولی اگه خواستین میتونین زودتر تمومش کنین و یه قسمت دیگه رو به عهده بگیرین.
پ ن:سوره بعدی سبا هست که 54 آیه داره

سلام آواجون من سوره ی سبا رو بخونم؟

AWWA

New member
سلام به همگی و به صورت ویژه به آوا خانم
یه پیشنهاد دارم
افرادی که اون قسمتی که می خونن یه نکته از اون قسمت بزارن تا بقییه هم استفاده کنن
البته اگر اینجا شلوغ میشه آوا میتونید یه تاپیک بزنید و اونجا به صورت یکجا گذاشته بشه و همه هم استفاده کنند
فقط آیه و معنیش را بزارن . . . . .
این پیشنهاد را واسه ماه رمضان داشتم ولی گفتم حالا هم میشه اینکارو بکنیم. . . .

آقای ایمونو منم از طرف خودم و بقیه دوستان به صورت ویژه به شما سلام میکنم:tonguesmiley::ad54ad::rose::rose:
ممنون از پیشنهادتون. راستش از اول هم قرار براین بود و به صورت پراکنده در بین پستها بچه ها لطف کردن و آیاتی که بیشتر نظرشون رو جلب کرده نوشتن.
بعدش لیلاجون(am-ml) برای جلوگیری از پراکندگی و نظم بیشتر یه تاپیک مجزا ایجاد کرد که در امضای من هم میتونید ببینید(تاپیکی برای شرکت کنندگان در ختم قرآن انجمنی)

http://olumpezeshki.ir/forum/thread7386.html

که دوستان میتونن آیات زیبایی که براشون مهمتر بوده رو اونجا بنویسن.
من امروز -فردا یه تاپیکی میذارم تا برای پربارتر شدن ختمها هرکس هرنظری داره اعلام کنه. خوشحال میشم در اونجا بازم از نظرات شما وبقیه دوستان استفاده کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا