فال ازدواج پسران مجرد !!! (طنز)

محسن ن ک

New member
امین جان لطف کن بگو یکی ام همین مدلی واسه من پیدا کنه...خواهر زوت به حرف من گوش نمیده .....

ZOT

New member
از راه بدر کردن چیه آبجی؟؟حالا که قراره این پیرزن بمیره، بزار حداقل خیرش به یکی(البته 2تا) برسه،بعد بمیره.بعدم قراره ازدواج کنه ازدواج که شر نیست؛خیره:sad:
اصلا شما که میگید باید با یه پیرزن خوب ازدواج کنه،به این فکر کردید که پیرزنه قراره شب عروسی بمیره،خب این جوری یه آدم خوب از جامعه کم شده!!!!!!!!!!!حالا دیدید فکر من خیره:a2d3:

بعدم من فقط اینو میدونم که اگه میخاید در حق این آقا صابر حق خواهری را به جا بیارید باید یه پیرزن پولدار براش پیدا کنید حالا دیگه خونه سالمندانو ایناشو من نمیدونم،خودت میدونی و آقا صابر

حالا ببینیم چی میشه ! البته آقا صابر که گفتند خودشون پیدا می کنن !! اون 2تا که گفتین که نه باید بگید سه تا !

bioelectric

Active member
امین جان لطف کن بگو یکی ام همین مدلی واسه من پیدا کنه...خواهر زوت به حرف من گوش نمیده .....

من اذری ام...اینقد اشک شوق ریختم که نگو :دی:motat:

محسن جان تو که خودت همینجوری قصر شاه سلطان محسنو درست کردی،3 تا زن 27 تا بچه،میدونی یارانه ات چقققققققققققققققدر میشه ،بزنم به تخته
اما به هر حال اگه بخای ما در خدمتیم،البته خرجت میره بالاها چون متولد آذری و باید یه چند ماهی کوچیک بشی،یعنی باید بریم تو کار جعل اسناد و این کارا
حالا فکراتو بکن اگه خاستی بگو تا بگم این آبجی زهرا برات دستا آستینو بالا بزنه

amiir

New member

شهریور : یه شب که داری با موتورت میری خیابون گردی تو یک خیابون تاریک میبینی یک ماشین با شدت به یک دختره می زنه و فرار می کنی . سریع مثل قهرمانان فیلمای هندی میپری دختره رو بغل می کنی و می بری به بیمارستان و خلاصه نجاتش می دی اما دختره به کما رفته و پلیسا هم فکر می کنن تو باهاش تصادف کردی و میگیرن زندانت می کنن . بعد از ۳ ماه دختره بهوش میاد و میگه تو چه فداکاری کردی و پدر و مادرش میان تو رو آزاد می کنن . بابای دختره یک کارخونه دار میلیاردره و میگه پسرم خیلی ازت خوشم میاد و دوست دارم دومادم بشی و خلاصه دوماد میشی و تا آخر عمر فقط می خوری و می خوبی و سفر خارج میری.

کلا هرچی فردین بازیه برا ما شهریوریاس... مردیم از بس بامرامیم..

ولی ایول فال خوبــــــــــــــــی بود.

آخرین ویرایش:

sara77

New member
ای بابا این همه مکسین به شما حرف میزنه حالا شما هم دو تا به ما بگین ناراحتی نداره البته فکر کنم تعداد گل های زده ما خیلی بیشتر باشه ها

ولی تعداد ما همچنان بیشتررررررررررررررررررررررررره

mbamari

Member
اوآ منظورم این نبودکه. ببینید چه وصله هایی میزنن به ما.
آخه پیش کدوم قاضی بریم برای باز پس گیری حقمون
.:smiliess (12):

mbamari

Member
با این اوضاع اقتصادی ما به نصفشم راضیم البته. 2،3 تا پیشکش.
از کجا بیاریم خب.
شمام انصاف داشته باشین. والاااااااااا:dadad4:

ایزو

New member
چه اوضاعی با این توصیفا همه پسرا الافیممممممممممممممممممممممممممممم

ZOT

New member
سر ما اینجا بی کلاه موند.
:(50):
چه خوب ینی به نفریمون 2 ، 3 تا هم میرسه.
آخیش خیالم راحت شد
:65d6a5d6s:
وااااااااااااااویلا این چه حرکتی بود اخههههههه.چی بت میرسه؟؟

اوآ منظورم این نبودکه. ببینید چه وصله هایی میزنن به ما.
آخه پیش کدوم قاضی بریم برای باز پس گیری حقمون
:black_eyed:
با این اوضاع اقتصادی ما به نصفشم راضیم البته. 2،3 تا پیشکش.
از کجا بیاریم خب.
شمام انصاف داشته باشین. والاااااااااا:
:33:
چه اوضاعی با این توصیفا همه پسرا الافیممممممممممممممممممممممممممممم

ای بابا !

بالا