ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

varia

Well-known member
بچه ها من خيلي عذر ميخوام سرم خيلي مشغوله كارهام هست و متاسفانه نميتونم بيشتر از سهم خودم تو ختم سهيم شم.

AWWA

New member
آوا جون یه قسمتم بگو من بخونم

میتونی عزیز جز23روبخونی چون فکر کنم هنوز ناقص
البته ببخش اواجون دخالت کردم..........
پاتریس جان اگر میخونی اکی بده

خواهش میکنم اتفاقا کار خوبی کردی.
پاتریس جان لطفا حزبهای 1و2 از جزء 23 رو قرائت کن(آیه 28 سوره یاسین تا آیه 145 سوره صافات)...لطفا تا قبل از ساعت 12 تمومش کن. ممنون

patris

New member
من حزب 1و2 جزء23 رو میخونم فعلا باقیشو قول نمیدم چون کند میخونم

mahsa.

New member

خانوم محترم اين چه آواتاريه! باهاش اومدي ختم قران! برو عوضش كن!

عكس آواتارت زشته! شبيه ...

شبیه گوگوش نیست خودشه
شما نمیخواد مبصر شی برو تو بخش حراست ........
دیگه نبینم سر من داد بکشیا ااااااااااااااااااا
صددای من بلندترباور نداری از اوا بپرس ما باهم دورانی تو خوابگاه داشتیم.

patris

New member
حزب 1و2 از جزء23 تموم شد
از همگی قبول باشه دعا یادتون نره بچه ها:rose:

AWWA

New member
86786995890494590878.jpg

33400874150341884569.jpg

دعای ختم قرآن کریم

بسم الله الرحمن الرحیم​

اللهم ربنا یا ربنا تقبل منا انک انت السمیع العلیم
* وتب علینا انک انت التواب الرحیم * واهدنا الی الحق و الی طریق مستقیم ببرکه ختم قرآن العظیم * واعف عنا یا کریم * واغفرلنا ذنوبنا بفضلک وجودک و کرمک یا اکرم الاکرمین و یا ارحم الراحمین * اللهم بلغ و اوصل ثواب ماقراناه بعد القبول منا الی روضه نبینا و شفیعنا محمد صلی الله علیه و آله و سلم والی ریاض جمیع انبیائک و رسلک و اولیائک و علمائک و صلحائک و اهل طاعتک اج * اللهم انصر الاسلام و المسلمین وانصر من نصر الدین * واخذل من خذل المسلمین * وانصر جیوش المسلمین و عساکر الموحدین * واکتب الصحه و السلامه والعافیه علینا و علی الحجاج والغزاه والمسافرین والمقیمین و الحاضرین الغائبین فی برک و بحرک من امه محمد صلی الله علیه و اله اج * و سلام علی المرسلین و الحمد لله رب العالمین
[/SIZE]

AWWA

New member

54625623998490733196.jpg

58221492085448384374.jpg

پایان دومین ختم قرآن دسته جمعیمونو به همه دوستای خوبم تبریک میگم.از تک تکتون به خاطر حضور زیباتون تشکر میکنم، امیدوارم هممون از برکات این ختم قرآنی بهره مند بشیم.

برای ختم بعدی تمام دوستایی که تو ختم دوممون بودن رو در نظر میگیرم اگه کسی نظرش عوض شد لطفا بهم اطلاع بده.:rose:

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
ادامهء ختم قرآن صفحه به صفحه
دوستانی که از اول همراه این تاپیک بودن میدونن که قبل از دو ختم ویژه ،ختم ص به ص رو شروع کرده بودیم که نصفه موند. کسانی که مایلن، همکاری کنن تا قبل از ماه مبارک رمضان این ختممون هم تموم بشه.آخرین نفری که برای این ختم پست گذاشته بود اخبار جان بود.

من آیات 25 تا آخر سوره یونس ع رو قرائت میکنم(نفر بعدی از سوره هود)

nanaz

New member
سلام آوا جان. آیات 1 تا 60 سوره هود را من قرائت کنم؟
همین امشب باید قرائت بشه ؟ تا کی وقت دارم ؟ اگر تا فردا وقت هست کل سوره هود سهم من باشه ؟؟؟

آخرین ویرایش:

akhbar

New member
همین امشب باید قرائت بشه ؟ تا کی وقت دارم ؟ اگر تا فردا وقت هست کل سوره هود سهم من باشه ؟؟؟

فکرکنم تا آخر ماه شعبان فرصت داشته باشی

AWWA

New member

همونطور که اخبار جون گفتن تا آخر ماه شعبان فرصت هست. ولی بستگی به این داره که بازم بخوای بخونی یانه. مثلا من هروقت خوندن سوره یونس رو تموم کردم میام و دوباره یه قسمت دیگه رو ورمیدارم. فقط باید سرعتمون طوری باشه که تا ماه رمضون تموم شه ایشالله

nanaz

New member

همونطور که اخبار جون گفتن تا آخر ماه شعبان فرصت هست. ولی بستگی به این داره که بازم بخوای بخونی یانه. مثلا من هروقت خوندن سوره یونس رو تموم کردم میام و دوباره یه قسمت دیگه رو ورمیدارم. فقط باید سرعتمون طوری باشه که تا ماه رمضون تموم شه ایشالله

مرسی آوا جان .:riz304:

sara77

New member
سلام اوا جان من چی بخونم کل یه سوره رو بده نمیخام نصفش باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا