وای راوی جون چرا اخه ؟ به نظر من یکی از لذت هایی که وجود داره اشپزیه ، اینو به خاطر نوع غذاها نمی گم ، شاید ما چون عادت کردیم به تکرار یه منو خاص و محدود دیگه این حس و به اشپزی نداشته باشیم اما من واقعا از اشپزی کردن و درست کردن انواع غذاها حتی اگر تجربشون تنها یک بار باشه لذت می برم:a2d3:راس میگی خدایی, من بعضی وقتا لجم درمیاد, آخه حیف وقت آدم نی انقد تو آشپزخونه بگذره؟
وقتی می شه اینهمه کتاب خوند و فیلم دید؟
کاش شکم تفریحی بود, هر وقت دلت خواست, خدا هم آدمیزاد و اینجوری اسیر کرده که از این پر رو تر نشه
وای پرند جون پس اش رشتش کوبچه ها گفتم حالا که پیاز داغ دوست دارید عکسشو براتون بزارم دلتون نمونه........:thumbsupsmileyanim::tonguesmiley:
مشاهده فایلپیوست 1703
وای پرند جون پس اش رشتش کو7977cujr38iyymsu8:
اخ اخ چه آش رشته ای گذاشتی پرند جونم ، واقعا هیچی غذای ایرونی نمیشه ( اینو همسرم همیشه میگه):a2d3:
ایووووووووول خواب پرواز دیدی؟
خیلی مهمه ها, جز خوابای خاصه خواب پرواز
بچه ها من به خواب خیلی علاقه دارم
کلی کتاب دارم در موردش, چون یه مدت کابوس داشتم و خیلی عذاب کشیدم و با همین کتابها یاد گرفتم که از پس کابوسم بربیام
چطوره یه تاپیک تحلیل خواب بزنیم هر روز صبح که بیدار شدیم به عنوان یه معتاد حضورمون رو اونجا اعلام کنیم و خوابامونو تعریف کنیم و تحلیل کنیم :25r30wi:
منتظر من شما رو با سکوتتون آشنا می کنم, مواجه بشید با ایشون
سکوت منتظر, منتظر سکوت
خب شما این جلسه تون تموم شد
خدانگهدار تا جلسه بعدی
وای راوی جون چرا اخه ؟ به نظر من یکی از لذت هایی که وجود داره اشپزیه ، اینو به خاطر نوع غذاها نمی گم ، شاید ما چون عادت کردیم به تکرار یه منو خاص و محدود دیگه این حس و به اشپزی نداشته باشیم اما من واقعا از اشپزی کردن و درست کردن انواع غذاها حتی اگر تجربشون تنها یک بار باشه لذت می برم:a2d3:
آره موافقم وقتی حوصلش رو داری لذت داره
ولی نه وقتی کار داری ولی مجبوری به خاطر شکم آشپزی کنی, البته این نظر منه برای همین می گم کاش شکم تفریحی بود هر وقت که هوس آشپزی می کردی ازش لذت می بردی
:25r30wi:
:25r30wi: اره راوی منم شنیدم خواب پرواز خوبه. و حتی خواب پرنده.. منم که هر دوتارو دیدم فکر کنم انستیتو قبول میشم:25r30wi:
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
بچه ها من وارد فاز سکوت شدم انگار ... کلا حوصله حرف زدن ندارم...
و اما تصورم در مورد آقای یزدان:
قد و اندام متوسط . موهای کم پشت . پوست سبزه
عاشق . بامعرفت . شوخ . خیلی رک .تو کارها پایه اطرافیانشون هستن و همینا دیگه فعلا
آی روای جووووووون :5:منتظر من شما رو با سکوتتون آشنا می کنم, مواجه بشید با ایشون
سکوت منتظر, منتظر سکوت
خب شما این جلسه تون تموم شد
خدانگهدار تا جلسه بعدی
آی روای جووووووون :5:
صدامو میشنوی؟ من اینجا خیلی منتظرت موندم. اما نیومدی! همینجا که مونتظرت بودم دیدم یه اتفاقای عجیبی در جریانه. ترسیدم. رفتم پنهون شدم.:14: اینجا هی میومدن و میرفتن و در مورد یکی صحبت می کردن( قدش اینه وزنش اونه تپله اون لاغره!!!)!!!! یزدان اینطور بود، آیناز هم اونطور بود، پرند اینطور. واااااای خیلی خیلی ترسیدم. یاد بفرمایید شام ماهواره افتادم با این تفاوت که اینجا احتمالاً خود افراد رو میخوردن! آخه هر چی که میگفتن در مورد قد و وزن و تپلی افراد بود. دیدم از تو هم خبری نیست گفتم حتمن تورو هم خوردن. این بود که پا گذاشتم به فرار. حالا که هنوز نخوردنت دست سکوتت رو بگیر و دوتایی از اینجا فرار کنید! فرار کن تا نخوردنت راوی جون. در مورد قد و وزن تو هم صحبت کردن! بعدی تویی راوی جونم. فرار کن. تورو خدا فرار کن من یه دونه راوی بیشتر ندارم.:smiliess (12):
آخی بیچاره یزدان
تازه داشتم براش شعر میگفتم: