مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شقایق71

New member
بله لودیش همون 3 جلدیه رو باید بخونین ، اما با توجه به تستای سال های قبل مباحث مرتبط رو
شما کتاب مجد رو دیدی ؟؟!!! مطمئنا نمی تونی باهاش کنار بیای
اون کتابو بذار کنار
متن لودیش خیلی روونه اذیتتون نمی کنه اما مجد خیلی ساختار قدیمی داره و تجربه ی بچه ها تو چند سال اخیر نشون داده که بیشتر سوالا از لودیش بوده
خلاصه اش یه جلده ، میگن که اونم خوبه
نجما جان که از قبولی های سال قبل بود می گفت که بچه های شون با خوندنه اون قبول شدن
کتاب رسول صالحی رو که دیگه کلا کنسل کن
کتاب دکتر عبادی هم بری تو انتشارات پوران پژوهش یا دانش عصر می تونی ببینی
حتی تو پوران پژوهش می تونی فهرست کتابم ببینی
چرا اینکارو می کنین با خودتون!!!
این کتابا معجزه نمی کنن بچه ها !
اونی که معجزه می کنه شمایین
یکی از این منابع رو انتخاب کنین و شروع کنین به خوندنه
واااااااااای مرسی مهنام جـــــــــــــــــــــــــــــــــان خیلی مفید بود.:(40):جالبه که تو منابع آزمونهای سنا که از تو سایتشون دیدیم مجدوصالحی رو گفتن!!بگذریم فقط لودیشو عبادی و مهدوی فوقش مریم خالصی.فقط همینا کم و کوچولـــــــــو:25r30wi:

okaliptos

New member
سلام من میخام تازه شروع به خوندن برای ارشد ژنتیک انسانی کنم لطفاکمکم کنید که باید از کجاشروع کنم

mahnam

New member
واااااااااای مرسی مهنام جـــــــــــــــــــــــــــــــــان خیلی مفید بود.:(40):جالبه که تو منابع آزمونهای سنا که از تو سایتشون دیدیم مجدوصالحی رو گفتن!!بگذریم فقط لودیشو عبادی و مهدوی فوقش مریم خالصی.فقط همینا کم و کوچولـــــــــو:25r30wi:

خواهش عزیزم
مهدوی و خالصی به تنهایی جواب نمیدن یا حتی این دوتا کنار هم، باز زیاد جوابگو نیست
یه دونه منبع بخون اما کامل به همراه تست
یه وقت نری همه ی اینارو دور خودت جمع کنی!!!

mahnam

New member

این سرفصل های علومه : http://www.sanjeshserv.ir/data/file/t92sarfasl/sarfasl 1206.zip
این سرفصل های بهداشت: http://oloompezeshki.ir/sarfasl-azmoonha/92/genetics.zip

با توجه به این سرفصل ها شروع کنین به خوندن منابع درست

یه بار دیگه منابعی که قبولی های سال های قبل معرفی کردنو میگم که اگه فرد تازه واردی هم اومد بهش بگین بیاد تو این صفحه تا هی همش از هم نپرسین باید چیکار کنم و هی حرفای تکراری زده نشه تو تاپیکتون

برای بهداشت:

واسه ژنتیک : امری ( ترجمه یوسفیان رو دکتر مجتبی که دانشجوی دکترای ژنتیک پزشکی هستن تو انجمن پیشنهاد دادن ، اما اگه ترجمه های دیگه هم دارین فرقی نداره ، همونو بخونین ) و هزاره سوم
کتاب تست ژنتیک نجات مهدیه و I Q B

بیوشیمی : رفرنس که لنینجر یا هارپره که اگه قبلا خوندینش و بهش تسلط داری واسه کنکور مرورش کنین ، اگه نه که فک نمی کنم زمان مناسبی برای شروع باشه، کتاب دکتر احسانی از انتشارات پوران پژوهش یا جز و ه ی ایشون یا جز و ه ی دکتر جعفر نژاد ( بچه ها لطفا به یا توجه داشته باشین ! )
کتاب تست گنجینه ی تست های دکتر جعفر نژاد از انتشار ات کتابخانه ی فرهنگ

سلولی و مولکولی : لودیش ، کتاب دکتر عبادی از انتشارات پوران پژوهش ( 2 جلده و فقط مولکولیه ) که در صورت خوندن این کتاب ،سلولی رو از یه منبع دیگه باید بخونین مثه همون لودیش
کتاب تست سلولی مولکولی دکتر عبادی از انتشارات کتابخانه ی فرهنگ و یا I Q B ( بچه ها معتقدن رو اعصابه با اشکالاتش ! اما در حال حاضر بعد انتشارات فرهنگ بهترین تست سلولیه موجود در بازاره !! )

واسه زبان : 504 ، essential words for the TOEFL و بعد لزگی

واسه علوم :

ژنتیک : کتاب از کلا سیک تا ژنومیک از دکتر حسن اکرمی و تست I Q B یا سوالات کنکور های گذشته از انتشارات خانه ی زیست ( که فقط خاص علومه )

بیوشیمی : کتاب دکتر احسانی از انتشارات پوران پژوهش یا جز و ه ی ایشون یا جز و ه ی دکتر جعفر نژ ا د
کتاب تست گنجینه ی تست های از انتشار ات کتابخانه ی فرهنگ

سلولی و مولکولی : لودیش ، کتاب دکتر عبادی از انتشارات پوران پژوهش ( 2 جلده و فقط مولکولیه ) که در صورت خوندن این کتاب ،سلولی رو از یه منبع دیگه باید بخونین مثه همون لودیش
کتاب تست سلولی مولکولی دکتر عبادی از انتشارات کتابخانه ی فرهنگ و یا و سوالات کنکور های گذشته از انتشارات خانه ی زیست ( که فقط خاص علومه )

واسه درسایی مثه میکروب که تو زیر گروه ژنتیک ضریب 2 داره یه بخونین و تستای سال های قبل از انتشارات خانه ی زیست بزنین ( در اصل باید جاوتز خونده شه که زیاده و خیلی وقت گیر )
بیوفیزیک که تو زیر گروه ژنتیک ضریب 1 داره اگه خواستین بخونیدش می تونین جز و ه بخونین یا بیوفیزیک انتشارات پوران پژوهش و تستای سال های قبل از انتشارات خانه ی زیست بزنین
( میکروب امسال خیلی تو رتبه تاثیر داشت )

در هر صورت می دونم که شماها همه مشتاق بهداشتین و ایشالا که همه با هم قبول میشین

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: alireza16

sepid saydam

New member
سلام
من ترم 4 بیوتکنولوژی رو تموم کردم ولی هنوز تصمیم نگرفتم چه رشته ای بخونم واسه ارشد
به همین خاطر فعلا میخوام پایه زبانو بیوشیمیو سلولی مولکولیمو قوی کنم( یعنی شروع کردم به خوندنشون) تا بعدا که تصمیمم قطعی شد درس اصلی رو شروع کنم
به ژنتیک علاقه دارم ولی با حرفای بعضیا که اینجا نوشتن در مورد آیندش نا امید میشم :sadsmiley:

mandy

New member
سلام یه پیشنهاد خیلی خوب دارم واست تا تصمیم نهایی رو بگیری. یه کتابی هست به اسم همراه ارشد از انتشارات خانه زیست شناسی من این کتابو دارم و کمکم کرد تا تصمیم بگیرم چی بخونم.توش تمام رشته های زیست شناسی رو تعریف کرده از سیر تا پیاز اون رشترو توضیح داده حتی موقعیت شغلیش اسم استادای ایرانیو نوشته تو اون رشته حتی رتبه بندی دانشگاهای خارج از کشور از نظر رشته ی مربوطرو نوشته.امسال سال اول چاپ این کتابه من تو نمایشگاه کتاب پیداش کردم طوری طراحی و دسته بندی شده که به همه سوالاتت جواب میده واقعا ارزش خوندن داره
سلام
من ترم 4 بیوتکنولوژی رو تموم کردم ولی هنوز تصمیم نگرفتم چه رشته ای بخونم واسه ارشد
به همین خاطر فعلا میخوام پایه زبانو بیوشیمیو سلولی مولکولیمو قوی کنم( یعنی شروع کردم به خوندنشون) تا بعدا که تصمیمم قطعی شد درس اصلی رو شروع کنم
به ژنتیک علاقه دارم ولی با حرفای بعضیا که اینجا نوشتن در مورد آیندش نا امید میشم :sadsmiley:

_30min_

New member
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺣﺎﻟﻢ ﺧﻮﺏ ﻧﺒﻮﺩ
ﻓﻘﻂ ﺗﻮﻧﺴﺘﻢ ﻧﮑﺘﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﻓﺼﻞ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻥ ﻧﻮﮐﻠﺌﯿﮏ ﺍﺳﯿﺪ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻡ

شقایق71

New member

این سرفصل های علومه : http://www.sanjeshserv.ir/data/file/t92sarfasl/sarfasl 1206.zip
این سرفصل های بهداشت: http://oloompezeshki.ir/sarfasl-azmoonha/92/genetics.zip

با توجه به این سرفصل ها شروع کنین به خوندن منابع درست

یه بار دیگه منابعی که قبولی های سال های قبل معرفی کردنو میگم که اگه فرد تازه واردی هم اومد بهش بگین بیاد تو این صفحه تا هی همش از هم نپرسین باید چیکار کنم و هی حرفای تکراری زده نشه تو تاپیکتون

برای بهداشت:

واسه ژنتیک : امری ( ترجمه یوسفیان رو دکتر مجتبی که دانشجوی دکترای ژنتیک پزشکی هستن تو انجمن پیشنهاد دادن ، اما اگه ترجمه های دیگه هم دارین فرقی نداره ، همونو بخونین ) و هزاره سوم
کتاب تست ژنتیک نجات مهدیه و آی کیو بی

بیوشیمی : کتاب دکتر احسانی از انتشارات پوران پژوهش یا جز و ه ی ایشون یا جز و ه ی دکتر جعفرنژاد ( بچه ها لطفا به یا توجه داشته باشین ! )
کتاب تست گنجینه ی تست های دکتر جعفرنژاد از انتشار ات کتابخانه ی فرهنگ

سلولی و مولکولی : لودیش ، کتاب دکتر عبادی از انتشارات پوران پژوهش ( 2 جلده و فقط مولکولیه ) الان انتشارات دانش عصر دو تا کتاب از ایشون داده که یکی سلولیه و یکی دیگه مولکولی
کتاب تست سلولی مولکولی دکتر عبادی از انتشارات کتابخانه ی فرهنگ و یا آی کیو بی ( بچه ها معتقدن آی کیو بی رو اعصابه با اشکالاتش ! اما در حال حاضز بعد انتشارات فرهنگ بهترین تست سلولیه موجود در بازاره !! )

واسه زبان : 504 ، essential words for the TOEFL و بعد لزگی

واسه علوم :

ژنتیک : کتاب از کلا سیک تا ژنومیک از دکتر حسن اکرمی و تست آی کیو بی یا سوالات کنکور های گذشته از انتشارات خانه ی زیست ( که فقط خاص علومه )

بیوشیمی : کتاب دکتر احسانی از انتشارات پوران پژوهش یا جز و ه ی ایشون یا جز و ه ی دکتر جعفرنژاد
کتاب تست گنجینه ی تست های دکتر جعفرنژاد از انتشار ات کتابخانه ی فرهنگ

سلولی و مولکولی : لودیش ، کتاب دکتر عبادی از انتشارات پوران پژوهش ( 2 جلده و فقط مولکولیه ) الان انتشارات دانش عصر دو تا کتاب از ایشون داده که یکی سلولیه و یکی دیگه مولکولی
کتاب تست سلولی مولکولی دکتر عبادی از انتشارات کتابخانه ی فرهنگ و یا آی کیو بی و سوالات کنکور های گذشته از انتشارات خانه ی زیست ( که فقط خاص علومه )

واسه درسایی مثه میکروب که تو زیر گروه ژنتیک ضریب 2 داره یه بخونین و تستای سال های قبل از انتشارات خانه ی زیست بزنین ( در اصل باید جاوتز خونده شه که زیاده و خیلی وقت گیر )
بیوفیزیک که تو زیر گروه ژنتیک ضریب 1 داره اگه خواستین بخونیدش بخونین و تستای سال های قبل از انتشارات خانه ی زیست بزنین
( میکروب امسال خیلی تو رتبه تاثیر داشت )

در هر صورت می دونم که شماها همه مشتاق بهداشتین و ایشالا که همه با هم قبول میشین
کــــــــــــــــــــارت درســـــــــــــــــــــــــــــــــــــته .خودمونی تر بگم دمــــــــــــــــــــــــــت گرم.انشالا حتما قبولی و نتیجه تلاشا و کمکهات رو میبینی.:smilies-azardl (113

parvaneh.g

New member
ژنتیک خوندم :smilies-azardl (181 به همراه زبان هنو سلولی و بیوشیمی رو شروع نکردم.نمتونم بیشتر از 5 ساعت بخونم.زود خسته می شششششششششششم

Maryam.A

Well-known member
عرض کنم خدمتتون امروز تعطیل بودم
بچه ها من باید آزمون داشته باشم تا درس بخونم
مثلأ بگن تا 20 از فلا فلان فلان ازمون دارید میترکونما
اما یجوریم
بیاید هممون یجا آزمون ثبت نام کنیم هرکی بگه کجا ثبت نام می کنه

sepid saydam

New member
سلام یه پیشنهاد خیلی خوب دارم واست تا تصمیم نهایی رو بگیری. یه کتابی هست به اسم همراه ارشد از انتشارات خانه زیست شناسی من این کتابو دارم و کمکم کرد تا تصمیم بگیرم چی بخونم.توش تمام رشته های زیست شناسی رو تعریف کرده از سیر تا پیاز اون رشترو توضیح داده حتی موقعیت شغلیش اسم استادای ایرانیو نوشته تو اون رشته حتی رتبه بندی دانشگاهای خارج از کشور از نظر رشته ی مربوطرو نوشته.امسال سال اول چاپ این کتابه من تو نمایشگاه کتاب پیداش کردم طوری طراحی و دسته بندی شده که به همه سوالاتت جواب میده واقعا ارزش خوندن داره
خیلی ممنون mandy ولی من خیلی مطالب درمورد رشته ها خوندم شما خودتون بعد خوندن این کتاب تصمیم گرفتین ژنتیک بخونین؟

Mrs.Pink

New member
عرض کنم خدمتتون امروز تعطیل بودم
بچه ها من باید آزمون داشته باشم تا درس بخونم
مثلأ بگن تا 20 از فلا فلان فلان ازمون دارید میترکونما
اما یجوریم
بیاید هممون یجا آزمون ثبت نام کنیم هرکی بگه کجا ثبت نام می کنه

مریم جون دقیییقا تمام چیزایی که گفتی,راجب منم صدق میکنه :'( امروز هیچچچچیم نخوندم

sepid saydam

New member
بچه ها اولای کتاب لنینجر ---> فصل 1 پایه های بیوشیمی مهمه؟! نه ازش سر در میارم نه هم میتونم ولش کنم

Maryam.A

Well-known member
بچه ها آزمونی نیست که از تابستون باشه
من بدون امتحان سختمه
کاش میشد معجزه شه

_30min_

New member
بچه ها اولای کتاب لنینجر ---> فصل 1 پایه های بیوشیمی مهمه؟! نه ازش سر در میارم نه هم میتونم ولش کنم
اینقدر رو بقیه درسا مسلطی که رفتی سراغ لنینجر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا خوششششششششششششششششششششششششششششششششششش به حالت

Ali94

New member
سلام دوستان ، منم عاشق ژنتیکم ، رشته فعلیم میکروبیولوژیه و برای مقطع بعدی قصد شرکت در آزمون ژنتیک رو دارم ، من تازه ترم 2 رو تموم کردم و از پاییز میرم ترم 3 به نظر شما از چه زمانی برای کنکور شروع کنم ، البته من کتاب بیوشیمی لنینجر رو تهیه کردم و قصد دارم در تابستون مطالعه کلی روش انجام بدم ... ممنون میشم منوراهنمایی کنید

Maryam.A

Well-known member
سلام دوستان ، منم عاشق ژنتیکم ، رشته فعلیم میکروبیولوژیه و برای مقطع بعدی قصد شرکت در آزمون ژنتیک رو دارم ، من تازه ترم 2 رو تموم کردم و از پاییز میرم ترم 3 به نظر شما از چه زمانی برای کنکور شروع کنم ، البته من کتاب بیوشیمی لنینجر رو تهیه کردم و قصد دارم در تابستون مطالعه کلی روش انجام بدم ... ممنون میشم منوراهنمایی کنید

سلام آقا علی شبتون بخیر
به نظر من در حال حاضر شروع کنید بطور پیوسته زبان بخونید و حسابی تقویتش کنید
همراه با هر درسی مثل بیوشیمی ژنتیک سلولی و مولکولی کتاب بخونید این بزرگترین کاریه که می تونید انجام بدید
موفق باشید

reza iravani

New member
کتاب امری ترجمه دلویی رفرنسه اما ترجمش خیلییییییییی بده اصلا نمیفهمی واقعا اذیت میشی من ترجمه دکتر محمد خلج کندری دکتر علی آهنی و دکنر محمد تقی اکبری انتشارات اندیشه رفیع رو دارم از استادم که پرسیدم گفت از بقیه ترجمه ها بهتره بازم با خودته من خودم اول از ترجمه ای که گفتم یه دور میخونم که بفهمم چی گفته بعدش میرم ترجمه دلویی رو میخونم !!!فکر کنم اینطوری خوبه اما باز بقیه هم نظر بدن ببینیم چی میگن
فک کنم ترجمه دکتر نصیری از همه بهتره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا