روان شناسی از دوربین سینما

fanoosi

New member
بچه ها این فیلم ها رو اینجا معرفی می کنید خودمون باید پیدا و دانلود کنیم....
من تا حالا خیلی اهل فیلم دیدن نبودم .... گیجم یکم.... تازه کلی از حرف های شما رو هم نمی فهمم متاسفانه:smiliess (12):

سلام قاصدک جونم
خوبی؟
هر جای حرفهامون رو متوجه نمیشی اینجا بگو تا برات توضیح بدیم...باشه؟

fanoosi

New member

دیروز دیدمش, فیلم کسل کننده ای بود, مدام چک می کردم که چقدرش مونده و زودتر تموم بشه, به کسی که روان شناسی نخونده و علاقه نداره هیچ وقت توصیه اش نمی کنم اما بالعکس برای رشته ما فوق العاده جای تحلیل داشت مخصوصا قسمتهای آخر فیلم که بیماریش بیشتر عود کرده بود.
بعضی قسمتهاش خیلی جالب بود, مثلا اون جایی که دوستش یکی از 12 تا نخودفرنگی تو بشقابش رو برداشت و خورد
و اینکه مطابق خصوصیاتی که از این بیماری می دونیم, بیمار به اختلال خودش آگاه هست (جایی که به همسرش می گفت یه فکرهایی تو سرم میاد که می ترسم دیوونه بشم)
اینکه مشکلش از کودکیش و از تفکراتی که مادرش تو کله اش فرو کرده بود ناشی می شد, اینکه "تو امن نیستی" و یا هجی کردن کلمه "قرنطینه" می شد دید که برای محافظت از خودش و پوشوندن ضعف هاش از یه نقاب قدرت استفاده می کرد.
و نقش خانواده تو درمان و بهبود بیماریها (جایی که قرار بود محاکمه بشه و اون خانمی که قبلا دوسش داشت اومد از اون وضع فجیع درش آورد, هرچند موقت ولی نشون دهنده ی موثر بودنش بود و وقتی که باهمسرش زندگی می کرد, بیماریش انقدر شدید نبود). تو فیلم ذهن زیبا که فیلم مورد علاقه منه هم نقش فوق العاااااااااااده ی همسرش بود که نجاتش داد, یه بیمار اسکیزوفرن رو باهمه ی خطرهاش تحمل کرد و یه نابغه رو به دانشگاه و زندگی عادیش برگردوند! خیلی جالب بود. و اونچه که تو هر دوتای این فیلم ها برام مهمه اینه که هردوشون واقعی هستند.
من چندین سال با یه همچین فردی (البته نه به این شدت) کار می کردم, دقیقا جمله ای که تو فیلم میگه : "کارگرها منتظر تصمیم تو هستند" اونجا صادق بود, به خاطر وسواس زیاد مدیرمسئولمون ما عملا وقتی حضور نداشتند فلج بودیم, و باید همه چی مو به مو به میل ایشون بود و هر کاری که کسی با فکر خودش انجام می داد از نظر ایشون رد بود با اینکه خیلی تاکید داشتند از خودتون خلاقیت به خرج بدید و همش وابسته به من نباشید, اما عملا نمی شد این کار رو انجام داد, کمتر کسی که باهاش به مشکل می خورد من بودم چون تقریبا می تونستم چی می خواد و سعی می کردم همونطوری عمل کنم (البته خودمم کم وسواس فکری ندارم :25r30wi:)
[/SIZE][/FONT]

کاملا باهات موافقم....ممنون که وقت گذاشتی دیدی و اینجا نظرت رو گفتی...
آره اون نخود فرنگیه خیلی جالب بود...وقتی ترتیبشون ریخت به هم دیگه لب به غذا نزد بیچاره!
پس بگووووو....من این فیلم رو با همسرم دیدم...اصلا خوشش نیومده بود...میگفت این چیه گذاشتی؟!!فیلم قشنگتر نداشتی؟!
گفتم بابا طرف وسواس داره ببییییییییییییییییین!!!(حواسم نبود که چون به رشته اش مربوط نیست براش جالب نخواهد بود!!):25r30wi:چه زجری کشیده طفلک!!:25r30wi:
وسواس هم از اون دردهاست که امیدوارم گرگ بیابون هم نگیره چون ناهمخوان با خود هست و فرد اضطراب میگیره و غیرطبیعی بودن عملش رو میفهمه خیلی عذاب میکشه...
این اختلال های شخصیت رو دیدی بقیه رو چه جوری به هم می ریزن اون وقت خودشون آخ نمیگن؟!!فکر میکنند سالم ترین آدمهای روی زمینند!!:motat:

fanoosi

New member
راستی راوی جون....فکر کنم درست شد با پرشین گیگ...
فیلم برفی رو با یه نرم افزار که به زودی میذارم اینجا برای دانلود چند قسمت کردم....حجم فیلم 1 گیگ و خرده ای هستش... 6 قسمت شد که پنج تای اول هر کدوم 200 مگابایته و قسمت آخرش هم 42 مگابایت هستش...
این نرم افزار که باهاش فیلم رو چند تیکه کردم یا نرم افزارهای مشابه اش رو اگه داشته باشی میتونی بعد از دانلود تمام پارتهای فیلم با نرم افزار جوین کنی یا بهم بچسبونی و بعد با خیال راحت فیلم رو ببینی...
http://fanoosi70.persiangig.com/Barfi.A.2012.BluRay.720p.mkv.001

http://fanoosi70.persiangig.com/Barfi.A.2012.BluRay.720p.mkv.002
http://fanoosi70.persiangig.com/Barfi.A.2012.BluRay.720p.mkv.003
http://fanoosi70.persiangig.com/Barfi.A.2012.BluRay.720p.mkv.004
http://fanoosi70.persiangig.com/Barfi.A.2012.BluRay.720p.mkv.005
http://fanoosi70.persiangig.com/Barfi.A.2012.BluRay.720p.mkv.006
بچه ها امتحان کنید و بهم خبر بدین لطفا...

راستی اینم زیرنویسش:
باید روش کلیک راست کنید و بعد سیو لینک از رو کلیک کنید
http://fanoosi70.persiangig.com/Barfi! - Blu-Ray - 720p-dinaa.edited.srt

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
بچه ها لینک دانلود مستقیم بقیه ی پارت ها رو هم گذاشتم براتون
صفحه ی قبل هستش
http://olumpezeshki.ir/forum/thread7135-18.html
راوی جونم
امکانش هست این لینکهای دانلود رو ببریم صفحه ی اول که گم نشه و همه راحت پیداش کنند و دانلود کنند؟

fanoosi

New member

آره عزیزم, دستت درد نکنه واقعا.
داره دانلود می شه
تو کی وقت کردی 200 مگ آپلود کردی؟؟؟
اگه سرعتت انقد بالاست من چمدونامو پر دی وی دی خام کنم بیام خونه شما فیلم دانلود کنم
94919_shopping.gif

خواهش میکنم عزیزم
قابل شما رو نداشت....ببخشید دیر شد یه کم...
سرعتم بدک نیست....تشریف بیار در خدمتیم....تازه برات خورشت مرغ با بادمجان هم درست میکنم:28:

fanoosi

New member
بچه ها دانلود نرم افزار FFSJ: The Fastest File Splitter and Joiner تو این صفحه اس:
FFSJ: The Fastest File Splitter and Joiner
این نرم افزار برای تکه تکه کردن یا به هم پیوستن فایل هاست...خیلی محشره
اگه برای دانلودش مشکلی داشتید حتما اطلاع بدین...

fanoosi

New member

fanoosi

New member

واقعا ممنون
چطوری اینقدر سریع آخه؟؟؟؟؟؟؟
همین الان می برمش صفحه اول

مگه خیلی سریع بود؟!!!:21:
اخه قبلا از این کارا نکردم..نمیدونم چقدر باید طول بکشه!!:smilies:
ممنووووووووووووووون راوی جونم:thanks:
منم الان زیرنویس رو به همون پست خودم اضافه میکنم....بی زحمت زیرنویس رو هم ببر صفحه اول..:riz304:

fanoosi

New member
بردمش صفحه اول فانوسی
نمی دونم چرا خیلی وقته نمی تونم عکس بذارم, وگرنه عکسشم می ذاشتم

دستت درد نکنه عزیزم
ببین این لینکها برای عکسش خوبه؟
آپلودشون کردم این عکسهارو....

دوستای عزیزم
برای دانلود فیلم برفی به صفحه ی اول یا صفحه ی 18 ام همین تاپیک مراجعه کنید....

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
آقا گفتم بی انصافیه تشکر نکنم!

من تاپیکتون رو دنبال می کنم، خیلی عالیه، از فیلمهایی که می تونم دانلود کنم، واقعا لذت بردم، دست همگی درد نکنه،

برفی رو هم امشب می ذارم دانلود شه!

rawy

New member
راستی فانوسی فیلم Black Swan رو دیدی؟
همین ناتالی پورتمن بازی کرده که تو حرفه ای کوچولو بوده
این فیلم هم سرشار از اختلالاته روانیه گویا که من دارمش و هنوز ندیدمش
و همینطور فیلم Fight Club

آخرین ویرایش:

mj1919

New member

اختیار دارید شما که حرفه ای هستید در این زمینه دیگه (لئون) :tonguesmiley:
فیلمشو دوس دارم, مخصوصا خود ژان رنو رو

بسی خواهش می کنم!

من با توجه به بعضی پستها یک لیست از فیلم های روانشناسی داشتم که از اینور و اونور جمع کرده بودم، این:

فیلمهای روانشناسانه
k pax
sybil
black swan
teh aviator
quil
hystera2011
the reader
shutter island
ptsd
dangerous method
rain man
experiment
psychose

(اکثرشو ندیدم)

ولی این لیستهای شما خیلی کامله، همینطوری راجع به فیلم ها و لینک دانلود ها ادامه بدید، من مشتاقانه دنبال می کنم.

mj1919

New member

جسارتا منم در این مورد نظر بدم! :whistle:

هر دوتای این فیلم ها عالی بودند،
توی فایت کلاب، دوتا مورد از تاثیر گذاری روی ضمیر ناخودآگاه با استفاده از تک فریم(یک فریم از 24 فریم)، داره، هرکسی پیدا کرد ! خیلی تیز بینه!

بلک سوان هم بشدت زیبا بود، به قول شما روانشناسها گمونم اختلال چند شخصیتی داشت!

ghasedak69

New member
ممنووووووووووووووووووووووووون راوی عزیزم:riz304:
بالاخره قسمت دومش رو دیدم...:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:

ghasedak69

New member
راوی و فانوووسی شما خیلی حرفه ای هستید در این زمینه ها بهتون تبرییییییییییییییییییییییییییییییک می گم ...:applause::applause::applause:

fanoosi

New member
آقا گفتم بی انصافیه تشکر نکنم!

من تاپیکتون رو دنبال می کنم، خیلی عالیه، از فیلمهایی که می تونم دانلود کنم، واقعا لذت بردم، دست همگی درد نکنه،

برفی رو هم امشب می ذارم دانلود شه!

خواهش میکنم
خوشحال میشیم وقتی فیلم رو دیدید همینجا نظرتون رو اعلام کنید....

fanoosi

New member

اسمشو شنیدم قبلا....چند بار هم تلاش کردم دانلود کنم منتها لینک دانلود براش پیدا نکردم...
بازم میگردم اگه شد دانلود میکنم
(همین ناتالی پورتمن بازی کرده که تو حرفه ای کوچولو بوده)...متوجه نشدم منظورت از این جمله چیه عزیزم...
فایت کلاب رو دیدم خیلییییییییییییی محشرهههههه....برد پیت خوب بازی کرده...
واقعا فیلمش رو حرفه ای ساختن ها!

rawy

New member
اسمشو شنیدم قبلا....چند بار هم تلاش کردم دانلود کنم منتها لینک دانلود براش پیدا نکردم...
بازم میگردم اگه شد دانلود میکنم
(همین ناتالی پورتمن بازی کرده که تو حرفه ای کوچولو بوده)...متوجه نشدم منظورت از این جمله چیه عزیزم...
فایت کلاب رو دیدم خیلییییییییییییی محشرهههههه....برد پیت خوب بازی کرده...
واقعا فیلمش رو حرفه ای ساختن ها!

فانوسی جان تصویر آواتار ایشون "mj1919"
تصویر ژان رنو هست, بازیگر نقش اول فیلم "لئون یا حرفه ای" که ناتالی پورتمن تو اون فیلم حدودا 12-13 ساله است به نظرم
که بعدا تو فیلم Black Swan
بازی کرده

rawy

New member
جسارتا منم در این مورد نظر بدم! :whistle:

هر دوتای این فیلم ها عالی بودند،
توی فایت کلاب، دوتا مورد از تاثیر گذاری روی ضمیر ناخودآگاه با استفاده از تک فریم(یک فریم از 24 فریم)، داره، هرکسی پیدا کرد ! خیلی تیز بینه!

بلک سوان هم بشدت زیبا بود، به قول شما روانشناسها گمونم اختلال چند شخصیتی داشت!

:21: من این فیلمو ندیدم و متوجه فرمایش شما نشدم, اگه وقتی دیدمش پیداش کردم حتما اطلاع می دم و اگه پیدا نکردم شما بگید چی بوده
در مورد Black Swan هم که بهتره بگید چه اختلالی توش نیست, تو لیستی که توی اولین پست تاپیک گذاشتم رو اگه نگاه کنید تو اختلالات تغذیه ای, تجزیه ای, وسواس, اسکیزوفرنی, اختلال شخصیت مرزی, اسمش هست.

آخرین ویرایش:
بالا