72 لایک برای ختم قرآن انجمنی به مناسبت 72 شهید کربلا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Haydi

New member
67209674985815566214.jpg

نوتر

New member
خب!
خب دیگه آوا خانم ظاهرا فقط 41 نفر میخان تو ختم قران این دوره شرکت کنن.:New (6): چون فقط 40 نفر لایک کردند که با خودم میشیم 41 نفر.:bunnyearsmiley:

ضمنا این تاپیک که مربوط به قرآنه جالبه بدونید به ازای هر پستی که افراد گذاشتند میانگین 15 تا لایک خورده.

AWWA

New member
خب!
خب دیگه آوا خانم ظاهرا فقط 41 نفر میخان تو ختم قران این دوره شرکت کنن.:New (6): چون فقط 40 نفر لایک کردند که با خودم میشیم 41 نفر.:bunnyearsmiley:

ضمنا این تاپیک که مربوط به قرآنه جالبه بدونید به ازای هر پستی که افراد گذاشتند میانگین 15 تا لایک خورده.

گر صبر کنی زغوره حلوا سازی:idea_majidonline: اکثر بچه هایی که تو ختم قرآن انجمنی شرکت کردن منتظر ختم بعدی هستن و بهم پیام میدن که برای ختم بعدی هم خبرشون کنم. اونجا تعداد افراد به 77 نفر رسیده . مطمئنم که خیلیاشون از این تاپیک خبرندارن-چون کم به سایت سر میزنن- والا حتما اعلام آمادگی میکردن. 72 نفر اولی که اینجا اعلام آمادگی میکنن رو خدا خودش انتخاب می کنه چون واقعا سعادت میخواد تو این ختم بودن.

آخرین ویرایش:

ghazal26

New member
با تو گر خواهي سخن گويد خدا، قرآن بخوان
تا شود روح تو با حق آشنا، قرآن بخوان

اي بشر، ياد خدا آرامش دل مي دهد
دردمندان را بود قرآن دوا، قرآن بخوان

دام ها گسترده شيطان در مسير عمر تو
تا كه ايمن باشي از اين دام ها، قرآن بخوان

"رتل القرآن ترتيلا" نداي رحمت است
مي دهد قرآن به جان و دل صفا، قرآن بخوان

عترت احمد ز قرآن نمي گردد جدا
تا بيابي معني اين نكته را، قرآن بخوان

گفت پيغمبر كه بي دين است هر كس بي حياست
تا شود روح تو پابند حيا، قرآن بخوان

اي كه روحت سخت پا بند غم دنيا شده
مي كند قرآن تو را از غم رها، قرآن بخوان

بر گرفته شده از كتاب گلچين احمدي - جلد سوم
نوشته ذبيح الله گرجي

نوتر عزيز و آواي قشنگم ممنون بابت تاپيكهاي مفيدتون بي صبرانه منتظر اعلام ختم بعدي هستيم... به اميد روزي كه قرآن ديگه بين ما غريب نباشه..

ghazal26

New member
صلوات يادم رفت ببخشيد...

رب صل علي محمد نبي رحمه و صل علي علي ابن ابيطالب و فاطمه الزهرا سيده النساء العالمين ... الهم صل علي محمد و علي اهل بيته...

majede

New member
این گلا رو گزاشتم تاپیک خوشبوتر بشه...تقدیم به همه تون
166936_788.jpg

varia

Well-known member
آواجان يادت نره ها سهم ما دوبرابر باشه(من و دوستم)
سهم خودمو از ختم آينده، ثوابشو تقديم ميكنم به يه آدم خوب هرچند نيازي به ثوابش نداشته باشه چون دختر گلي مثه شما داره.

AWWA

New member
آواجان يادت نره ها سهم ما دوبرابر باشه(من و دوستم)
سهم خودمو از ختم آينده، ثوابشو تقديم ميكنم به يه آدم خوب هرچند نيازي به ثوابش نداشته باشه چون دختر گلي مثه شما داره.

سلام علی آقا حتما....شرمنده میکنین خوبی و گلی تماما از خودتونه:riz304:راستی علی آقا صلوات یادتون رفت اینجا هرکی میاد بدون صلوات حق نداره بره بیرون:tonguesmiley:
(البته صاحب تاپیک آقای نوتر هستن ولی با اجازشون منم کمک میکنم. )

varia

Well-known member

سلام علی آقا حتما....شرمنده میکنین خوبی و گلی تماما از خودتونه:riz304:راستی علی آقا صلوات یادتون رفت اینجا هرکی میاد بدون صلوات حق نداره بره بیرون:tonguesmiley:
(البته صاحب تاپیک آقای نوتر هستن ولی با اجازشون منم کمک میکنم. )

صلوات فرستادم متوجه نبودم بايد تايپشم كنم : الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم اجمعين

ba ba barghi

Well-known member
اوا جان ،منم یادت نره !!البته اگه بعدا قرعه کشی نکنی و سهممو ازم نگیری!!:sad:
الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم اجمعين

aManofDetail

New member
سلام.اگ میشه اسم منو از قرعه کشی بذارین بیرون من نمیتونم برسم شرمنده همتون میشم:dadad4::14::1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t

AWWA

New member
اوا جان ،منم یادت نره !!البته اگه بعدا قرعه کشی نکنی و سهممو ازم نگیری!!:sad:
الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم اجمعين
سلام برقی جان:28:...نترس این دفه تعداد ثابت خواهد بود و از کسی سهمش گرفته نمیشه، مگه این که خودش فرصت نکنه و به کس دیگه ای واگذار کنه

سلام.اگ میشه اسم منو از قرعه کشی بذارین بیرون من نمیتونم برسم شرمنده همتون میشم:

سلام آقا رضا...اینجا با ختم قبلیمون یه خرده متفاوته و سهم فقط به کسایی داده میشه که همینجا اعلام آمادگی کردن:auizz3ffy9vla57584x (ولی اینم بگما اگه کسی پیوسته بخونه ،یه حزب، کمتر از یه ربع وقت میبره ...یعنی زیادم وقت گیر نیست.)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا