ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Haydi

New member
مثله اینکه من خییییییییییییییلی دیر رسیدم:((
:14::dadad4:

sakar

New member
سلام
منم سهممو خوندم خدا از هممون قبول کنه و مارو به راه راست هدایت کنه

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ ﴿١٨٥﴾
هر كسى مرگ را مى‏چشد ؛ و بدون ترديد روز قيامت پاداش‏هايتان به طور كامل به شما داده مى‏شود . پس هر كه را از آتش دور دارند و به بهشت درآورند مسلماً كامياب شده است ؛ و زندگى اين دنيا جز كالاى فريبنده نيست .«185»

رَبَّنَا إِنَّنَا سَمِعْنَا مُنَادِيًا يُنَادِي لِلْإِيمَانِ أَنْ آمِنُوا بِرَبِّكُمْ فَآمَنَّا ۚ رَبَّنَا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَكَفِّرْ عَنَّا سَيِّئَاتِنَا وَتَوَفَّنَا مَعَ الْأَبْرَارِ ﴿١٩٣﴾ رَبَّنَا وَآتِنَا مَا وَعَدْتَنَا عَلَىٰ رُسُلِكَ وَلَا تُخْزِنَا يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۗ إِنَّكَ لَا تُخْلِفُ الْمِيعَادَ ﴿١٩٤﴾
اى پروردگار ما بى‏ترديد ما [صداى] ندا دهنده‏اى را شنيديم [كه مردم را] به ايمان فرا مى‏خواند كه به پروردگارتان ايمان آوريد . پس ما ايمان آورديم . اى پروردگار ما! گناهان ما را بيامرز ، و بدى‏هايمان را از ما محو كن ، و ما را در زمره نيكوكاران بميران .«193» اى پروردگار ما ! آنچه را كه به وسيله فرستادگانت به ما وعده داده‏اى به ما عطا فرما و روز قيامت ، ما را رسوا و خوار مكن ؛ زيرا تو خلف وعده نمى‏كنى ؟«194»

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿٢٠٠﴾
اى اهل ايمان ! [در برابر حوادث] شكيبايى كنيد ، و ديگران را هم به شكيبايى واداريد ، و با يكديگر [چه در حال آسايش چه در بلا و گرفتارى] پيوند و ارتباط برقرار كنيد و از خدا پروا نماييد تا[بر موانع راه سعادت] پيروز شويد .«200

mahsa.

New member
آیات 82تا 109سوره مائده من سهمم و خوندم
اوای من اگه قرار با معنی بخونیم بگو تا معنیشم بخونم .
خدا از سر تقصیرات هممون به حق صاحبان اعیاد شعبانیه بگذره الهی آمین.

nanaz

New member
سلام
قبول باشه
منم میخوام توی این ختم شریک باشم. لطفا بهم بگید کجا را بخونم. تشکر:riz304:

AWWA

New member
مثله اینکه من خییییییییییییییلی دیر رسیدم:((
:14::dadad4:
سلام عزیزم..دیر نیست خوش اومدی:rose: یه حزب رو دلآرام جون لطف کردن هدیه دادن به شما.حزب 2 از جزء16(آیه 22 سوره مریم تا اول سوره طه)...تا 3تیر برای خوندن وقت هست.

سلام
قبول باشه
منم میخوام توی این ختم شریک باشم. لطفا بهم بگید کجا را بخونم. تشکر::

سلام ناناز جون خوش اومدی:rose: برای شما هم آقای رحیمی یه حزبشونو هدیه دادن.حزب 2 از جزء27(آیه 26 سوره نجم تا اول سوره الرحمن)
تو این لینکم میتونین لیست افراد و حزبهارو ببینین...لطفا بعد از تموم شدن قرائتتون بهم خبر بدین ممنون.

http://olumpezeshki.ir/forum/thread6798-34.html

AWWA

New member
سلام
منم سهممو خوندم خدا از هممون قبول کنه و مارو به راه راست هدایت کنه

.«200[/COLOR]
قبول باشه ساکار جون....مرسی که این آیات زیبا رو برای ماهم یادآوری کردی....درمورد دعاهم آمین

آیات 82تا 109سوره مائده من سهمم و خوندم
اوای من اگه قرار با معنی بخونیم بگو تا معنیشم بخونم .
خدا از سر تقصیرات هممون به حق صاحبان اعیاد شعبانیه بگذره الهی آمین.

آمین....قبول باشه مهسا جون...اگه از روی متن عربی معنیشو متوجه میشی که نیازی نیست ولی اگه بعضی آیاتو معنیشونو نمیدونی فارسیشونم بخون...مرسی گلم

mahsa.

New member

آمین....قبول باشه مهسا جون...اگه از روی متن عربی معنیشو متوجه میشی که نیازی نیست ولی اگه بعضی آیاتو معنیشونو نمیدونی فارسیشونم بخون...مرسی گلم
کار ازمحکم کاری عیب نمیکنه میخونم.........
اوا جان تقبل الله....

nanaz

New member

سلام ناناز جون خوش اومدی:rose: برای شما هم آقای رحیمی یه حزبشونو هدیه دادن.حزب 2 از جزء27(آیه 26 سوره نجم تا اول سوره الرحمن)
تو این لینکم میتونین لیست افراد و حزبهارو ببینین...لطفا بعد از تموم شدن قرائتتون بهم خبر بدین ممنون.

http://olumpezeshki.ir/forum/thread6798-34.html

ممنون از شما و آقای رحیمی . چشم خبر میدم .

Haydi

New member

سلام عزیزم..دیر نیست خوش اومدی:rose: یه حزب رو دلآرام جون لطف کردن هدیه دادن به شما.حزب 2 از جزء16(آیه 22 سوره مریم تا اول سوره طه)...تا 3تیر برای خوندن وقت هست.

خیلی ممنون واقعا لطف کردی:))
دست دلارام جونم درد نکنه :rose:

patris

New member
من سهممو خوندم
خدا از همه قبول کنه
التماس دعا از همه:riz304:

AWWA

New member
سلام لطفا به منم سهم بدید

سلام
منم هستم, لطفا به منم سهم بدید.
ممنون

سلام دوستای خوبم...خوش اومدین...از دو تا از بچه ها خواستم یه حزبشونو بدن تا شما هم تو جمعمون باشین ...جواب که دادن حتما بهتون اطلاع میدم:rose:
یکیشونم پرستار مهربون هست... مثل اینکه سهمشو ندیده هنوز:))

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
81192161882947027241.jpg

امیرالمومنین امام علی علیه السلام :

دو چیز است که قدر و قیمتشان را نمی شناسند مگر کسی که آنها را از دست بدهد یکی جوانی و دیگری عافیت و تندرستی است.

روز جوان مبارک​

negar91

New member
آواجان یه خواهش یه خانم مسنی هست که من واسشون جریان این ختم قران های دسته جمعی مونو تعریف کردم ایشون یه حاجتی دارن از من خواستن که توی ختم قران بعدیمون اگه امکانش باشه یه قسمتی هم واسه ایشون در نظر بگیریم

Boloor

New member

سلام دوستای خوبم...خوش اومدین...از دو تا از بچه ها خواستم یه حزبشونو بدن تا شما هم تو جمعمون باشین ...جواب که دادن حتما بهتون اطلاع میدم:rose:
یکیشونم پرستار مهربون هست... مثل اینکه سهمشو ندیده هنوز:))

خیلی ممنون آوا جان و ممنون از بچه هایی که به ما هم سهم دادن. :riz304:
منم زود میخونم و بهتون خبر میدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا