زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
راوی جوونم مرسی از توضیحات کاملت و وقتی که برام گذاشتی....
جعبه لایتنر دارم موقع دبیرستان خریدم طریقه ی استفادش رو هم بلدم فقط تا الان ازش زیاد استفاده نکردم.
یعنی تنبلم؟؟؟!!!!:21::14:
نه عزیزم, یعنی یه جواهر داشتی که تا حالا ننداختیش
الان بندازش :p

rawy

New member
ممنونم عزیزم از اینکه گفتین درصدما خیلی بد نیست اینجوری دیگه پس رتبه یک سال اینده خوددددددددددددمم(خیلی پرویم نه؟؟این اعتماد بنفسم....)
ممنونم ازفایلی که گذاشتین و هم از توصیه ی مادرانه, خواهرانه, دخترخاله گانه, دوستانه و ... :(40):
خداحافظ و روز خوش عزیزم

خواهش می کنم
اقلا از درصدای من که بهتره
ایشالااااااااا یعنی باید رتبه 1 امسال می بودی اگه بیشتر تلاش می کردی
بی زحمت یکم اونورتر بشین منم تو رتبه یک جا بشم, منم می خوام :28:
بازم خواهش

parand

Well-known member

نه عزیزم, یعنی یه جواهر داشتی که تا حالا ننداختیش
الان بندازش :p
راوی جونم یعنی رو هر فیش یه نکته بنویسم مثل لغت زبان و هر روز خونه ها رو طبق دستور العمل بخونم و جابه جا کنم؟؟؟؟؟؟؟

rawy

New member
راوی جونم یعنی رو هر فیش یه نکته بنویسم مثل لغت زبان و هر روز خونه ها رو طبق دستور العمل بخونم و جابه جا کنم؟؟؟؟؟؟؟

دقیقا, هرچی فیش هایی که می نویسی نکته کوچیک و کوتاهتری توش باشه, تضمین محکم تری برای یادآوری بهتر داره.
البته تو درس های ما بعضی وقتا واقعا نمی شه و بعضی از فیش های من کلی نکته توش هست, اما در عمل موقع مرور به مشکل برمیخورم, در اون صورت باید فیش های بیشتری بنویسی که من برای کاپلان این کار رو کردم, برای فصل اضطرابی تقریبا 250 تا فیش نوشتم.
اما قاعده اش اینه که سوال می تونه هرچقدر طولانی باشه, اما جواب ترجیحا یک کلمه ای

parand

Well-known member

دقیقا, هرچی فیش هایی که می نویسی نکته کوچیک و کوتاهتری توش باشه, تضمین محکم تری برای یادآوری بهتر داره.
البته تو درس های ما بعضی وقتا واقعا نمی شه و بعضی از فیش های من کلی نکته توش هست, اما در عمل موقع مرور به مشکل برمیخورم, در اون صورت باید فیش های بیشتری بنویسی که من برای کاپلان این کار رو کردم, برای فصل اضطرابی تقریبا 250 تا فیش نوشتم.
اما قاعده اش اینه که سوال می تونه هرچقدر طولانی باشه, اما جواب ترجیحا یک کلمه ای
مرسی راوی جونم از توضیحات کاملت:thanks:

bittta

New member
salam rawy junam mage to emsal dobare mikhay vase arshad bekhuni aziiiiiiiiiiiiiiiiizaaaaaaaaaaaaaaaam???:rolleyessmileyanim:

rawy

New member
salam rawy junam mage to emsal dobare mikhay vase arshad bekhuni aziiiiiiiiiiiiiiiiizaaaaaaaaaaaaaaaam???:rolleyessmileyanim:

سلام بیتا جون خوبی؟
اول غر بزنم که خیلی کم میای هاااااااااا :smiliess (7):
حالا ما پر روییم شما باید به رومون بیاری؟ نه این درسته؟
خو چی کار کنم پس؟
من مثل آقای محسن رضایی (با احترام) دائم الکاندیدم :25r30wi:

bittta

New member
...:4d564ad6::thanks:ghorboooonet beram man duste khubam ..chand ruze internetam ghat bud natunestam biam azizam ...ama rawy jun ishalla emsal ghabuli azizam ,,

rawy

New member
اسم کتاب ها ::smilies-azardl (181
دین و معنویت در روان درمانی و مشاوره ، رویکرد آدلری با تاکید بر روان درمانی و مشاوره با مسلمانان
(من عاشق آدلرم.... نمی دونم چرا اینقدر دوسش دارم :(40):)
کتاب دیگه هم :
راهنمای درمان اهمال کاری (رویکرد شناختی رفتاری)

منم عااااااااااااشق آدلرم :heart:
اصلا روانشناسی پایه اش از آدلره که نصف نظریاتش رو فروید برداشته به نام خودش کرده
البته در نبوغ فروید هیچ بحثی ندارم
اما نظریه آدلر رو به عنوان یک نظریه جامع و کاملی که تقریبا تمام نظریات بعدش براساس اون بوده میشه پذیرفت, اصلا همین ترتیب تولدش رو ببیییییییین, آدم کیف می کنه :14:

rawy

New member
...:thanks:ghorboooonet beram man duste khubam ..chand ruze internetam ghat bud natunestam biam azizam ...ama rawy jun ishalla emsal ghabuli azizam ,,
خب الان دیگه درست شد؟ دیگه هستی؟ ما کلی برنامه داریما کوشی پس؟ بیاین دیگه, پنجشنبه قراره کتاب مامان و معنی زندگی رو خونده باشیم و درموردش حرف بزنیم
خیلیییییییییی بعیده, در واقع اگه بخوام به این امید بمونم خودمو گول زدم
ولی شاید باورت نشه, حقیقتا دلم نمی خواد جایی به جز انستیتو برم :14: (رام هم نمی دن که برم البته :25r30wi:)
باز هم ولی سوای همه ی این قضایا, این موضوع رو به همه ی دوستای عزیز دارم میگم
چه قبول بشیم چه نشیم باید خودمونو آماده کنیم, مخصوصا اونهایی که قبول می شن سه ماه بیشتر وقت ندارند برای اینکه دانشجوی دانشگاههایی باشند که قراره توی آمار پوستشون کنده بشه و توی زبان منابع لاتین رو بخونن.
اتفاقا مخصوصا برای قبولی ها یک روز هم دیرتر شروع کردن به نظر من به ضرر خودشونه توی دانشگاه
می شه به این امید خوند, تا نتیجه ها بیاد, بعد که اومد اونایی که ایشالا دانشجو هستن که راهشون معلومه, بقیه هم ادامه می دن تا کنکور :dadad4:

fanoosi

New member
سلااام سلااام سلااام دوستای گل و مهربون خودم ببخشید که کم میام دلیلشو بهتون میگم ولی بعدا . خیلی خوشحالم با شماها اشنا شدم ،دوست خوب اینروزا کمیاب و گرانبهاست که خدا شکر خدا به من کلیییی دوست خوب داده . ممنونم بابت اینکه فراموشم نکردین منم خیلی دلم براتون تنگ شده بود . فانوسی جون لطف کردن به من اس ام اس زدن .
دوستای گلم امیدوارم هرچه زودتر کسالت برطرف بشه و همگی خوب و سلامت و شاد باشید
ایلین قاصدک راوی یزدان مصفا ایناز ۱۲۳ پرند و فانوسی جونم دلم برای همگی شما تنگ شده  

سلام الی جونم
خوبی؟...بیشتر بیا نبودت حس میشه دوست خوبم...
راستی دلیلش انشالله خیره دیگه؟!:smiliess (3):
(امروز سرعت نتم خیلی پایین بود الان 20 صفحه عقبم!!)

rawy

New member
سلاااااااااام فانوووووووسی جونم خوبی؟؟؟
693919_smileyhug.gif

چطوری؟ حالت خوبه؟

fanoosi

New member

سلااااااااام عزییییییییییییزم
چطوری خوبی؟
بهتر شدی؟
د ک ت ر رفتی؟
دلم برات یه ذره شده بود

سلام عزیزم
خداروشکر...هنوز همونطوریم...امروز صبح رفتم د ک ت ر:sarma:
منم همش به یادتم...دل به دل اتوبان داره:heart:

ainazhz

New member
شاکرای اینجانب
ابتذا به افتخارم یه دست مرتب البته سوت و جیغ و هوراااااا فراموش نشود
متشکرم

زبان 0
اسیب روانی 57.7
عمومی 31.1
شخصیت 43.3
امار 45
رواندرمانی 33.3
فیزیولوؤیک63.3
ر.انسنجی30
بالینی 31.1

الفرررررررررراااااارررررررر:smiliess (8): :4d564ad6:

درصدات خوبه اما کاش زبان میزدیییییییی

ainazhz

New member

منم عااااااااااااشق آدلرم :heart:
اصلا روانشناسی پایه اش از آدلره که نصف نظریاتش رو فروید برداشته به نام خودش کرده
البته در نبوغ فروید هیچ بحثی ندارم
اما نظریه آدلر رو به عنوان یک نظریه جامع و کاملی که تقریبا تمام نظریات بعدش براساس اون بوده میشه پذیرفت, اصلا همین ترتیب تولدش رو ببیییییییین, آدم کیف می کنه :14:

من همرو دوس دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا