زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ghasedak69

New member

سلام عزیزم خوبی؟
چشمات چطورن؟
قاصدک فکر نمی کنی الان این عمل برات زود باشه؟
سنت رو نمی دونم ولی حتما از من کمتره, و مسائل دیگه ای هنوز برات هست که می تونه به چشمت فشار بیاره
زود نیست؟

سلام عزیزم....
نمی دونم والله ولی اونایی که عمل کردن و دکترها می گن الان بهترین سنه....
هرکسی یه چیز می گه ... واقعا نمی دونم چیکار کنم؟؟؟:dadad4::smilies:

rawy

New member
خیلی خوبه دانشگاه برگزار میکنه ک ل ا ساشو؟
اگه منظورت دانشگاه ماست نه, من سالها پیش فارق التحصیل شدم اما فک می کنم از طرف خود دانشگاه علوم پزشکی باشه سایتشون اینه
باورت نمی شه یکی دوتا از بچه های ک ل ا س رو شنیدم رتبه های تک رقمی بودن یکیشون به نظرم انستیتو می خونه یکیشون تو یکی از شهرستان ها دقیقا نمی دونم کجا, بعد فک کنم از خود دانشگاه رایگان فرستادنشون
بعد وقتی شنیدم دقیقا همین شکلی شدم :shocked: یکیشون یه سوالهایی می پرسه تو ک ل ا س می خوام خودمو بکششششششششششششششم :5:
از قبل نمی دونستم جایی که دارم میرم وابسته به جایی بوده که دنبالش بودم و داغش به دلم موند :sad:

آخرین ویرایش:

ghasedak69

New member
داشتم کیک درست می کردم.... حواسم به سایت پرت شد سوخت....
تا حالا سابقه نداشت کیکم تو ماکروفر بسوزه ...:wacsmiley::sad::sadsmiley::13:

aylinn

New member
فانوسی خوشگل و شیرین ، دارای روحیه حساس (برای همینه کی هی مریض میشه)مهربون و منطقی ،یکمی خوددار، متواضع، دارای پشتکار ، پرتلاش و
جزء نظریه پردازان معاصر روانشناسی (صاحب نظریه توت درمانی) انشالله در آینده کلینیک تخصصی توت درمانی رو احداث میکنند.
در مورد ظاهرشم که قاصدک جون میگن شبیه آواتارشه که اگه اینطوری باشه خیلی دوست داشتنی و شیرینه.

rawy

New member
سلام عزیزم....
نمی دونم والله ولی اونایی که عمل کردن و دکترها می گن الان بهترین سنه....
هرکسی یه چیز می گه ... واقعا نمی دونم چیکار کنم؟؟؟:dadad4::smilies:

ایشالا که درست ترین تصمیم رو بگیری
و با سلامت کنارمون باشی :(40):

aylinn

New member

آره فک می کنم از طرف خود دانشگاه علوم پزشکی باشه سایتشون اینه
باورت نمی شه یکی دوتا از بچه های رو شنیدم رتبه های تک رقمی بودن یکیشون به نظرم انستیتو می خونه یکیشون تو یکی از شهرستان ها دقیقا نمی دونم کجا, بعد فک کنم از خود دانشگاه رایگان فرستادنشون
بعد وقتی شنیدم دقیقا همین شکلی شدم :shocked: یکیشون یه سوالهایی می پرسه تو می خوام خودمو بکششششششششششششششم :5:
از قبل نمی دونستم جایی که دارم وابسته به جایی بوده که دنبالش بودم داغش به دل موند :sad:

راوی جون تک رقمی شدن مشکله ولی غیر ممکن نیست فقط تلاش میخواد و صبر و حوصله برای درس خوندن.

ghasedak69

New member
کامل نسوخت ... رو و دور تا دورش سوخت.... می خوالستم دو رنگ باشه ولی وانیلیش هم مثل کاکائویی دیده میشه دیگه....:j58r36j3gcr4suxymup

ghasedak69

New member
370419_goldstar.gif

rawy

New member
سلام سلام:ad54ad:
ببخشید دیروز نتم قطع شد که قطع شد
ماشالله چقدر صفحه از دیروز تا الان!!!!!
راستی کتاب مامان رو هم دانلود کردم و فقط مونده یه پرینت بگیرم که متاسفانه جوهرش تموم شداما تا بعد از ظهر شروع می کنم:thumbsupsmileyanim:
در مورد مقاله و فیلم هم که نشد دانلود کنم امروز ترتیبشون رو می دم:smiliess (8):

ما که تو سیستم می خونیم
231419_starescreen.gif

rawy

New member
راوی جون تک رقمی شدن مشکله ولی غیر ممکن نیست فقط تلاش میخواد و صبر و حوصله برای درس خوندن.

درسته, شوکه شدن من علتش سوالهایی بود که تو می پرسه (اونی که خانومه)
و اونی که آقاست کلا فک کنم 9-10 تا لغت انگلیسی حفظ کرده , ما رو کششششششته دیگه با این لغت ها
اسمش رو گذاشتیم Clarify :25r30wi: هی راه می ره میگه باید کلاریفای بشه مسئله :13:
یه چیز دیگه هم که زیاد میگه Impulsive :14:
باز این آقاهه اطلاعتش بد نیست ولی اون یکی که اصلاااااااااااا هیچی نگم برم بالای برج میلاد بهتره :13:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا