psychology123
New member
مرررررررررررررررسی عزیزم:thanks:الان لینکاشونو برات میزارم عزیزم......
مرررررررررررررررسی عزیزم:thanks:الان لینکاشونو برات میزارم عزیزم......
چه خبرهایی؟!!!
(ببخشید من از دنیا بی خبرم...اونقدر کار سرم ریخته هنوز ناهار نخوردم!!!...راستی بابت نتایج آنلاین ممنون)
بچه ها من امروز درصدامو حساب کردم .......فقط لازمه فعل افتضاح رو بر اساس عربی صرف کنین می فهمین چه دست گلایی اب دادم.
می ترسم بخاطر این دسته گلا که چه عرض کنم بخاطر درخت کاری کم نظیر در ازمون بخوان ازم تشکر و قدردانی کنن:dadad4:
سلام قاصدک جونم
قربون این احساس پاکت برم که همیشه درسته...(میگم حالا که اینقدر احساست دقیق و درسته....به نظرت من واسه بهداشت قبول میشم؟ یعنی رتبه ام 1 تا 31 میشه؟!!!)
البته یه روز تهران بودم بعد رفتم قم..
هلاک شدم تو تهران...روز سختی بود اون روز!!...ولی بقیه اش خوش گذشت
جای همتون خالی...
اگه گوشیم خاموش نشده بود بهت خبر میدادم خواهر جون...شرمنده!
سلام دوستان ببخشید یکدفعه نتم قطع شد!!!!!!!
امیدوارم هرچی که بهترینه عزیزم برات پیش بیاد
پس اصلا بهش فکر نکن که خودت اینقدر ارزشمندی که این چیزا ارزش ناراحتیت رو نداره گلم
در مورد زبان من همه جوره پایه ااااااااام.
بچه ها من امروز درصدامو حساب کردم .......فقط لازمه فعل افتضاح رو بر اساس عربی صرف کنین می فهمین چه دست گلایی اب دادم.
می ترسم بخاطر این دسته گلا که چه عرض کنم بخاطر درخت کاری کم نظیر در ازمون بخوان ازم تشکر و قدردانی کنن:dadad4:
سلام دوستان پر انرژی
دیروز تو باغ چنان دل پیچه و حال بدی داشتم که نه توت و نه هیچ میوه دیگری رو نتونستم نزدیک دهانم ببرم..... و بدین طریق داغ میوه خوری به دلمون موند .
امروز هم از صبح رفتم چشم پزشکی.... برای عکس و "آزمایش و تعیین نمره.... یه قطره ریختن تو چشممم که دارم دیونه میشم .... مردمک چشمم شده اندازه عنبیه.... نه با عینک دیگه می بینم نه بی عینک.... شمام که ماشالله 20 صفحه باز اضافه کردید....
یعنی مردم تا 4-5 صفحه خوندم...
سلام دوستان پر انرژی
دیروز تو باغ چنان دل پیچه و حال بدی داشتم که نه توت و نه هیچ میوه دیگری رو نتونستم نزدیک دهانم ببرم..... و بدین طریق داغ میوه خوری به دلمون موند .
امروز هم از صبح رفتم چشم پزشکی.... برای عکس و "آزمایش و تعیین نمره.... یه قطره ریختن تو چشممم که دارم دیونه میشم .... مردمک چشمم شده اندازه عنبیه.... نه با عینک دیگه می بینم نه بی عینک.... شمام که ماشالله 20 صفحه باز اضافه کردید....
یعنی مردم تا 4-5 صفحه خوندم...
راستی پرند جووون شمام رفتی جزو تک رقمی هااااا.... خبر داری؟؟؟؟
به شمام مثل آیلین و فانوسی یه عالمه کارت سبز دادن.... مربع سبزها رو می گم....
نتونستم دانلود کنم مقاله رو........
راووی نتم الان مجانیه.....انقد میچسپه با نت مجانب کانکت شی.........
فکر کنم مخابرات یادش رفته اشتراکم تموم شده و باید قطع کنه....
ولی هر ان ممکنه قطع شه........