یهنی چی؟؟:21:
چند باری وتسه اذیت به مامانم گفتم همین دختره خوبه....راست یا دروغ مامانم می گفت این متاهل ..تنها اد لیستمم تو بودی که متاهلی..اگر میفهمید میکشت منو :دی
یهنی چی؟؟:21:
چند باری وتسه اذیت به مامانم گفتم همین دختره خوبه....راست یا دروغ مامانم می گفت این متاهل ..تنها اد لیستمم تو بودی که متاهلی..اگر میفهمید میکشت منو :دی
مهنام و خیلی دوست دارم مهربونه به منم خیلی لطف داره بیشتر از قابلیتم
ولی مهنا رو گفتم تو ذهنم شبیه سالیه
قربونت مهسا جون
می دونی که منم خیلی دوست دارم
حالا نظرم در مورد مهسا ، با اینکه تو صندلی داغ گفتم باز میگم:
قوی، گاهی وقتا جدی میشه و به قول بچه ها یه کمی خشن برخورد می کنه اما قلب مهربونی داره
یه مشاور خوب
به نظرم ذات شوخی داره، اما این شوخیاش خیلی وقتا واسه سرپوش گذاشتن رو غم درونشه به نظرم ( که امیدوارم به زودی قلبش از طرف خدا تا همیشه شاد شه )
دوستان اگه دوس داشتین در مورد منم می تونین نظر بدین
من مهسارو خیلی دوست دارم واقعا میگم از اون تیپ ادمهاست که یه چیزی ته دلش اذیتش میکنه به خاطر همین رک و صریح شایدم خشن برخورد میکنه ولی هیچوقت با من این رفتارو نداشته شاید رک بوده ولی خشن نه!
شعرا ونوشته هاشو خیلی دوس دارم .... شوخیاشم مختص خودشه باحال.... همشهری مم هست ارادت داریم خلاصه :riz304:
من تازه واردم اما مهسا دختر خوبیه البته کمی شوخ:smilies-azardl (113 نظرتون راجع به من چیه؟ البته بیشتریا منو نمیشناسین
به این بچه ا بس گفتن خشن دیگه خشونت جزو خصوصیاتش شد :دی
مهنام خوش برخورد هستی ولی با من صحبت نمیکنی... چرا واقعا ؟! دیر به دیر سر میزنی ...
جزئ بچه هایی که در بدو ورودم به سایت شناختمش دختر مهربونیه و شایدم بعضی وقتا مثل بچه ها رفتار کنه.... :riz304:
اره دیگه منم لایک نمیذارم ...
دقیقا کیو؟تورو باید خفه کرد![]()