تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

mahnam

New member
مهنام و خیلی دوست دارم مهربونه به منم خیلی لطف داره بیشتر از قابلیتم
ولی مهنا رو گفتم تو ذهنم شبیه سالیه

قربونت مهسا جون
می دونی که منم خیلی دوست دارم
حالا نظرم در مورد مهسا ، با اینکه تو صندلی داغ گفتم باز میگم:
قوی، گاهی وقتا جدی میشه و به قول بچه ها یه کمی خشن برخورد می کنه اما قلب مهربونی داره
یه مشاور خوب
به نظرم ذات شوخی داره، اما این شوخیاش خیلی وقتا واسه سرپوش گذاشتن رو غم درونشه به نظرم ( که امیدوارم به زودی قلبش از طرف خدا تا همیشه شاد شه )
دوستان اگه دوس داشتین در مورد منم می تونین نظر بدین

arezoo90

New member
من مهسارو خیلی دوست دارم واقعا میگم از اون تیپ ادمهاست که یه چیزی ته دلش اذیتش میکنه به خاطر همین رک و صریح شایدم خشن برخورد میکنه ولی هیچوقت با من این رفتارو نداشته شاید رک بوده ولی خشن نه!
شعرا ونوشته هاشو خیلی دوس دارم .... شوخیاشم مختص خودشه باحال.... همشهری مم هست ارادت داریم خلاصه :riz304:

نوتر

New member

قربونت مهسا جون
می دونی که منم خیلی دوست دارم
حالا نظرم در مورد مهسا ، با اینکه تو صندلی داغ گفتم باز میگم:
قوی، گاهی وقتا جدی میشه و به قول بچه ها یه کمی خشن برخورد می کنه اما قلب مهربونی داره
یه مشاور خوب
به نظرم ذات شوخی داره، اما این شوخیاش خیلی وقتا واسه سرپوش گذاشتن رو غم درونشه به نظرم ( که امیدوارم به زودی قلبش از طرف خدا تا همیشه شاد شه )
دوستان اگه دوس داشتین در مورد منم می تونین نظر بدین

خوووب و اما مهنااام:
به نظر من مهنام یکی از با ک ل ا س ترین کاربرای سایته.:painting:
کاملا آروم و مودبانه بر خورد میکنه!
البته مهربونم هس

arezoo90

New member
مهنام خوش برخورد هستی ولی با من صحبت نمیکنی... چرا واقعا ؟! :25r30wi: دیر به دیر سر میزنی ...
جزئ بچه هایی که در بدو ورودم به سایت شناختمش دختر مهربونیه و شایدم بعضی وقتا مثل بچه ها رفتار کنه.... :riz304:

Delaram92

New member
من تازه واردم اما مهسا دختر خوبیه البته کمی شوخ:smilies-azardl (113 نظرتون راجع به من چیه؟ البته بیشتریا منو نمیشناسین.البته 3-4 ماهی هست که اومدم قبلا اسمم مریم بود اگه یادتون باشه.

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
من مهسارو خیلی دوست دارم واقعا میگم از اون تیپ ادمهاست که یه چیزی ته دلش اذیتش میکنه به خاطر همین رک و صریح شایدم خشن برخورد میکنه ولی هیچوقت با من این رفتارو نداشته شاید رک بوده ولی خشن نه!
شعرا ونوشته هاشو خیلی دوس دارم .... شوخیاشم مختص خودشه باحال.... همشهری مم هست ارادت داریم خلاصه :riz304:

یاشا همشهری
بابا من جنبه ندارم الانه که پررو شم
باید بگم بله من شدیدا آدم خشنی هستم البته نه همیشه .

mahsa.

New member
من تازه واردم اما مهسا دختر خوبیه البته کمی شوخ:smilies-azardl (113 نظرتون راجع به من چیه؟ البته بیشتریا منو نمیشناسین

دوست گلم ممنون
من نظرم و نگه مییدارم ببعد یه مدت میگم .اجازه بده مهسا یکم بشناستت.

mahsa.

New member
به این بچه ا بس گفتن خشن دیگه خشونت جزو خصوصیاتش شد :دی

خدانکنه به اون روی خشنم برسی والا نشون میدم 67بچه است؟یا 64ای
احترام بذار البته محسن ها همشون شیطونن مخصوصا یه اواتار این شکلیم داشته باشن.

mahnam

New member
مهنام خوش برخورد هستی ولی با من صحبت نمیکنی... چرا واقعا ؟! دیر به دیر سر میزنی ...
جزئ بچه هایی که در بدو ورودم به سایت شناختمش دختر مهربونیه و شایدم بعضی وقتا مثل بچه ها رفتار کنه.... :riz304:

عزیییززززم :28: عمدی نیست! شاید پیش نیومده با هم صحبت کنیم ، شما ببخش ، قول میدم جبران کنم :ad54ad:
واقعا؟؟ چی باعث شد این برسه به ذهنت؟؟!!! :tonguesmiley:

اما اضافه کنم که شناخت زیادی از آرزو ندارم اما تا حالا به نظرم خونگرم، اجتماعی و مهربون و با مرام
باز اگه به خصوصیات جدیدی دست پیدا کردم حتما بهت میگم

آخرین ویرایش:

arezoo90

New member
اره دیگه منم لایک نمیذارم ...

حالا لایک بزن شیطونک جون ناراحت نشو....:smiliess (3):
شیطونکم تو بدو ورودم شناختم تاپیکی داشت اونجا اولین استارتم واسه نوشتن بود ....:black_eyed:
زیاد نمیشناسم ولی تا اونجایی که میشناسم شوخ و مهربون تو صندلی داغ :riz304:

بالا