نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد روان شناسی بالینی92

rawy

New member
مهمترین و در واقع تنها ملاک برای قبولی نمره کل هستش پارسال نمره آخرین فرد پذیرفته شده برای ظرفیت 88 نفری 141 بود. نمره رو خودتون هم میتونید حساب کنید منتهی اگه تو تخمین رتبه شرکت کنید بهتر و دقیق تره.

آیلین جان می دونی چطوری می شه نمره کل رو حساب کرد؟

aylinn

New member

ممنون که جواب دادی
6 رو من دقیقاااااااا لفظ فلسفه ی ذهنی تو ذهنم بود کامل, به محض اینکه دیدمش همونو زدم, نمی دونم این چه وضع سوال مطرح کردنه آخه؟
در مورد سوال 15 آخه مشخص نکرده کدوم درمان شناختی رفتاری اینجوری هم آلیس رو در برمی گیره هم بک رو با این حساب سه تا گزینه درسته
آلیس میگه درمانگر آموزگار هست و رابطه صمیمانه ضرورت نداره = گزینه الف و ج
بک میگه باید همدلی داشته باشه = گزینه ب
صفحه اشم که در این صورت مشخص نیست, کل فصل شناختی رفتاری رو شامل می شه

در مورد سوال 15 من هم کاملا با شما موافقم درمان شناختی رفتاری یک نوع نیست چند نوعه که توی خود رفرنس سه موردش رو توضیح داده الیس بک و مایکنبام
و طبق متن صریح خود کتاب روش الیس کاملا آموزگارانه و سبک معلم و شاگرد روش بک اهمیت کیفیت رابطه درمانی
فصل دهم (چون کتاب من چاپ قبلیه صفحه ش فرق میکنه) بعد از توضیحات مربوط به نظریه بک تیتر رابطه درمانجو درمانگر سطر دوم

aylinn

New member
راوی جان rebt با cbt فرق فوکوله... به نظر بنده سوال 15 همون گزینه ی 2 درسته
rebt زیر مجموعه cbt هستش

cbt درمان شناختی - رفتاری هستش
که اسم هیچکدوم از نظریه های نظریه پردازان شناختی-رفتاری نظریه شناختی-رفتاری نیست.
رفتار درمانی عقلانی هیجانی الیس rebt

درمان شناختی آرون بک(دقت کنید شناختی-رفتاری نیست فقط شناختی)
تغییر رفتار شناختی دونالد مایکنبام
در نتیجه وقتی میگه درمان شناختی - رفتاری به هر سه این موارد اشاره داره.

mosaffa7

New member

درسته ولی تو سوال گفته درمان شناختی رفتاری, یعنی به نظر شما درمان بک مدنظر هست؟

به نظر من لفظ درمان شناختی رفتاری یا رفتار درمانی شناختی دلالت بر cbt دارد که آنهم مبتنی بر کارهای بک هست...البته نظر بنده هست و ممکنه اشتباه باشه

aylinn

New member
به نظر من لفظ درمان شناختی رفتاری یا رفتار درمانی شناختی دلالت بر cbt دارد که آنهم مبتنی بر کارهای بک هست...البته نظر بنده هست و ممکنه اشتباه باشه

منم دقیقا نمیدونم ولی اگه یه نگاهی به نظریه بک بندازید خواهید دید که تمامی عناصر نظریه ش شناختی هستن و هیچ بعد رفتاری نداره در صورتیکه نظریه الیس دارای هر دو بعد شناختی و رفتاریه.

aylinn

New member

مگه معلومه شرکت نکردم؟ :25r30wi:
آخه واقعا چیو بذارم برای تخمین؟

راوی جون از کجا انقد مطمئنی که قبول نمیشی هزارو خرده ای شرکت کننده داریم که شاید 10-15 نفر تو این سایت هستیم شما چجوری از روی درصدای این چند نفر حاضر در سایت در مورد قبولی یا عدم قبولیت میتونی قضاوت کنی؟

aylinn

New member
مثل اینکه اینا یادشون رفته فرم درخواست بررسی سوالات آزمون رو فعال کنند.
پس کی فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rawy

New member
راوی جون از کجا انقد مطمئنی که قبول نمیشی هزارو خرده ای شرکت کننده داریم که شاید 10-15 نفر تو این سایت هستیم شما چجوری از روی درصدای این چند نفر حاضر در سایت در مورد قبولی یا عدم قبولیت میتونی قضاوت کنی؟

آخه از کارنامه بچه های سالهای قبل و میانگینشون هم مشخصه
ولی شرکت می کنم تو تخمین رتبه, چون به نظرم امکان ویرایش نداره, یه ذره خورده کاری دارم الان انجام بدم شرکت می کنم

aylinn

New member
فانوسی جون تبریک میگم به خودم و خودت تو تخمین رتبه تا به حال 2 نفر شرکت کردن خودم و خودت شما رتبه یکی و من دو.:25r30wi:

aylinn

New member

آخه از کارنامه بچه های سالهای قبل و میانگینشون هم مشخصه
ولی شرکت می کنم تو تخمین رتبه, چون به نظرم امکان ویرایش نداره, یه ذره خورده کاری دارم الان انجام بدم شرکت می کنم
نه چرا امکان ویرایش هم داره.

aylinn

New member
بچه ها یا تو این تاپیک بنویسید یا تو تاپیک زنگ تفریح سرم گیج رفت از بس میرم اونجا و میام اینجا.

mosaffa7

New member
منم دقیقا نمیدونم ولی اگه یه نگاهی به نظریه بک بندازید خواهید دید که تمامی عناصر نظریه ش شناختی هستن و هیچ بعد رفتاری نداره در صورتیکه نظریه الیس دارای هر دو بعد شناختی و رفتاریه.

آخه cbt همه ی اینها هست و هیچ یک از اینها نیست...از همه ی اینها وامدار هست ولی بیشتر مبتنی هست بر بک ولی باز هم متفاوتاست از آن...
من خودم نفهمیدم چی گفتم...یه بار دیگه بخونمش...!!!
ولی الیس درمان خیلی تهاجمی ای داره و این مورد در cbt دیده نمیشه

fardin1988

New member
[FONT=Arial Black]پاسخ این سوالات غلط است بچه نظر شما چیه؟
سوال 37
نظریه شخصیت فیست(ویراست پنجم)(2009) ترجمه یحیی سید محمدی پاییز1389
صفحه 197 پاراگراف4 سطر8و9
هورنای اضطراب بنیادی را به این صورت تعریف کرد:«احساس منزوی و درمانده بودن در دنیایی که به صورت بالقوه متخاصم پنداشته می شود». در کلید اولیه پاسخ صحیح ج "آدلر" ذکر شده است که صحیح نیست.
سوال 46
صفحه 206 پاراگراف2 سطر1
هورنای سه جنبه خودانگاره آرمانی را مشخص کرد)1)جستجوی روان رنجوری برای شهرت، (2) ادعاهای روان رنجور، و (3) غرور روان رنجور. براین اساس جنبه های که هورنای برای خود انگاره آرمانی مشخص کرده هر سه تا گزینه مطرح شده می تواند پاسخ صحیح به سوال ذکر شده باشد.
سوال58
در سوال ذکر شده است از بین هر هفت نفر مراجع از یک نفر خواسته می شود پرسشنامه را تکمیل کند این نوع نمونه گیری نمونه گیری تصادفی ساده است چون هر گروه مستقل از گروه دیگر است و اصلا به هم ربطی ندارند. در صورت سوال توضیح کامل داده نشده است که آیا نمونه گیری گره اول روی گروه دیگر تاثیر می گذارد یا نه؟
سوال80
نظریه و کاربست مشاوره و روان درمانی(ویراست هفتم) مولف: جرالد کُری مترجم: یحیی سید محمدی بهار1389
صفحه 311 پاراگراف1 سطر1تا 6
در متن کتاب ذکر شده است فرآیند رفتاری شناختی رهنمودی است، رابطه عمیق بین درمانگر ودرمانجو ضروری نیست( رد گزینه ب«درمانگر باید صمیمیت واقعی و همدلی داشته باشد» که در کلید اولیه گزینه صحیح است، و تایید گزینه ج«رابطه شخصی صمیمانه ضرورت ندارد»).
سوال97
در متن کتاب ذکر شده است تب بالای 41درجه مهلک است در سوال پرسیده شده است تب بالایی چند درجه کشنده است از آنجا که دمای بدن در حالت طبیعی 37 درجه است اگر 5درجه اضافه شود باعث مرگ می شود در کلید اولیه 10درجه پاسخ صحیح است اما باتوجه به منبع ذکر شده منافات دارد و در دمای 41 باعث مرگ می شود و به دمای 47 یا 43 نمی رسد.

aylinn

New member
[FONT=Arial Black]پاسخ این سوالات غلط است بچه نظر شما چیه؟
سوال 37
صفحه 197 پاراگراف4 سطر8و9
هورنای اضطراب بنیادی را به این صورت تعریف کرد:«احساس منزوی و درمانده بودن در دنیایی که به صورت بالقوه متخاصم پنداشته می شود». در کلید اولیه پاسخ صحیح ج "آدلر" ذکر شده است که صحیح نیست.
سوال 46
صفحه 206 پاراگراف2 سطر1
هورنای سه جنبه خودانگاره آرمانی را مشخص کرد)1)جستجوی روان رنجوری برای شهرت، (2) ادعاهای روان رنجور، و (3) غرور روان رنجور. براین اساس جنبه های که هورنای برای خود انگاره آرمانی مشخص کرده هر سه تا گزینه مطرح شده می تواند پاسخ صحیح به سوال ذکر شده باشد.
سوال58
در سوال ذکر شده است از بین هر هفت نفر مراجع از یک نفر خواسته می شود پرسشنامه را تکمیل کند این نوع نمونه گیری نمونه گیری تصادفی ساده است چون هر گروه مستقل از گروه دیگر است و اصلا به هم ربطی ندارند. در صورت سوال توضیح کامل داده نشده است که آیا نمونه گیری گره اول روی گروه دیگر تاثیر می گذارد یا نه؟
سوال80
نظریه و کاربست مشاوره و روان درمانی(ویراست هفتم) مولف: جرالد کُری مترجم: یحیی سید محمدی بهار1389
صفحه 311 پاراگراف1 سطر1تا 6
در متن کتاب ذکر شده است فرآیند رفتاری شناختی رهنمودی است، رابطه عمیق بین درمانگر ودرمانجو ضروری نیست( رد گزینه ب«درمانگر باید صمیمیت واقعی و همدلی داشته باشد» که در کلید اولیه گزینه صحیح است، و تایید گزینه ج«رابطه شخصی صمیمانه ضرورت ندارد»).
سوال97
در متن کتاب ذکر شده است تب بالای 41درجه مهلک است در سوال پرسیده شده است تب بالایی چند درجه کشنده است از آنجا که دمای بدن در حالت طبیعی 37 درجه است اگر 5درجه اضافه شود باعث مرگ می شود در کلید اولیه 10درجه پاسخ صحیح است اما باتوجه به منبع ذکر شده منافات دارد و در دمای 41 باعث مرگ می شود و به دمای 47 یا 43 نمی رسد.

اکثر مواردی رو که مطرح کردین جزء سوالاتی هستن که هممون نسبت بهشون معترضیم.

mina khanoom

New member
سلام دوستای گلم. نظر شما راجع به این سوال چیه؟ در دیدگاه آلیس محور اغلب آشفتگیهای هیجانی کدام است؟
در کلید اولیه گزینه صحیح الف ( سرزنش کردن خود و دیگران) ولی به نظر من و تا اونجایی که دیدم عقاید غیر منطقی است یعنی گزینه ج.
توی امار هم مگه فرضیه های پژوهش پژوهشگر را در زمینه بیان مسئله راهنمایی نمیکنند؟ ولی تو کلید نوشته نحوه تجزیه و تحلیل داده ها. اگه شما هم نظرتون رو بگید ممنون میشم.

آخرین ویرایش:
بالا