نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

babak.stat1

New member
البته بگویم اگر خواستید مقایسه کنید داوطلبانی که نمره پایین دارند 15 نمره اضافه کنند و دوستانی که نمره ی نسبتا" خوبی دارند 10 نمره اضافه کنند و بعد مقایسه کنند .

دوست عزیز یعنی به خاطر حذف سوال نمرمون اضافه میشه این مقدار یا اینکه مثلا با 10 جمع کنیم با توجه به سختی سوال میشه با پارسال مقایسه کرد؟؟؟؟

biosta

Well-known member
دوست عزیز یعنی به خاطر حذف سوال نمرمون اضافه میشه این مقدار یا اینکه مثلا با 10 جمع کنیم با توجه به سختی سوال میشه با پارسال مقایسه کرد؟؟؟؟
نظرم چنین بود که با حذف چند سوالی کمی نمرات داوطلبان بالا میره که این مقدار افزایش برای هر شخصی متفاوت هست برای فردی 10 نمره برای فردی دیگر حتی 3 نمره .
سوالات از پارسال کمی سخت تر شده که این میتونه متوسط نمرات را 10 نمره ای یا 5 نمره ای پایین تراز پارسال بیاره
از طرفی ظرفیت 125 به ظرفیت 116 تغییر پیدا کرده که این باعث میشه به طور کل 4 نمره ای , نمره ی آخرین فرد قبولی بالاتر از موقعی باشد که 125 نفر پذیرش وجود دارد .
این نظرات در فکرم بود که اون پست های قبل را گذاشتم .

biosta

Well-known member
دوستان عزیز
امیدوارم نتیجه ی مناسب زحمات خودتونو بگیرید ، زیاد خودتونو درگیر نمره و حدود رتبه نکنید شاید جالب باشه اما من خودم تا آخر مرداد نمره ای حساب نکرده بودم و با خودم می گفتم قبول نمیشم :)) این مدت تا اعلام نتیجه نهایی خوش بگذرونید و زندگی کنین ..
من طی این یک سال حسب عادت اینجا سر می زدم و اگر پیغامی داشتم جواب میدادم ، برای بعضی دوستان هم حضورا در خدمت بودم .. این شد که با دل مشغولی های شما همراه بودم و نگرانی های شما رو تا اونجا که میشد سعی می کردم رفع کنم ، شما هم برای دوستان سال بعد جای ماها رو می گیرید..
اگر قصوری یا کوتاهی بوده به خاطر مشغله درسی بوده ، تا اعلام نتایج نهایی باز هم اینجا سر میزنم و برای دوستانی که دانشگاه تهران قبول میشن همچنان راهنما خواهم بود .. اگه موردی بود فقط کافیه اطلاع بدید :)

:rose:متشکرم خانم احمدیان .

babak.stat1

New member
نظرم چنین بود که با حذف چند سوالی کمی نمرات داوطلبان بالا میره که این مقدار افزایش برای هر شخصی متفاوت هست برای فردی 10 نمره برای فردی دیگر حتی 3 نمره .
سوالات از پارسال کمی سخت تر شده که این میتونه متوسط نمرات را 10 نمره ای یا 5 نمره ای پایین تراز پارسال بیاره
از طرفی ظرفیت 125 به ظرفیت 116 تغییر پیدا کرده که این باعث میشه به طور کل 4 نمره ای , نمره ی آخرین فرد قبولی بالاتر از موقعی باشد که 125 نفر پذیرش وجود دارد .
این نظرات در فکرم بود که اون پست های قبل را گذاشتم .

به نظرت سختی سوال در سطوح بالا تاثیری داره؟؟/

biosta

Well-known member
به نظرت سختی سوال در سطوح بالا تاثیری داره؟؟/

متوجه منظورتان نمی شوم .
سختی سوالات در نمرات داوطلبان متوسط و ضعیف تاثیر دارد و سختی سوالات تاثیر آنچنانی در تغییر نمره و درصدهای رتبه های زیر 20 ندارد .

babak.stat1

New member
متوجه منظورتان نمی شوم .
سختی سوالات در نمرات داوطلبان متوسط و ضعیف تاثیر دارد و سختی سوالات تاثیر آنچنانی در تغییر نمره و درصدهای رتبه های زیر 20 ندارد .

منظورم این است که برای نمرات بالای 155 طبق گفته شما با توجه به سختی سوالال احتمال قبولی در دانشگاه تهران و دارم؟؟؟

biosta

Well-known member
منظورم این است که برای نمرات بالای 155 طبق گفته شما با توجه به سختی سوالال احتمال قبولی در دانشگاه تهران و دارم؟؟؟

تهران یا بهشتی هر دو به نظرم در یک تراز هستند و نمره ی بالاتر از 155 هم تهران و بهشتی قبوله .
البته اول از همه دانشگاه علوم پزشکی تهران پر میشه و بعد از آن سریعا بهشتی و تربیت مدرس ( به نظرم بهشتی بالاتر از تربیت مدرس هست ) یعنی به نظرم رتبه ی بالاتر از 35 بهشتی یا تربیت مدرس نمیتونه قبول بشه

آخرین ویرایش:

sanaz

New member
دوستان هنوز کسی تو تخمین رتبه شرکت نکرده؟آقا بابک شما چی؟

mahnia

New member
دوستان سلام.به همگی تبریک میگم بخاطرموفقیتتون.
لطفا کسانی که پارسال تو تخمین رتبه شرکت کردن یا خیلی درجریان هستن بفرمایین چقد میشه به تخمین رتبه اینجا دل خوش بود؟یعنی فرضا اگه کسی اینجا رتبش80 بشه واقعاچقدر شانس قبولی داره؟

biosta

Well-known member
دوستان سلام.به همگی تبریک میگم بخاطرموفقیتتون.
لطفا کسانی که پارسال تو تخمین رتبه شرکت کردن یا خیلی درجریان هستن بفرمایین چقد میشه به تخمین رتبه اینجا دل خوش بود؟یعنی فرضا اگه کسی اینجا رتبش80 بشه واقعاچقدر شانس قبولی داره؟

بچه ها من نظری برای سیستم تخمین رتبه ندارم
پارسال در رابظه با این سیستم پست هایی گذاشتم که با واقعیت اختلاف داشت پس نظری در این باره نمی دهم
توی چند پست قبل گفتم که وضعیتتان را به صورت حدودی چطور بسنجید .

مرجانه

New member
سلام
من کلیدا رو گیر نیاوردم ؟ میشه بگین چجوری گیر بیارم؟
هر چن دیگه اصلا امیدی به قبولی ندارمو واز امروز طرحمو شروع کاردم و مشغول به کار شدم .خوشبحالتون اگه امسال قبول نشید سال دیگه میتونین کنکور شرکت کنین ولی من تا طرحم تموم نشه نمیتونم دوباره کنکور بدم.
به امید موفقیت همه

babak.stat1

New member
سلام
من کلیدا رو گیر نیاوردم ؟ میشه بگین چجوری گیر بیارم؟
هر چن دیگه اصلا امیدی به قبولی ندارمو واز امروز طرحمو شروع کاردم و مشغول به کار شدم .خوشبحالتون اگه امسال قبول نشید سال دیگه میتونین کنکور شرکت کنین ولی من تا طرحم تموم نشه نمیتونم دوباره کنکور بدم.
به امید موفقیت همه

به لینک زیر مراجعه کنید.
http://arshad4.sanjeshp.ir/92/

sanaz

New member
تا جای که من رفتم فقط 12 نفر شرکت کردن که فایده ندهره تا همه نیان

mortezahaji

New member
شاید بی ربط باشد اما..

بعضی وقتا آدما...

>بعضی وقتا آدما الماسی تو دست دارند
>بعد چشمشون به یه گردو می افته
>دولا میشن تا گردو رو بردارن
>الماسه می افته تو شیب زمین
>قل میخوره و تو عمق چاهی فرو میره
>میدونی چی می مونه؟
>یه آدم...،یه دهــــــن بـــاز....،یه گـــــــردوی پـــــوک ..و یه دنیـــــا حســـــــرت..
>در سیستم آموزشی ما از همان کودکی به ما آموخته اند که رمز خوشبختی "موفقیت" است نه "شاد" بودن!
>امروز به این جمله «جان لنون» برخوردم که شرح حال ماست. شما چه فکر میکنید؟
>زمانی که به مدرسه رفتم از من پرسیدند: که وقتی بزرگ شدی میخواهی چه کاره بشوی. من پاسخ دادم "خوشحال."
>آنها به من گفتند که مفهوم پرسش را متوجه نشدم و من به آنها گفتم این شما هستید که مفهوم زندگی را متوجه نشدید."
>زندگی،یک نعمت است.
>از آن لذّت ببرید.
>آنرا جشن بگیرید،
>زندگانی : یک گذر است
>نه یک ماندن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

sungirl0077

New member
متشکرم
دوستانی که با توجه به کلید اولیه نمره ی بالاتری از 100 دارند قبول هستند و برای سنجش خودتان در بین دیگر رقیبان شرکت کنید .

من که ثبت نام کردم اما وارد نمیشه:( میگه عکس وارد شده بطور صحیح وارد نشده است!!!:New (6):

آخرین ویرایش:

stat.moein

New member
سلام بچه ها منم با این کید اولیه شدم 134 امیدی هست دانشگاه های تهرانو بیارم البته این نمره غیر از لحاظ سوال 7 و 14 ک 100 در 100 غلط هستن هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا