babak.stat1
New member
آقا 38 ج درسته دیگه .اینو بیخیال بقیه رو حذف کنین :thanks:
خب سوال حذفم بشه که شما نمرتو میگیری. پس فرقی نداره حذف بشه با نشه برا شما.
آقا 38 ج درسته دیگه .اینو بیخیال بقیه رو حذف کنین :thanks:
شما رفتی چطور بود؟؟؟
خب سوال حذفم بشه که شما نمرتو میگیری. پس فرقی نداره حذف بشه با نشه برا شما.[/
خوب اینطوری فقط شایسته نمرشو میگیره اگه حذف بشه همه میگیرن.....
اره نمرم و حساب کرد بهم گفت 110 اما تا همه نیان رتبه درستی نمیده برای همین میگم بیاین
احتمالا بعد کلید نهایی بشه 120 مثلا
ببخشید پیامام صفحه رو زیادی پر کرد اشتباهی دو بار زدم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام azno امتحانو چکار کردی؟ناراحت نباش همه از این اشتباها کردن خودم با بی دقتی محض 5تا سوالو اشتباه زدم...انشاا... شما هم به چیزی که میخوای و مصلحتت هست برسی
دوستان در تخمین رتبه سایت علوم پزشکی شرکت نمی کنید؟؟؟؟
من فردا منبع سوالای7 و 14رو همینجا میگم.برا بقیه سوالا چیزی نمیدونم. براتخمین رتبه هم الان میتونی بری 1با حق ویرایش داری که بعد کلید نهایی انجام میدی.دوستان منبع سوال 14و38و 59و 61و70 اگه میدونن ذکرکنن
سلام موفقیتتونو بهتون تبریک میگم:riz304:
در قسمت تخمین رتبه گفته شده بعداز کلید نهایی شرکت کنید چون فقط یکبار میتونید شرکت کنید حالا کلید نهایی کی میاد؟
دوستان منبع سوال 14و38و 59و 61و70 اگه میدونن ذکرکنن
من که2 ساله این سایتو میشناسم وکاملا بهش اطمینان دارم با کد رهگیری رفتم و در تخمین رتبه شرکت کردم.ساناز جون به نظر من نگران نباش برو.کد رهگیری میخواد که محرمانست.دوستان چیکار کردن؟؟؟
خداکنه...اگه همه اونا حذف بشه که عالیه...ولی باید براشون یه سندمعتبر گیر بیاریم.مثلا متن کتابی باشه در صفحه خاصیدوستان بعد از بررسی های به عمل اومده سوالات 7 و 33 و 37 باید بصورت 7-2 و 33-2 و 37-3 اصلاح همچنین
سوالات 14 38 59 و 61 باید حذف گردد.
به نمره ای که از کلید اولیه بدست آورده اید 15 نمره اضافه کنید و با کارنامه و قبول شدگان سال قبل مقایسه انجام دهید به نظرم تقریب خوبی از وضعیت نهایی تان خواهد بود .