نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rahele.t

New member
ببخشید پیامام صفحه رو زیادی پر کرد اشتباهی دو بار زدم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

دوست عزیز اولا تبریکات ویژه منو بپذیرید:rose: (هرچند قبلا هم تبریک گفتم). دوما شما ده بار پستتو تکرار کن کسی حرفی نداره (دوستان کسی حرفی داره:p7977cujr38iyymsu8:) اصلا اینجا رتبه های برتر هرچی بخوان میتونن پست بذارن:25r30wi:

azno

New member
سلام azno امتحانو چکار کردی؟ناراحت نباش همه از این اشتباها کردن خودم با بی دقتی محض 5تا سوالو اشتباه زدم...انشاا... شما هم به چیزی که میخوای و مصلحتت هست برسی

سلام دوست عزیز، ممنون.
امتحانم خوب نبود.
امیدوارم شما هم به چیزی که میخواین و صلاح شماست برسید دوست عزیز.

yekta_63

New member
دوستان منبع سوال 14و38و 59و 61و70 اگه میدونن ذکرکنن
من فردا منبع سوالای7 و 14رو همینجا میگم.برا بقیه سوالا چیزی نمیدونم. براتخمین رتبه هم الان میتونی بری 1با حق ویرایش داری که بعد کلید نهایی انجام میدی.

sts92

New member
سلام موفقیتتونو بهتون تبریک میگم:riz304:
در قسمت تخمین رتبه گفته شده بعداز کلید نهایی شرکت کنید چون فقط یکبار میتونید شرکت کنید حالا کلید نهایی کی میاد؟

نه امکان ویرایش هست . 5 تیر ماه

صالحی60

New member
دوستان در تخمین رتبه سایت علوم پزشکی شرکت نمی کنید؟؟؟؟

سلام.تبریک میگم امیدوارم در اولویتی ک دوست دارین قبول شین همچنین به بقیه دوستانی ک قبول میشن تبریک میگم.
یه زحمت بکشین سوالاتی ک قراره اعتراض کنیم با ذکر منبع اینجا بگین ک همه با یک عنوان اعتراض رو بیان کنیم .البته فک نمیکنم به حال من که نمره ام 90 شده خیلی فرقی بکنه اما برای بقیه دوستان قطعا تاثیر گذاره
منتظر ذکر منابع هستیم .بدوین دلیل ومدرکاتونو بگین هماهنگ باشیم

yekta_63

New member
کد رهگیری میخواد که محرمانست.دوستان چیکار کردن؟؟؟
من که2 ساله این سایتو میشناسم وکاملا بهش اطمینان دارم با کد رهگیری رفتم و در تخمین رتبه شرکت کردم.ساناز جون به نظر من نگران نباش برو.

yekta_63

New member
دوستان بعد از بررسی های به عمل اومده سوالات 7 و 33 و 37 باید بصورت 7-2 و 33-2 و 37-3 اصلاح همچنین
سوالات 14 38 59 و 61 باید حذف گردد.
خداکنه...اگه همه اونا حذف بشه که عالیه...ولی باید براشون یه سندمعتبر گیر بیاریم.مثلا متن کتابی باشه در صفحه خاصی

biosta

Well-known member
به نمره ای که از کلید اولیه بدست آورده اید 15 نمره اضافه کنید و با کارنامه و قبول شدگان سال قبل مقایسه انجام دهید به نظرم تقریب خوبی از وضعیت نهایی تان خواهد بود .

biosta

Well-known member
به نمره ای که از کلید اولیه بدست آورده اید 15 نمره اضافه کنید و با کارنامه و قبول شدگان سال قبل مقایسه انجام دهید به نظرم تقریب خوبی از وضعیت نهایی تان خواهد بود .

البته بگویم اگر خواستید مقایسه کنید داوطلبانی که نمره پایین دارند 15 نمره اضافه کنند و دوستانی که نمره ی نسبتا" خوبی دارند 10 نمره اضافه کنند و بعد مقایسه کنند .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا