نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hsbabr2012

New member
دوستان عزیز و پرتلاش سلام. به بیوی عزیز دوروزه خیلی زحمت دادم.من سوالامو دادم به ایشون دو روز قبل و دیروزم که کلید اومد به ایشون تعداد درست غلطامو گفتم وخواستم نمرمو حساب کنند که زحمت کشیدن و حساب کردن.نمرم شد 173 که امیدوارم با حذف و تغییر کلید سوالات از این کمتر نشه.البته دو تا سوالو من اعتراض دارم یکی سوال 33 که گزینه 2 میشود که به اشتباه 1 زدن ویکی از غلطای کاربردیم شده.دیگری سوال 61 که گزینه 1 زده شده در کلید در صورتیکه گزینه 3 درست میباشد.بازهم دوستان همفکری نمایند و در مورد سوال 61 توضیح بدهند.
من در مورد سوال 70 اعتقاد دارم که باید حذف بشود چون در مورد ضریب کاپا داخل بهبودیان اصلا چیزی گفته نشده.
به غیر از زبان کلا 59 تست زدم. که 7 تا غلط داشتم کلا.یکیش ریاضی بوده،6 تاش کاربردی که به دوتاش اعتراض دارم و به نظرم گزینه اشتباه وارد کردن.
زبان 16 تا زدم که 4 تاش غلط بود و 12تاش درست بود.درصدم 26 درصد شد.البته اگه توکلید زبان تغییری ایجاد نشه امیدوارم نمره زبانم تاثیر خوبی روی کل نمرم بذاره.

دوستان برای همگی که تلاش کردید ارزوی موفقیت دارم از صمیم قلب.برای منم دعا کنید.:auizz3ffy9vla57584x

hsbabr2012

New member
ببخشید پیامام صفحه رو زیادی پر کرد اشتباهی دو بار زدم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sanaz

New member
دوسته عزیز بهتون تبریک میگم.همه منتظر بودن شمارو بشناسن و امیدوارم تو همه مراحل زندگیتون مثل این آزمون موفق باشین
آقا بابک کجایییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟دوسته عزیزمون خودشو معرفی کردن
:applause:

hsbabr2012

New member
ممنون شما لطف دارین.منم برای شما از صمیم قلب ارزوی موفقیت دارم.شما کنکور رو چطور دادید؟
کنکور به نظرتون امسال چطور بود؟

sanaz

New member
ممنون شما لطف دارین.منم برای شما از صمیم قلب ارزوی موفقیت دارم.شما کنکور رو چطور دادید؟
کنکور به نظرتون امسال چطور بود؟

راستش از پارسال مفهومی تر بودو یکم فرق داشت
جلو شما اعتماد بنفسی ندارم بگم چطور بود:dadad4:انتظلر بیشتری از خودم داشتم

nasimebaran15

New member
دوستان عزیز
امیدوارم نتیجه ی مناسب زحمات خودتونو بگیرید ، زیاد خودتونو درگیر نمره و حدود رتبه نکنید شاید جالب باشه اما من خودم تا آخر مرداد نمره ای حساب نکرده بودم و با خودم می گفتم قبول نمیشم :)) این مدت تا اعلام نتیجه نهایی خوش بگذرونید و زندگی کنین ..
من طی این یک سال حسب عادت اینجا سر می زدم و اگر پیغامی داشتم جواب میدادم ، برای بعضی دوستان هم حضورا در خدمت بودم .. این شد که با دل مشغولی های شما همراه بودم و نگرانی های شما رو تا اونجا که میشد سعی می کردم رفع کنم ، شما هم برای دوستان سال بعد جای ماها رو می گیرید..
اگر قصوری یا کوتاهی بوده به خاطر مشغله درسی بوده ، تا اعلام نتایج نهایی باز هم اینجا سر میزنم و برای دوستانی که دانشگاه تهران قبول میشن همچنان راهنما خواهم بود .. اگه موردی بود فقط کافیه اطلاع بدید :)

babak.stat1

New member
ببخشید پیامام صفحه رو زیادی پر کرد اشتباهی دو بار زدم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

سلام بر دوست ناشناس و کم پیدا و رتبه 1 ما.
احوال شما. آقا واقعا دمت گرم کارت درسته خدایش. تبریکات خاصه منو که راهمون و برناممون یکی بودو پذیرا باش.
امیدوارم که بتونیم از راهنمایهای شما بیشتر از این استفاده کنیم.

babak.stat1

New member
دوستان عزیز
امیدوارم نتیجه ی مناسب زحمات خودتونو بگیرید ، زیاد خودتونو درگیر نمره و حدود رتبه نکنید شاید جالب باشه اما من خودم تا آخر مرداد نمره ای حساب نکرده بودم و با خودم می گفتم قبول نمیشم :)) این مدت تا اعلام نتیجه نهایی خوش بگذرونید و زندگی کنین ..
من طی این یک سال حسب عادت اینجا سر می زدم و اگر پیغامی داشتم جواب میدادم ، برای بعضی دوستان هم حضورا در خدمت بودم .. این شد که با دل مشغولی های شما همراه بودم و نگرانی های شما رو تا اونجا که میشد سعی می کردم رفع کنم ، شما هم برای دوستان سال بعد جای ماها رو می گیرید..
اگر قصوری یا کوتاهی بوده به خاطر مشغله درسی بوده ، تا اعلام نتایج نهایی باز هم اینجا سر میزنم و برای دوستانی که دانشگاه تهران قبول میشن همچنان راهنما خواهم بود .. اگه موردی بود فقط کافیه اطلاع بدید :)

دوست عزیز بابت زحماتت متشکر
و اینکه لطفا صندوق پیامتونو خالی کنید پیام جدید نمی تونید دریافت کنید.

yekta_63

New member
منم به نوبه خودم به hsbabr و babak تبریک میگم و امیدوارم همه بچه های این انجمن موفق باشند.واقعا بچه ها azno کجاست؟ کسی ازش خبر نداره....

azno

New member
احتمالا azno نیست؟ آخه از وقتی کنکور دادیم زیاد پیداش نیست:21:

سلام دوست عزیز
یه مدت حوصله نداشتم دوست عزیز، دیدم چقدر راحت اشتباه کردم و سوالاتی که با یه مقدار تمرکز بیشتر میتونستم درست جواب بدم.
امیدوارم امتحانت را خوب داده باشی و در جای مورد علاقه ات قبول بشی.
موفق باشی.

azno

New member
آره همین طوره که میگی
راست میگی یادم نبود کجاست ؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
دوست عزیز از شما خیلی ممنون بابت تمام زحماتتون و پیوستگی که در کار شما وجود داشت برای راهنمایی دیگر دوستان مشتاق این رشته. من از راهنمایهای شما و دیگر دوستان خیلی استفاده کردم .
من از امتحانم خیلی راضی نبودم ولی فکر میکردم حداقل سوالهایی که زدم درست بوده باشه. اما متاسفانه انقدر بی دقتی کردم که اون چند تا را هم از دست دادم.
موفق باشید.

babak.stat1

New member
دوستان عزیز با توجه به اومدن کلید ها و مهلت اعتراض به کلید و سوال تا 25 خرداد لطفا دوستان عزیز اشکالات و بیان کنند.
البته فعلا در سوالات 14-38-59-61 به اتفاق نظر رسیدیم که غلطه.

yekta_63

New member
سلام دوست عزیز
یه مدت حوصله نداشتم دوست عزیز، دیدم چقدر راحت اشتباه کردم و سوالاتی که با یه مقدار تمرکز بیشتر میتونستم درست جواب بدم.
امیدوارم امتحانت را خوب داده باشی و در جای مورد علاقه ات قبول بشی.
موفق باشی.
سلام azno امتحانو چکار کردی؟ناراحت نباش همه از این اشتباها کردن خودم با بی دقتی محض 5تا سوالو اشتباه زدم...انشاا... شما هم به چیزی که میخوای و مصلحتت هست برسی

yekta_63

New member
دوستان عزیز با توجه به اومدن کلید ها و مهلت اعتراض به کلید و سوال تا 25 خرداد لطفا دوستان عزیز اشکالات و بیان کنند.
مگه 33درسته؟...چرا33 رو نمیگی؟

mortezahaji

New member

پس 7 چی؟ 24 درسته یا غلط؟

mortezahaji

New member
من منظورم سوالاتی که غلط هستن و باید حذف بشن بود.
سواله 7 و 33 به احتمال زیاد گزینه هاش و جابجا زدن و گزینشو عوض می کنن.
یعنی باید 7-2 و 33-2 تغییر پیدا کنه.
خوب باید اعتراض کرد تا درست کنن دیگه
من هنوز جوابم و نگرفتم 24 درسته یا غلط؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا