خیلی خیلی ممنون از تمام زحماتتمعلوم میشه نوشته های قبلی ام رو نخوندی تو تاپیک های دیگه .
چون حداقل 10 جای مختلف این رو توضیح دادم.
لطفا" اذیتم نکنید .
به طور خلاصه خلاصه بگم که تاثیرش در تعداد سوالات هست در نظر بگیر هر سوال سه نمره دارد پس درس ریاضی نهایت 30 نمره
درس محض با 20 سوال 60 نمره دارد و درس کاربردی با ضریب 4 , 40 سوال دارد یعنی 120 نمره دارد.
زبان هم هر سوال در رشته ی آمار زیستی 2.25 تا نمره را تغییر می دهد
حتما این کارو میکنم.من که میخوام هر سوالی که جا داشته باشه اعتراض بنویسم. ویه خواهش بچه ها هر منبع دقیقی از سوالا میدونین ذکرکنین. مثلا عین سوال 14 درکتاب پردازش جلد اول آمارنظری هست که من با ذکر منبع و صفحه اعتراضم رو مینویسماگر اشتباه زده اید اعتراض بفرستید .
غیر از زبان تعداد سوالات درستت رو ضرب در3 کن و منهای سوالات غلط کن. برای زبان هم درستها ضرب در2.25و منهای تعداد غلطها. جمع کل اینها میشه نمرتمن نمیدونم نمره رو چطوری حساب میکنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مثلا یه تست ریاضی که درسی با ضریب یکه چطور میشه!!!!!!
فقط فهمیدم هر تست زبان 2.5 نمره داره!!!
خوب معلومه 40تا تست داشته هر تستی میشه 2.5 نمره.اما ضریبش چطوره!
بیو جان قربونت شرمنده میشه برام توضیح بدی.خاکتم
فکر کنم علوم پزشکی شیراز تو رنکینگ از مشهد بالاترباشهخیلی خیلی ممنون از تمام زحماتت
گرفتم
و سوال آخر دانشگاه مشهد بهتره از لحاظ سطح علمی یا شیراز؟
ریاضی 7 درست و 1 غلط
آمار ریاضی 12 درست و 3 غلط
آمار کاربردی 23 درست و 11 غلط
میگم 57 سوال زدم که 15 اشتباه بنظرتون امیدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:14::1dco2x0p1lilzhfpg1t
دوستان یکی لطف کنه توضیح بده نمرمون چه جوری حساب کنیم؟
خداااااااااااااااااااااااااایا یعنی واقعا امیدی هست که قبول بشم ؟؟؟؟؟؟؟
کاربر محترم بابک فرار کرده پیداش نیست ما شیرینیییییییییییی:thumbsupsmileyanim:
یکی از دوستانم در مشهد که استادم نیز به حساب می آید
ارشد آمار ریاضی دارد( این ترم آموزش نرم افزار spss و sas درس آنالیز بقا را با ایشان داریم )
با توجه به کلید اولیه نمره اش 170 شده (کپی دفترچه کنکورش پیشم بود حساب کردم ) یعنی قطعا" جزو 5 نفر برتر خواهد بود .
احتمالا" این پیغامم رو در این جا می خواند به ایشان تبریک فراوان می گویم .
منم به نوبه خودم بهشون تبریک میگمیکی از دوستانم در مشهد که استادم نیز به حساب می آید
ارشد آمار ریاضی دارد( این ترم آموزش نرم افزار spss و sas درس آنالیز بقا را با ایشان داریم )
با توجه به کلید اولیه نمره اش 170 شده (کپی دفترچه کنکورش پیشم بود حساب کردم ) یعنی قطعا" جزو 5 نفر برتر خواهد بود .
احتمالا" این پیغامم رو در این جا می خواند به ایشان تبریک فراوان می گویم .
احتمالا رفته دانشگاه شهید بهشتی زنبیلشو بزاره ما دست بردار نیستیم گفته باشمممم آقا بابک:motat:بعد از پیام خصوصی که برایش فرستادم و گفتم ...
دیگه غیبش زد .