نه بچه ها دیگه مطالب این تاپیک رو سازمان نمی دهم پس اگر اسپم هم گذاشتید ایراد نداره!!!!!!!!!!شایسته جان بیا اون یکی تاپیک. الان بیو میاد دعوامون میکنهh34r-smiley:
نه بچه ها دیگه مطالب این تاپیک رو سازمان نمی دهم پس اگر اسپم هم گذاشتید ایراد نداره!!!!!!!!!!
اون تاپیک ها فرق میکرد ! چون بعدا" میخواستم به دیگر داوطلبان بگویم که مطالبش رو ( بخصوص مطالب من رو ) بخوانند
اما دیگه حوصله ندارمممممممممممممممممممممم مرتب پست پاک کنم یا دعوا کنم دیگه تاریخ انقضای من فرا رسیده کار خودم رو کردم .
زیادی این جا موندم ! الان هم نباید این جا باشم !.
نه بچه ها دیگه مطالب این تاپیک رو سازمان نمی دهم پس اگر اسپم هم گذاشتید ایراد نداره!!!!!!!!!!
اون تاپیک ها فرق میکرد ! چون بعدا" میخواستم به دیگر داوطلبان بگویم که مطالبش رو ( بخصوص مطالب من رو ) بخوانند
اما دیگه حوصله ندارمممممممممممممممممممممم مرتب پست پاک کنم یا دعوا کنم دیگه تاریخ انقضای من فرا رسیده کار خودم رو کردم .
زیادی این جا موندم ! الان هم نباید این جا باشم !.
سلام.چند شد نمرتون؟سلام
من هنک کردم نمیتونم پست بزارم
میگم سرمو بکوبم به مانیتور
جواب سوال هفتو دیدم خندم گرفت!
هر سوال زبان 2.5 نمره تاثیر داره یعنی 4 تا سوال 10 نمره به نمره ات اضافه میکنه .بچه ها من 8 تا زبان زدم که 3 تا غلط بود.
میگم همین 4 تایی که مونده(با احتساب نمره منفی) چون بچه ها زبان و حوب نزدن. چقد تو رتبم تاثیری داره آیا؟
نمره اش رو به من گفته و ازم خواسته که هیچی نگم و من هم نگفتم به شما که نمره اش ... شدهازکاربرbabak.statنمرشونو اعلام کنن.بچه ها مطمئنم باید ازش شیرینی بگیریم....
شما چیکار کردین؟؟سلام
من هنک کردم نمیتونم پست بزارم
میگم سرمو بکوبم به مانیتور
جواب سوال هفتو دیدم خندم گرفت!
اگر اشتباه زده اید اعتراض بفرستید .آخه سوال 7 مثل روز روشنه میشه 2...موندم چرا جواب دادن1. وهمچنین سوال 33 رو چراگفته الف.......
آخه سوال 7 مثل روز روشنه میشه 2...موندم چرا جواب دادن1. وهمچنین سوال 33 رو چراگفته الف.......
ازکاربرbabak.statنمرشونو اعلام کنن.بچه ها مطمئنم باید ازش شیرینی بگیریم....
هر سوال زبان 2.5 نمره تاثیر داره یعنی 4 تا سوال 10 نمره به نمره ات اضافه میکنه .
این که چقدر تاثیر دارد در رتبه بستگی دارد به رتبه ات آخه رقابت و نمران برای رتبه های بیشتر از 30 بسیار شدید می شود .
به طور کل در نظر بگیر هر سوال زبان 5 تا و هر سوال از 70 تا 7 تا تو رتبه تاثیر دارد البته این کاملا" حدودی هست میتونه بجای 7تا10 تا رتبه ات را تغییر دهد که بستگی دارد رتبه ات حدود چند باشد چرا که رقابت وفشردگی نمرات داوطلبان در بالاتر از رتبه ی 30 شدید وشدید تر میشود .
من میشم الان 115 امیدوارم جای خوبی قبول شم.
راستی چرا تو سیستم تعیین نمره که همه بکار می بریم ضریب درس ها نقشی نداره؟