دل میگه دلبر میادانتظارم سر میاد
پونه از خاک در میادیارم از سفر میاد
میدونه فصل بهاره دل یارش بی قراره
میدونه طاقت نداره سر راه چشم انتظاره
میدونه بی آشیونم میدونه بی هم زبونم
نمی خواد تنها بمونم با وفا و مهربونم
منو تنها نمی ذاره میدونم
رو دلم پا نمی ذاره میدونم
گل میاد بهار میاد بوی عطر گل یار میاد
آرزو به بار میادبه دلم قرار میاد
میدونه دنیا سرابه آرزو نقش بر آبه
زندگی بی عشق و مستی میدونه رنج و عذابه
آدمی مثل من که خوراکش آهنگه از بی کلام یانی تا heavy metal،یکم سخته سوا کردن ولی در کل
tradmark آهنگ only love
adel آهنگ some one like you
metallika آهنگ nothing else matter
آلبوم آخر murat boz و کلی آهنک ترکیه دیگه :دی
نوستالژیکام شادمهر،ابی، فرهاد، سیاوش قمیشی ولی عسل بانو یه چیز دیگست
شام مهتاب و چشم منه داریوش.. میدونم کمن!!!:applause:
مهستیاین آهنگ رو کی خونده ؟
sayeh
siavash ghomayshi
Album :
1993 - Khaab-e Baroon
دانلود با کیفیت اورجینال
size : 14 mb
صدای سیاوش و اینجا خیلی دوس دارم ... اهنگ عالیه ... شعر هم که دیگه حرف نداره
آخرین آهنگی که خیلی خیلی مورد پسندم واقع شد ... امیرتتلو خونده ... اسمش :
"خونه خوبه"
واقعااا زیباست .. مخصوصآ یه جاییش بغض میکنه ... به خداااااا دلم کباب شددددد ... یعنی من اگر جای وزارت ارشاد بودم ... حتمآآآ به این پسر مجوز میدادم ... نمیدونم چرااااا... خیلیییییییییی پسندیدم ..........
قبل از اون هم ... آهنگ یه چیزی بگو ... خیلی قشنگه باوووووووووو :ad54ad:
من که از این خواننده اصلا خوشم نمیاد
منم یه مدت خوشم نمیومد ... مثلا میدیدم تو فیسبوک عکس یاس رو زده در کنار مریضا ... و عکس امیرتتلو رو کنار یه سری دخترا ... خب مسلمآ اون تصاویر ذهنیت آدم رو خراب میکنه ...
اما یه جا یه عکسی از یاس دیدم ... که خب اونم با چند تا از همین دخترا گرفته بود ... اون لحظه نتیجه گیری کردم که اصولآ نباید این قدر من عقلم به چشمم باشه ... 4تا ادمین بدوبیراه میگن دلیلی بر بد بودن امیرتتلو و یا سبک اجتماعی یاس دلیل بر پیغمبر بودن اون نیست ...
هر کدوم ازین دو خواننده با یک سری سلیقه ها جور در میان ...
توصیه میکنم پیج امیرتتلو رو تو فیسبوک لایک کنید ... نمیگم با لایک کردن پیجش به این نتیجه میرسید که این خواننده پیغمبر زادس .. اما می فهمید جوسازی علیه یه خواننده ی محبوب نسل جوون ... بین ادمین های سایت های اجتماعی ... خیلی رایجه و طبیعتا دید آدم تا حدودی واقع گرایانه تر خواهد بود ... :riz304:
از پیح فیس بوک کسی ، اونم تتلو ، نمیشه به شخصیتش پی برد ...
بهتره فقط آهنگاشو به خاطر خود آهنگ گوش کنی .. هر چند از موسیقی چیزی توش پیدا نمیشه
بستگی داره تو موسیقی دنبال چی باشی ...
من اون چیزی که از موسیقی انتظار دارم ... لذت و آرامشه ... با گوش دادن آهنگ های امیرتتلو تا حدودی به اون چ ک میخوام دست پیدا میکنم ...
ولی با شنیدن صدای خواننده هایی نظیر گلپایگانی ... فقط میفهمم که باید کنترل تلویزیون رو بگیرم بزنم اون ور ... ولی خب استاد شجریان رو دوست دارم ... چون با وجود سنتی بودنش ... به روزه !!
امیرتتلو ... سنتی نیست ... اما به روزه ... واسه نسل جوونه ...
شخصیتش ... اینکه مشکل اخلاقی داره یا نداره ... تعداد دوست دختر هاش ... ایناش به من مربوط نمیشه ...
من آهنگشو میگوشم ... چ تو ماشین ... چ تو خونه ... و حتی توی کانال های ماهواره ... و خداییششششش باید بگم.... خوشم میاد :|