تقدیم به همه ی دوستای عزیزم که گاهی ناامید میشن یا احساس شکست میکنن...

Artmis.a

New member
چقدر خنده داره که یک ساعت خلوت با خدا دیر و طاقت فرساست. ولی 90 دقیقه بازی یک تیم فوتبال مثل باد می گذره!

چقدر خنده داره که صد هزارتومان کمک در راه خدا مبلغ بسیار هنگفتیه اما وقتی که با همون مقدار پول به خرید می ریم کم به چشم میاد!

چقدر خنده داره که یک ساعت عبادت در مسجد طولانی به نظر میاد اما یک ساعت فیلم دیدن به سرعت می گذره!

چقدر خنده داره که وقتی می خوایم عبادت و دعا کنیم هر چی فکر می کنیم چیزی به فکرمون نمیاد تا بگیم اما وقتی که می خوایم با دوستمون حرف بزنیم هیچ مشکلی نداریم!

چقدر خنده داره که وقتی مسابقه ورزشی تیم محبوبمون به وقت اضافی می کشه لذت می بریم و از هیجان تو پوست خودمون نمی گنجیم اما وقتی مراسم دعا و نیایش طولانی تر از حدش می شه شکایت می کنیم و آزرده خاطر می شیم!

چقدر خنده داره که خوندن یک صفحه و یا بخشی از قرآن سخته اما خوندن صد سطر از پرفروشترین کتاب رمان دنیا آسونه!

چقدر خنده داره که سعی می کنیم ردیف جلو صندلی های یک کنسرت یا مسابقه رو رزرو کنیم اما به آخرین صف نماز جماعت یک مسجد تمایل داریم!

چقدر خنده داره که برای عبادت و کارهای مذهبی هیچ وقت زمان کافی در برنامه روزمره خود پیدا نمی کنیم اما بقیه برنامه ها رو سعی می کنیم تا آخرین لحظه هم که شده انجام بدیم!

چقدر خنده داره که شایعات روزنامه ها رو به راحتی باور می کنیم اما سخنان قران رو به سختی باور می کنیم!

چقدر خنده داره که همه مردم می خوان بدون اینکه به چیزی اعتقاد پیدا کنند و یا کاری در راه خدا انجام بدند به بهشت برن!

چقدر خنده داره که وقتی جوکی رو از طریق پیام کوتاه و یا ایمیل به دیگران ارسال می کنیم به سرعت آتشی که در جنگلی انداخته بشه همه جا رو فرا می گیره اما وقتی سخن و پیام الهی رو می شنویم دو برابر در مورد گفتن یا نگفتن اون فکر می کنیم!

خنده داره؟اینطور نیست؟دارید می خندید؟دارید فکر می کنید؟
این حرفا رو به گوش بقیه هم برسونید و از خداوند سپاسگزار باشید که او خدای دوست داشتنی ست.
آیا این خنده دار نیست که وقتی می خواهید این حرفا را به بقیه بزنید خیلی ها را از لیست خود پاک می کنید؟ به خاطر اینکه مطمئنید که اونا به هیچ چیز اعتقاد ندارند.
این اشتباه بزرگیه اگه فکر کنید دیگران اعتقادشون از ما ضعیف تره!

ولی از نظر من اینا خیلی گریه داره

از نظر شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

vb2

New member
حدیث عالی بود واقعا واقعیت بود اکثرا همینطوریم :ph34r-smiley: روم سیاه

maryam.j

New member
وقتی همه چیز داریم از خدا دوریم کافیه یه مشکل پیش بیاد یاد خدا می افتیم همیشه شرمنده خدام که چنین حالتی برام پیش بیاد
مرسی حدیث جون خدا کنه دل من هم به پاکی دل تو برسه

Artmis.a

New member
نه عزیزم دل خودت از همه پاکتره مریم جان:riz304::ad54ad::riz304::riz304:

درد و دل های خدا

تا یک بار دیگه دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم. (مائده 54)

خیلی زیبا بود ممنونم اما وقتی سراغ یکی از آیات رفتم تا مقایسه معانی داشته باشم چون منم مثه تو با قرآن مأنوسم ولی چنین تعبیراتی به گوشم نخورده بود البته باید جسارت منو ببخشی:
مائده 54
ای گروهی که ایمان آورده اید هرکه از شما از دین خود مرتد شود به زودی خدا قومی که دوست دارد و آنها نیز خدا را دوست دارند و نسبت به مؤمنان سرافکنده و فروتن و نسبت به کافران سرافراز و مقتدر اند به نصرت اسلام بر می انگیزد که در راه خدا جهاد کنند و در راه دین از نکوهش وملامت احدی باک ندارند این است فضل خدا هر که را عطا کند و خدا را رحمت وسیع نا منتهاست. و به احوال هر که استحقاق آن را دارد داناست

vb2

New member
فقط همیشه شرمندگیش میمونه برامون ولی دفعه بعد باز یادمون میره :sadsmiley:

sahar-a

New member
یه سوال: من همیشه وقتی دعا می کنم یا شبهای احیا که نزدیک سحره و دل ادم به خدا نزدیکتره, وقتی می خوام از خدا یه چیزی بخوام خجالت می کشم. با خودم میگم همین که منو ببخشه کافیه و دعای دیگه ای نمی تونم بکنم چون میگم بزرگترین چیز همون ببخشش گناهانمه. مامانم میگه حتما دلت صاف نیست یا خلوص نیت نداری و از این حرفا.... مگه اینطوریه؟؟؟

sahar-a

New member
دوستم می گفت اونم مثل من واسه خودش نمی تونه دعا بکنه و فقط بخشش گناهاشو می تونه از خدا بخواد!! یعنی ما اینقدر بنده ی بدی هستیم که توفیق دعا کردن واسه خودمون رو هم نداریم؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11):

سلام عزیزم
کتاب های دعا برای همین سینه به سینه از معصومین به ما رسیده خیلی ها این مشکل رو دارن و دیگر مشکلات صحبت با خدا در این کتاب ها تمامی آداب رعایت شده و برای شخص به خصوصی نیست

بالا